Cele mai bune apariții la Oscar: vedete care au impresionat pe covorul roșu - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cele mai bune apariții la Oscar: vedete care au impresionat pe covorul roșu

Vedetele își aleg cu mare grijă ținutele de Oscar, pentru că știu că întreaga planetă va fi cu ochii pe ele. Iată care sunt considerate cele mai bune apariții la Oscar  din toate timpurile:
Share this article

Vedetele își aleg cu mare grijă ținutele de Oscar, pentru că știu că întreaga planetă va fi cu ochii pe ele. Designeri de top le trimit ținute spectaculoase, iar starurile le aleg pe cele cu care cred că îi vor impresiona atât pe fani, cât și pe criticii de modă. Iată care sunt considerate cele mai bune apariții la Oscar  din toate timpurile:

 Grace Kelly în Edith Head, 1955

Deși au trecut atâția ani de când Grace Kelly a câștigat Oscarul pentru rolul din “The Country Girl”, lumea încă vorbește despre rochia pe care a purtat-o pe covorul roșu. Grace Kelly, în ținuta creată de Edith Head, rămâne în continuare în top cele mai bune apariții la Oscar din toate timpurile. Rochia este lucrată dintr-un satin franțuzesc de 4000 de dolari, iar alături de accesorii, coafura și make-ul vedetei formează un look ultra glamouros.

Gwyneth Paltrow în Ralph Lauren, 1999

Gwyneth a primit Oscarul pentru prestația sa din Shakespeare în Love purtând o superbă rochie roz Ralph Lauren, accesorizată cu un colier de diamante creat de Harry Winston, care ulterior a fost cumpărat de tatăl ei.

 Cate Blanchett în Jean Paul Gaultier, 2000

Rochia lui Cate Blanchett din 2000 este o adevărată operă de artă și trebuie inclusă în top cele mai bune apariții la Oscar. Decorată cu lanțuri de aur, perfect asortate cu bijuteriile actriței, ținuta a uimit pe toată lumea pe covrul roșu.

Sursa foto: InStyle

Julia Roberts în Valentino, 2000

Julia Roberts în ACEA rochie Valentino din 2000 nu lipsește din niciun top cu cele mai bune apariții la Oscar din toate timpurile. Însuși Valentino, creatorul ținutei, a stat cu sufletul la gură în seara Oscarurilor.  “Rochia aceea mi-a dat mari emoții. Niciodată nu ești sigur cu ce se va îmbrăca vedeta până nu o vezi pe scenă. În acea seară eram la Roma și mă uitam la Oscaruri la tv. Am stat treaz până la trei dimineața ca să văd dacă a purtat-o”, a mărturisit creatorul de modă.

Halle Berry în Elie Saab, 2002

Trebuie să ai curaj ca să porți o rochie atât de transparentă la Oscaruri și apoi să mai fii și lăudată pentru asta! Dar lui Halle Berry i-a ieșit perfect: în spectaculoasa ținută Elie Saab din 2002 este pe loc fruntaș în top cele mai bune apariții la Oscar.

Hilary Swank in Guy Laroche, 2005

Poate că nu vi se pare cine-știe-ce rochia purtată de Hilary Swank la Oscarurile din 2005. Dar imaginați-vă că a fost lucrată din 25 (!) de metri de mătase.

Angelina Jolie în Atelier Versace, 2012

Internetul s-a umplut de meme-uri după apariția Angelinei Jolie la Oscarurile din 2012. Îmbrăcată într-o rochie neagră Atelier Versace, vedeta s-a încăpățânat să își arate picioarele la sesiunea foto, stârnind apoi amuzamentul fanilor din întreaga lume. Din motivul ăsta, rochia a intrat în istorie!

Sursa foto: Daily Mail

Jennifer Lawrence în Dior Haute Couture, 2013

Jennifer Lawrence în acea rochie roz Dior pare desprinsă dintr-un vis frumos. Când a câștigat Oscarul pentru rolul din Silver Linings Playbook, Lawrence a bifat una din cele mai bune apariții la Oscar, dar și unul dintre cele mai reușite look-uri ale ei din toate timpurile.

 Nicole Kidman in John Galiano, 1997

Nicole Kidman este întruchiparea grației și eleganței, iar la ediția din 1997 a Oscarurilor nu a făcut excepție de la această regulă. De mână cu soțul ei de atunci, Tom  Cruise, Nicole a arătat fabulos într-o rochie John Galliano, de inspirație asiatică.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora