fbpx

Căutare

Share this article

Un nou sezon al serialului Bridgerton, așteptat deja de prea multă vreme, este acum aproape la un buton de telecomandă distanță. Marea premieră este pe 25 martie.

Următoarea parte din populara poveste de dragoste de la Netflix se va concentra pe fratele cel mai mare Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey), un burlac atrăgător care pornește în căutarea unei mirese, ceea ce îl va duce să le cunoască pe surorile Sharma, Kate (interpretată de starul din Sex Education, Simone Ashley) și Edwina (Charithra Chandran).

În cel de-al doilea sezon, Kate (protectoarea surorii ei împotriva potențialilor pretendenți) încearcă să împiedice legătura Edwinei cu Anthony, crezând că acesta nu este altceva decât un Rake cu „R” mare. Ea devine implicată într-un război al cuvintelor cu acest burlac, care din neatenție, îi apropie.

Ce așteptăm de la acest nou sezon Bridgerton?

Jonathan Bailey a glumit pe tema călătoriei personajului lui Anthony Bridgerton într-un interviu recent, dezvăluind că noua parte va explora de ce Anthony prezintă asemenea trăsături „toxice”.

„Ideea că [Bridgerton] va apărea din nou este un pic ciudată”, a spus Bailey pentru GQ. „Este destul de înfricoșător. Ce înseamnă să fii un Rake și cum anxietatea și ura lui de sine joacă în asta. [În dramele tipice de epocă] nu te ascunzi niciodată cu adevărat în spatele bărbaților sau știi de ce sunt evitanți și toxici.”

Netflix a împărtășit câteva imagini noi din sezonul 2, care îi prezintă pe băieții Bridgerton, alias Anthony, Colin (Luke Newton) și Benedict (Luke Thompson) jucând o rundă lejeră de croquet în cele mai frumoase ținute ale lor.

Mici spoilere de la Lady Whistledown

Coughlan a oferit mici spoilere, spunând că vor apărea și mai multe probleme de la scriitoarea scandaloasă, Lady Whistledown, în cel de-al doilea sezon al lui Bridgerton.

Vorbind recent la emisiunea BBC Radio 2 a Claudiei Winkleman, ea a spus: „[După] acea dezvăluire de la sfârșitul seriei unu, poți să vezi foarte bine în spatele cortinei în seria a doua”.

Ea a continuat: „Vedem cum scapă de anumite lucruri. Și pentru mine, a fost atât de distractiv pentru că în seria unu este o timidă, care se retrage, iar apoi în seria a doua te gândești „oh, ea este.? am făcut toate aceste lucruri noi,” și a fost extrem de distractiv să filmez.”

Cu toate acestea, nu va fi totul numai distracție și jocuri pentru această cronicară scandaloasă, deoarece Coughlan a avertizat anterior că vor exista „repercusiuni” pentru Penelope.

„Cred că știi, cu siguranță a mințit literalmente pe toată lumea din viața ei și cred că va vedea repercusiunile acestui lucru și cred că va vedea că nu este – eu spun întotdeauna că este ca un an Britney Spears – doar o fată, încă nu o femeie’. Cu siguranță se maturizează din seria unu. Și cred că ea crede că este mult mai mult o femeie a lumii decât este de fapt”, a declarat în exclusivitate pentru RadioTimes.com în octombrie 2021.

În plus, Coughlan a mai tachinat că relația „mai strânsă” a lui Penelope cu iubirea ei neîmpărtășită întruchipată de Colin Bridgerton s-ar concentra mai mult.

Ea a dezvăluit: „Poți să explorezi relația lor [în sezonul 2], ei s-au apropiat de acest tip de decalaj [de când] i-am văzut ultima dată”.

Ce se întâmplă cu ducele în noul sezon Bridgerton?

Daphne (Phoebe Dynevor) și Simon Basset (Regé-Jean Page) nu vor mai fi personajele principale ale serialului, acum că conflictul lor este rezolvat și fac fericiți copii la Castelul Clyvedon.

Cu toate acestea, Dynevor va reveni în rolul lui Daphne într-un rol secundar în povestea de dragoste a fratelui ei mai mare, deși Ducele este oficial afară din serial, după plecarea sa confirmată deja în aprilie 2021.

Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) va fi vedeta principală a celui de-al doilea sezon, alături de Simone Ashley ca potențiala sa mireasă în rolul lui Kate Sharma.

Rolul Edwinei Sharma, sora lui Kate care joacă, de asemenea, un rol cheie în povestea de dragoste a lui Anthony, va fi interpretat de nou-venită Charithra Chandran.

Shelley Conn o va interpreta pe mama fetelor, Lady Mary Sharma, care a fost implicată anterior într-un scandal; în timp ce Calam Lynch îl va juca pe asistentul tiparului rebel, Theo Sharpe.

Bridgerton
Serialul Bridgerton a fost reînoit pentru sezoanele 3 și 4

Între timp, Deadline a confirmat în aprilie 2021 că starul Merlin, Rupert Young, se va alătura seriei în sezonul doi. Young îl va juca „Jack”, cel mai recent membru al grupului.

De asemenea, ne așteptăm ca distribuția Bridgerton pentru sezonul doi să-i includă pe Julie Andrews în rolul lui Lady Whistledown, Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), Nicola Coughlan (Penelope Featherington) și restul distribuției principale, inclusiv Claudia Jessie, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell și Polly Walker.

Rămâne de văzut dacă Marina Thompson (Ruby Barker) reapare în poveste, după ce s-a căsătorit cu fratele iubitului ei mort, astfel încât copilul ei nenăscut să se poată naște în timpul unei căsătorii legale.

Dar o altă persoană care nu se va întoarce în noul sezon Bridgerton este Ben Miller, care l-a jucat pe Lord Featherington. Sau ar trebui să spunem, regretatul lord Featherington?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO