fbpx

Căutare

Share this article
Articol susținut de

Cultura, arhitectura și frumusețea orașelor sale, fac din Ungaria una dintre cele mai interesante destinații de călătorie. Și nu doar pentru români, deși se află la un drum de doar câteva ore de mers cu mașina. Dar pe lângă Budapesta, Ungaria are și alte locuri de oferit, pe cele mai multe dintre ele le descoperim în natură. Lacul Balaton este evident cap de listă. Așa că, pentru cei care se gândesc să plece într-o vacanță în apropiere și caută campinguri de rulote în Ungaria, v-am făcut noi o listă.

Cele mai multe campinguri de rulote în Ungaria se găsesc în zona lacului Balaton, a Dunării și pe lângă orașele Budapesta, Somogy și Veszprem. Dar ce alegem?

Top 3 campinguri de rulote în Ungaria, lângă lacul Balaton

Mirabella Camping oferă cazare cu piscină în aer liber, Wi-Fi gratuit, plajă privată și facilități de grătar în Zamardi. În camping există un restaurant cu preparate din bucătăria europeană. Iar Festivalul de sunet de la Balaton se află la doar 17 minute de mers pe jos.

Aqua Camp Mobilházak este situat în zona orașului Siófok, la doar câteva minute de mers pe jos de lacul Balaton. Are loc de grătar, spațiu de joacă pentru copii și minigolf. Centrul orașului se află la 2 kilometri distanță.

În cele din urmă, Badacsony Camping este situat în Badacsonytomaj, la 10 minute de mers pe jos de Kisfaludy Prospect. Te vei bucura de vedere la munte, restaurant cu bucătărie locală, inclusiv gluten-free sau mâncare vegetariană. Există o saună în camping și puteți să faceți ciclism. Muzeul de Literatură din casa scriitorului Róza Szegedy se află la doar 2,5 kilometri, iar aeroportul Hévíz-Balaton la 3.

Badacsony Camping

Top 3 cele mai bune campinguri de rulote în Ungaria, în funcție de scorul și de recenziile de pe Booking

House at the Danube

La 17 kilometri de Budapesta și 19 de Dobogoko, House at the Danube are o zonă specială pentru cei mici, bucătărie complet echipată, TV și internet gratuit. În plus, aici puteți face windsurfing, puteți să vă plimbați cu bicicletele sau să faceți canotaj. House at the Danube are un raiting de 9,6 pe Booking, așa că se află în topul căutărilor de campinguri de rulote în Ungaria.

Citește și: Budapesta, două oraşe şi nouă poduri peste Dunăre. Ce nu trebuie să ratezi în capitala Ungariei?

Gidrán Major

Cu Budapesta la 48 de kilometri și Kecskemét la aceeași distanță, Gidrán Major se află în Újlengyel și oferă oaspeților săi o vacanță în natură. Grădină cu iarbă verde și caii absolut superbi de pe proprietate, fac din acest loc o alegere perfectă pentru cei care caută campinguri de rulote în Ungaria. În plus, există și locuri de grătar și de luat masa în natură. Gidrán Major are un scor de 9,5 pe Booking, iar cele peste 75 de recenzii favorabile par să demonstreze că locul merită ales pentru o vacanță în Ungaria.

Gidrán Major

Nyírfás Camping

Nyírfás Camping se află în oraşul Nagykanizsa din regiunea Zala, la 41 km de Hévíz şi oferă acces la piscină în aer liber. Sveti Martin na Muri este la 45 km. Iar grădina este perfectă pentru cei care caută o vacanță în aer liber. În plus, Nyírfás Camping pune la dispoziţie facilităţi de grătar, prosoape, lenjerie și internet gratuit.

Oaspeţii pot închiria gratuit biciclete, iar zona este potrivită pentru pescuit. Lendava este la 39 km de Nyírfás Camping, iar Keszthely se află la 42 km. Cuplurile i-au dat scorul 9,4 pentru un sejur de 2 persoane. Iar raiting-ul general de pe Booking este de 9,3 din peste 273 de recenzii.

Top 3 cele mai rezervate campinguri de rulote în Ungaria, în funcție de stelele și scorul de pe Booking

Bocsi Lak

Aflat în Egerbocs, la 32 de kilometri de Demjén, Bocsi Lak oferă oaspeților o zonă de relaxare în natură, acces la o bucătărie complet echipată și baie proprie cu duș. În plus, turiștii pot să facă excursii în natură și să se plimbe cu bicicleta. Egerszalók este la 27 de kilometri distanță și Eger la 21. Locul este cotat la categoria „superb”, cu un scor de 9,3 pe Booking.

Citește și: Cele mai frumoase orașe și sate din Ungaria pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată

Börzsönyi Szabadidőközpont

Situat în Kóspallag, la 37 de kilometri de Szentendre, Börzsönyi Szabadidőközpont oferă turiștilor posibilitatea să se relaxeze în natură, să joace biliard sau să facă drumeții. Dobogoko se află la 45 de kilometri, iar Visegrád la 16. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie, oferindu-i un scor de 9,4.

Börzsönyi Szabadidőközpont

Göcsej Völgye Kemping 

Göcsej Völgye Kemping oferă oaspeților mic dejun continental, posibilitatea de a te relaxa în grădină, de a face drumeții în zona Kustánszeg și a te plimba cu bicicleta. Moravske Toplice se află la 47 de kilometri, iar Lendava la 38. Locul este cotat la categoria „superb”, cu un scor de 9 pe Booking.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO