fbpx

Căutare

Share this article

Bennifer, Brangelina, TomKat. Sunt doar câteva dintre cuplurile care au făcut furori la Hollywood şi pe care mulți îşi doreau să le vadă unite pe viață. Iar în cazul lui Jennifer Lopez și Ben Affleck mai există o speranță. După 17 ani de la despărţire, cei doi sunt din nou împreună şi nu se mai feresc de obiectivele aparatelor de fotografiat.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck. Ce i-a despărţit, ce i-a reunit

Sunt deja câteva luni de când au apărut primele zvonuri că cei 2 actori ar fi din nou împreună. Deşi nu au ascuns niciodată că au păstrat legătura după separare şi că se apreciază reciproc, cinele repetate din primăvară i-au făcut pe jurnalişti să suspecteze că prietenia dintre ei a prins din nou fiori de amor.

Surprinşi tot mai des împreună şi în ipostaze tandre, n-a mai fost tocmai o surpriză când Jennifer Lopez a postat, de ziua ei, o fotografie sărutându-l pe cel cu care a fost la un pas să se mărite la începutul anilor 2000.

Întorcându-ne în timp, Ben şi Jennifer s-au cunoscut la finalul lui 2001, pe platourile de filmare pentru Gigli, cel catalogat ulterior drept unul dintre cele mai proaste filme din toate timpurile. Ceva bun tot a ieşit însă ceva atunci, având în vedere că scânteile de pe ecran aveau o bază solidă în viaţa reală. Imediat au anunţat că vor mai face un proiect împreună – Jersey Girl – aşa că zvonurile despre relaţia lor vuiau deja în presa din întreaga lume. Asta, în condiţiile în care Jennifer era încă măritată cu cel de-al doilea său soţ, Chris Judd.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck în Gigli, foto: hindustantimes.com

Confirmarea cuplului Bennifer a venit după finalizarea celui de-al doilea divorţ al actriţei, dar cei doi erau deja logodiţi la acel moment. Celebrul inel cu diamant roz, de 6,1 carate, creat special de şi mai celebrul Harry Winston, era acum afişat cu mândrie peste tot, iar actriţa mărturisea că cererea în căsătorie a fost una tradiţională, în prezenţa mamei ei.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, foto: polertebat.com

Cei 2 păreau că vor să facă totul împreună, aşa că Ben Affleck nu a dat înapoi când a fost vorba să filmeze în noul videoclip al iubitei, Jenny From the Block. Mai ales că povestea clipului era despre obsesia pe care o făcuseră paparazzi pentru ei şi presiunea pe care o resimţeau din cauza lor. Aceeaşi presiune i-a făcut să amâne nunta, cu numai câteva zile înainte să se întâmple. Scopul era să o programeze la o altă dată, însă nu au mai apucat. Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2004, Bennifer anunţa că logodna a fost anulată definitiv şi deşi s-a zvonit că actorul ar fi călcat strâmb, cei 2 au susţinut mereu că presiunea constantă a presei şi-a spus cuvântul.

Citeşte şi: Viața amoroasă a actriței Jennifer Lopez: 3 mariaje eșuate, 5 logodne și 7 relații – LIFE.ro

Ambii şi-au găsit rapid alţi parteneri cu care s-au şi căsătorit şi au făcut copii. Ben a fost căsătorit 13 ani cu actriţa Jennifer Garner, cu care are 3 copii. Au divorţat în 2018 după ce aceasta a aflat că Ben o înşela cu bona copiilor. Jennifer Lopez s-a măritat, la rândul ei, cu cântăreţul Mark Anthony, cu care a făcut 2 copii gemeni, apoi a avut relaţii cu Casper Smart şi Alex Rodriguez, cu ultimul pregătindu-se chiar de nuntă, amânată însă din cauza pandemiei. Primăvara asta a adus însă anunţul finalului relaţiei lor, care a coincis cu întâlnirile repetate cu Ben Affleck, iar apoi cu anunţul oficial că Jennifer şi Ben sunt din nou împreună.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, foto: whowhatwear.com

Surse citate de presa de peste Ocean spun că amândoi au simţit mereu că lucrurile între ei nu fuseseră finalizate şi acum au simţit că e momentul oportun să vadă unde ar putea ajunge. Chimia dintre cei 2 este evidentă pentru oricine, iar ei nu se mai feresc de ochii curioşilor, ca în urmă cu 17 ani. Mai mult, apropiaţii lor vorbesc de o nuntă, una foarte rapidă, ce ar putea avea loc până la finalul acestui an.

Colierul purtat de Jennifer Lopez, foto: usmagazine.com

Cupluri celebre care s-au împăcat după ani în care au fost separate

Bennifer nu este singurul cuplu celebru care a mai dat o şansă dragostei după o separare.

Justin Timberlake şi Jessica Biel au fost împreună din 2007 până în primăvara lui 2011, când au anunţat despărţirea. Cântăreţul nu s-a ferit însă nicio clipă să vorbească despre sentimentele pe care le nutrea pentru actriţă, aşa că în câteva luni erau din nou împreună şi se pregăteau de nuntă, căsătoria având loc un an mai târziu, în 2012.

Jessica Biel şi Justin Timberlake, foto: vanityfair.com

Adam Levine şi Behati Prinsloo au avut şi ei momentele lor de rătăcire. După un an petrecut împreună, solistul trupei Maroon şi supermodelul Victoria`s Secret şi-au spus adio sau cel puţin aşa credeau. Levine şi-a găsit şi o nouă parteneră, tot model, dar câteva luni mai târziu era din nou în braţele lui Behati şi o cerea în căsătorie. S-au căsătorit în 2014 şi au 2 fete împreună.

Adam Levine şi Behati Prinsloo, foto: eonline.com

Jean Claude Van Damme are la activ 5 mariaje cu 4 femei. Cea de-a treia soţie, Gladys Portuguese, pare că i-a rămas în suflet precum ştampila pe scrisoare. S-au căsătorit în 1987 şi au avut 2 copii împreună, însă doar 5 ani au rezistat împreună. Celebrul actor şi-a văzut de viaţă alături de alte femei, s-a recăsătorit, a mai făcut un copil, dar a revenit în braţele lui Gladys. În 1999 cei doi s-au recăsătorit, iar de atunci sunt împreună şi nu au ezitat să vorbească de momentele de cumpănă pe care le-au avut şi în această nouă căsnicie. Diferenţa este că de data aceasta au avut maturitatea să discute şi să lupte pentru relaţia lor.

Jean Claude Van Damme şi Gladys Portuguese, foto: eonline.com

Natalie Wood şi Robert Wagner au bifat şi ei 2 căsnicii împreună. Prima, în 1957, pe când actriţa nu avea decât 19 ani, iar a doua în 1972. Cel de-al doilea mariaj s-a încheiat în mod tragic în 1981, cu moartea actriţei. Aceasta a căzut în ocean şi s-a înecat, iar Wagner a fost acuzat că ar fi ucis-o. Poliţiştii nu au găsit însă nicio dovadă directă împotriva lui, aşa că acesta a rămas unul dintre misterele mari de la Hollywood, rămase neelucidate.

Robert Wagner şi Natalie Wood, foto: cbsnews.com
Citeşte şi: Viața lui Natalie Wood – de la copilul minune al cinematografiei la tânăra dependentă de alcool – LIFE.ro

Nu poţi vorbi de separări şi împăcări fără să îi aduci în discuţie pe Elizabeth Taylor şi Richard Burton, care au împărtăţit o dragoste pe cât de pasională, pe atât de distructivă. S-au cunoscut în 1962, în timpul filmărilor pentru Cleopatra şi nimic nu i-a împiedicat să fie împreună, nici măcar faptul că amândoi erau căsătoriţi la acel moment cu altcineva. Au făcut prima nuntă în 1964 şi au divorţat 10 ani mai târziu. S-au recăsătorit în 1965, însă de data aceasta au divorţat mult mai repede, după niciun an.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton, foto: harpersbazaar.com
Citeşte şi: Adevărul nespus din viața lui Elizabeth Taylor. De la o copilărie nefericită dominată de un tată abuziv, la romantica incurabilă ce s-a căsătorit de opt ori – LIFE.ro
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO