fbpx

Căutare

Share this article

După ce s-a lansat filmul A Star Is Born, toată lumea s-a întrebat când și cum a devenit Lady Gaga actriță. Mulți au uitat deja de performanța sa extraordinară în serialul de televiziune. American Horror Story, pentru care a câștigat un Glob de aur. Dar cei mai mulți nu mai conteneau cu laudele și admirația pentru ea.

Lady Gaga a devenit prima persoană care a câștigat în același an un Grammy, un Oscar, un Bafta și un Glob de Aur.

Ani de zile, fără a-i nega nici o secundă talentul muzical, oamenii au fost împărțiți în două tabere: unii au adorat-o, în timp ce alții nu o puteau suferi din cauza stilului ei excentric. Însă după interpretarea năucitoare din A Star Is Born, au fost multe voci care au afirmat public că Lady Gaga este vedeta ce s-a visat a fi totdeauna Madonna. Au mai fost și alții, precum Franck Sinatra, Elvis sau Barbara Streisand care au strălucit atât pe scena filmului, cât și pe cea a concertelor, însă Lady Gaga ne-a lăsat pe toți cu gura deschisă. De aici și întrebarea extrem de justificată: cum a devenit Lady Gaga actriță?

Lady Gaga a visat să strălucească pe scena filmului încă din copilărie, cu mult timp înainte de a deveni vedetă în muzică.

Înainte de premiera filmului A Star Is Born de la Festivalul de film de la Toronto, într-o declarație de presă, Lady Gaga a mărturisit că a visat la acest moment de când era copil.

„Eram o fetiță în New York care visa să devină actriță într-o bună zi. Pentru că nu am reușit, am decis să mă fac muzician”.

După ce a eșuat la audiții, Lady Gaga s-a reorientat către muzică

„Când aveam 19 ani, le-am spus părinților că renunț la școală și am început să-mi car pianul prin New York City, lovind la toate ușile pentru a putea cânta. Mințeam pretinzând că sunt propriul meu manager pentru a obține intervalul orar de după 10 seara, atunci când erau cei mai mulți oameni în bar”, povestea ea.

Lady Gaga în distribuția american Horror Story

Citește aici mai multe lucruri despre viața lui Lady Gaga.

Cu toate acestea, actoria s-a ținut de ea, la fel ca și muzica.

Lady Gaga a jucat un rol în American Horror Story: Hotel, serial semnat de Ryan Murphy (pentru care a câștigat un Glob de Aur). Apoi, când Bradley Cooper căuta o actriță pentru rolul principal din filmul „A Star Is Born”, ea s-a aruncat cu ochii închiși, interpretând-o pe Ally, o cântăreață-compozitor în devenire, a cărei viață este schimbată de o întâlnire întâmplătoare cu un superstar (interpretat de Cooper ).

”Pot fi 99 de oameni care nu cred în tine. Ai nevoie doar de unul și întreaga ta viață se poate schimba”, a spus Lady Gaga mulțimii adunate la Festivalul din Toronto.

Pentru a se integra în rol, Gaga s-a înscris imediat la cursuri de actorie. Și-a schimbat culoarea părului și a renunțat complet la machiaj.

„A fost o provocare, dar așa cum Bradley mi-a spus în film și cum o face în fiecare zi, „All you got to do is trust me – tot ce trebuie să faci este să ai încredere în mine”, am făcut-o și astfel am scăpat de emoții”.

După festivalul TIFF, Lady Gaga a spus: „Să știu că acest film îi mișcă pe oameni, e un sentiment ce mă emoționează foarte mult”.

Cum a devenit Lady Gaga actriță și cum a ajuns să joace alături de Jeremy Irons într-un film ce prezintă crima lui Guci?

Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci. Ea a fost abandonată după 12 ani de căsătorie de Gucci în 1985 pentru o femeie mai tânără. Reggiani a fost judecată și condamnată pentru că a orchestrat asasinarea fostului soț pe scările biroului său din Italia, în 1995. Ea a câștigat porecla de văduva neagră în timpul procesului și a stat în închisoare 18 ani înainte de a fi eliberată în 2016.

Povestea despre crima lui Gucci este realizată de Roberto Bentivegna și se bazează pe cartea lui Sara Gay Forden „Casa lui Gucci: o poveste senzațională de ucidere, nebunie, farmec și lăcomie”. Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston și Reeve Carney sunt și ei distribuiți în filmul „Gucci”. Producătorii sunt Ridley și Giannina Scott prin Scott Free Productions, precum și Kevin Walsh.

Iar zvonurile spun că este în discuții pentru a juca vara următoare alături de Brad Pitt. Asta da carieră actoricească 😀

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO