Căutare

Share this article

Tenul nostru se schimbă în funcţie de vârstă, de dietă, e afectat de stres şi de diverşi factori hormonali, dar şi de anotimp. Vară probabilitatea să ne deshidratăm este mai mare. De asemenea, expunerea la soare poate să agraveze anumite probleme ale tenului, de aici pete, riduri sau urticarie. Şi iarna este mai puţin benefică pielii: afară este foarte rece, iar în birouri aerul e cald şi uscat, ca urmare deshidratarea este în continuare o problemă, ca şi variaţiile mari de temperatură.

Asta face din toamnă şi din primăvară anotimpurile perfecte pentru intervenţii cosmetice. Este momentul pentru curăţarea în profunzime a pielii şi pentru eventuale proceduri cosmetice care presupun bisturiu. Cum ştii că nu intervii prea agresiv asupra pielii? Ai încredere în cosmeticiana ta sau foloseşti tehnologia de ultimă oră precum aparatul de diagnoză a pielii de la Skeyndor.  Dispozitivul oferă analizează diverse criterii şi propune un tratament personalizat pentru fiecare persoană care îl foloseşte.

Cu o lupă puternică şi folosind lumina polarizată, aparatul poate spune dacă tenul este normal sau mixt, atipic sau uscat,  gras, cu acnee, sensibil sau afectat de cuperoză, dar si condiţia sa: deshidratat, sensibil, îmbătrânit, pigmentat, comedonic.  Ca să poată evalua, dispozitivul analizează şase zone cheie ale feţei: fruntea, nasul, bărbia, pomeţii, gâtul, colţul extern al ochilor.

Cosmeticiana care îl foloseşte poate astfel să măsoare cu acurateţe gradul de hidratare al pielii, numărul de celule moarte acumulate pe ţesut, numărul de pete solare şi de ridurile.  

Afli astfel mai multe despre ten, dar şi despre cât de eficientă este rutina ta de îngrijire a pielii şi, cu ajutorul cosmeticienei poţi face ajustările potrivite. Softwer-ul pe baza căruia funcţionează aparatul de diagnoză îţi propune cremele şi preparatele cosmetice potrivite şi îţi sugerează inclusiv ce tratamente cosmetice să faci şi pentru ce interval de timp.

Aparatul permite în primul rând prevenirea anumitor probleme de piele făcând posibilă observarea schimbărilor apărute în zonele profunde ale pielii şi intervenţia asupra lor înainte ca acestea să crească în importanţă. Cu ajutorul dispozitivului de la Skeyndor pe care îl găseşti în saloanele Getts, cosmetica se transformă dintr-o artă a vindecării pielii, într-un de prevenţie, ceea ce îţi oferă mai mult timp pentru tine şi se asigură că nu cheltui bani pe tratamente ineficiente.   

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO