fbpx

Căutare

Share this article

Controversele din ultimele luni legate de decizia prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a părăsi Marea Britanie şi de a renunţa la îndatoririle regale nu au reuşit să stingă încântarea publicului la vestea că cei doi vor avea încă un copil. Cum era şi firesc, pe când încă nu se ştia dacă este vorba de o fată sau un băiat, au început pariurile referitoare la numele pe care îl va purta. Acum, că s-a elucidat misterul în privinţa sexului, o mulţime de oameni ar vrea să ştie ce nume va purta fetiţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry.

Ce nume va purta fetiţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry – Diana, numele preferat al fanilor

Imediat după ce au anunţat că vor fi părinţi de 2 copii, au început speculaţiile despre data naşterii şi numele copilului. Dacă despre data probabilă ştim că se apropie cu paşi repezi, numele rămâne în continuare un mister. Asta nu înseamnă că experţii regali nu au deja o listă cu numele posibile sau că fanii nu au propriile preferinţe.

Cum era de aşteptat, numele Diana este în top, având chiar cotă de 10/1 la casele de pariuri. Nu e un secret pentru nimeni că Harry a suferit extraordinar de mult după moartea prinţesei Diana, iar oamenii cred că acesta ar fi cel mai frumos omagiu pe care i l-ar putea aduce. Expertul regal Angela Levin sprijină şi ea această ipoteză:

„Sunt sigură că o vor numi Diana. Cred că lui Harry i-ar plăcea foarte mult, iar Meghan ar fi mândră pentru că astfel ar aduce-o pe Diana mai aproape de el.”

Lady Diana şi prinţul Harry, foto: people.com

Pe de altă parte, nu e de ignorat nici presiunea cumplită pe care ar pune-o această moştenire pe fetiţa încă nenăscută. Să fii comparată încă din prima zi de viaţă cu prinţesa inimilor, femeia pe care o lume întreagă a adorat-o, nu ar fi deloc un lucru uşor de dus.

Citeşte şi: Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle de la început și până în zilele noastre – LIFE.ro

Ce nume va purta fetiţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry – Un nume în onoarea reginei sau a prinţului Philip

Moartea recentă a prinţului Philip a adus noi supoziţii referitoare la numele pe care îl vor alege Meghan Markle şi prinţul Harry pentru fetiţa lor. Prima variantă vehiculată este că cei doi vor opta pentru varianta feminină a numelui ducelui de Edinburgh şi anume, Philippa. Sigur, nu ar fi primii din familie care ar face asta. Verişoarele lui Harry, prinţesa Eugenie şi Zara Tindall şi-au numit copiii după bunicul lor, ambii purtând numele de Philip.

Mult mai mulţi sunt însă de părere că Meghan şi Harry ar alege să o onoreze pe regină, mai ales după pierderea partenerului său, cel cu care a fost căsătorită vreme de 73 de ani. Aşa că fanii sunt de părere că cei doi s-ar gândi la un derivat al numelui acesteia, Elizabeth. Se ştie că reginei i se spunea Lilibeth în copilărie, iar prinţul Philip era singurul om care i se mai adresa în acest fel. De altfel, scrisoarea pe care regina Elisabeta a II-a a lăsat-o pe sicriu, în ziua înmormântării prinţului Philip, era semnată chiar în acest fel. Aşa că Lily este acum o altă opţiune de nume cu cote bune la pariuri.

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Harry, foto: townandcountrymag.com

Mai sunt şi alte nume luate în calcul de fanii familiei regale, printre ele fiind Abigail, Allegra, Maya, May, Grace, Alice, Victoria sau Isabella.

Citeşte şi: Meghan Markle şi alte vedete care au vorbit despre sarcinile pierdute. Mărturii despre durere, singurătate şi vină – LIFE.ro

Pe de altă parte, să nu uităm că avem de-a face cu un cuplu care nu o dată a decis să rupă tradiţiile regale şi să facă lucrurile după bunul plac.

Prinţul Harry şi Archie, foto: people.com

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu naşterea fetiţei, care este programată să aibă loc acasă, în locuinţa celor 2, sub supravegherea unei echipe medicale exclusiv feminină. Meghan şi-a dorit să îl nască în acest fel şi pe primul său copil, pe Archie, însă familia regală s-a opus categoric.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO