fbpx

Căutare

Share this article

Ai chef de un vin deosebit? Ce zici de un vin de culoare verde, infuzat cu marijuana? Dacă te încântă ideea, porneşte spre California, acolo unde este produs Canna Wine, rezultat din struguri io şi marijuana organică. Pregăteşte şi undeva între 140 şi 200 de dolari pentru o sticlă.

Deşi am auzit că nu e bine să fumezi canabis şi să bei în acelaşi timp, californienii se pare că, potrivit Los Angeles Times http://www.latimes.com/food/dailydish/la-fo-pot-wine-20160921-snap-story.html nu au crezut în această legendă şi au încercat diverse metode prin care să obţină vin cu marijuana încă din anii 70.

Se pare că temperatura rezultată din fermentaţia vinului trece cu puţin peste 30 de grade Celsius ceea ce permite substanţelor canaboide să treacă în vin, dar nu şi THC-ului. Cu alte cuvinte, rezultatul îţi oferă o stare de relaxare fizică şi nu şi dezorientarea specifică efectelor THC-ului. Acest lucru i-a atras atenţia Lisei Molyneux, unul dintre pionierii comerţului pe scară largă a marijuanei, o supravieţuitoare a cancerului. Împreună cu Louisa Sawyer Lindquist, producătoare de vin, a pus la punct afacerea care acum produce Canna  Wine.

„Ce îmi place este efectul subtil. Simţi o uşoară îmbujorare iniţial, apoi efectul este de bună dispoziţie, iar la sfârşitul nopţii dormi foarte bine. Este chiar o sumă a ce e mai bun din cele două lumi: un vin delicios cu efect terapeutic”, a spus Molyneux pentru LA Times.

Totuşi, nu te grăbi spre California. Ai voie să cumperi o sticlă de vin doar dacă ai card care să ateste că poţi consuma marijuana în scop comercial.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO