Cele mai importante și controversate divorțuri de la Hollywood - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cele mai importante și controversate divorțuri de la Hollywood

De la Kevin Costner la Kim Kardashian și Brad Pitt, o privire în urmă asupra celor mai dezordonate divorțuri de la Hollywood.
Share this article

De la Kevin Costner la Kim Kardashian și Brad Pitt, o privire în urmă asupra celor mai dezordonate divorțuri de la Hollywood.

De când soția lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, a solicitat divorțul la începutul anului 2023, cuplul a fost blocat într-o luptă juridică pentru termenii contractului lor prenuptial

Fostul designer de genți Christine Baumgartner a cerut divorțul de starul „Yellowstone” în mai 2023, după 18 ani de căsnicie, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Kevin Costner and Christine Baumgartner

De atunci, lucrurile au devenit din ce în ce mai aspre între cei doi, care s-au căsătorit în 2004 la ferma Costner din Colorado și sunt părinții lui Cayden, în vârstă de 16 ani; Hayes, 14 ani; și Grace, 13.

Procesul de divorț al cuplului este încă în curs.

Citește și: Cele mai costisitoare divorțuri din istorie. Câte sute de milioane de dolari au plătit vedetele ca să-și recapete libertatea?

Când Kim Kardashian și Kanye West au renunțat la asta în 2021, West a făcut o serie de postări pe rețelele sociale despre divorțul lor iminent și noul iubit al lui Kardashian, Pete Davidson

Kim Kardashian și Kanye „Ye” West au mers împreună pe culoar în 2014, într-o ceremonie opulentă în Italia. Cei doi erau prieteni din 2008 și au făcut publică relația lor în 2011, după despărțirea lui Kardashian de Kris Humphries în același an.

Kim Kardashian și Kanye West

Cu toate acestea, lucrurile au devenit stâncoase pentru cuplul puternic

Kardashian și West au fost căsătoriți timp de șase ani înainte ca Kardashian să depună divorțul pe 19 februarie 2021. Ea a citat „diferențele ireconciliabile” drept motiv pentru despărțirea cuplului și a declarat că nicio consiliere nu ar ajuta la repararea relației lor.

Înainte de despărțire, West locuia aproape cu normă întreagă în Wyoming, unde Kardashian a spus că nu are nicio dorință să se mute. Zvonurile despre relația de cuplu au apărut și când West și-a anunțat candidatura la președinție în 2020. Niciun membru al familiei Kardashian nu și-a declarat public sprijinul pentru nominalizarea sa.

În octombrie 2021, Kardashian a găzduit „Saturday Night Live” și se pare că a început să se întâlnească cu membrul distribuției Pete Davidson. În decembrie, cei doi au fost fotografiați în prima lor seară de întâlnire publică. West se întâlnea în mod public și era legat de celebrități precum Julia Fox și Irina Shayk.

Citește și: Cele mai scandaloase divorțuri din istorie: de la Iulius Cezar, la Prințul Charles și până la Tiger Woods și Johnny Depp, iată numele cele mai controversate atunci când vine vorba de despărțire

Pe 2 martie 2022, Kardashian a fost declarată legal singură printr-o decizie judecătorească

Mai târziu în aceeași lună, Kanye West a postat o serie de foto pe Instagram care îl vizează pe Davidson, referindu-se la el drept „Skete” și împărtășind mesaje pe care se presupune că le-a trimis comediantului spunând că Davidson nu și-ar întâlni niciodată copiii. Postările au fost șterse ulterior.

Divorțul celebru dintre Christie Brinkley și Peter Cook din 2008 a urmat aventurii lui Cook cu asistentul său, în vârstă de 19 ani

Supermodelul Christie Brinkley și Peter Cook au fost căsătoriți din 1996 până în 2008, timp în care au primit doi copii. Perechea a avut o despărțire de mare profil după ce Brinkley a aflat despre aventura lui Cook cu asistenta sa, Diana Bianchi, în vârstă de 19 ani.

Christie Brinkley și Peter Cook

La momentul divorțului, Cook avea 49 de ani, iar Brinkley 54.

Divorțul foarte public al lui Tiger Woods și Elin Nordegren a fost subiectul discuțiilor tabloide după ce au apărut rapoarte despre mai multe afaceri

Tiger Woods și Elin Nordegren s-au căsătorit în 2004 și și-au întâmpinat primul copil împreună, fiica Sam Alexis Woods, în 2007. Au mai avut un copil, fiul Charlie Axel, în 2009. Anul respectiv avea să devină un punct de cotitură în relația de cuplu.

În noiembrie 2009, National Enquirer a publicat o poveste care susținea că Woods a avut o aventură cu o femeie pe nume Rachel Uchitel, o manageră a unui club de noapte din New York.

Tiger Woods și Elin Nordegren

Atât Woods, cât și Utichel au negat afirmațiile, dar, în scurt timp, mai multe femei au prezentat acuzații de aventură. Woods și Nordegren au fost, de asemenea, implicați într-un accident de mașină despre care se credea că ar fi fost cauzat de o ceartă între cei doi.

Woods și Nordegren și-au finalizat divorțul în 2010, după aproape un an de scandal foarte mediatizat și intrigi legate de relația lor. Ei se concentrează acum pe co-părinți pe cei doi copii ai lor și au fost văzuți arătând prietenoși în decembrie 2020.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005, după ce au apărut zvonuri că ar fi avut o aventură pe platourile de filmare cu Angelina Jolie

Înainte de despărțirea lor șocantă, Brad Pitt și Jennifer Aniston erau cuplul de putere supremă.

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Aniston și Pitt s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în iulie 2000. Ambii erau regale de la Hollywood, datorită succesului lui Aniston în filmul „Friends” și rolului lui Pitt care a făcut carieră din „Fight Club”.

Cu toate acestea, relația lor a devenit în curând subiectul unei frenezii tabloide, după ce rapoartele susțineau că Pitt a avut o aventură cu partenerul său din „Mr. and Mrs. Smith”, Angelia Jolie, între 2003 și 2004.

Aniston a cerut divorțul de Pitt în martie 2005, după ce s-a despărțit în ianuarie

Luna următoare, Pitt și Jolie au fost fotografiați împreună în Kenya, în vacanță. În septembrie 2005, Aniston și-a amintit surpriza de a vedea fotografiile cu ei împreună atât de curând după despărțirea lor.

Nici relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie nu s-a încheiat cu pace

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au anunțat logodna în 2012 – la acel moment, erau deja părinți ai șase copii, dintre care trei au fost adoptați. Cei doi s-au căsătorit în august 2014 la Nisa, Franța. Copiii lor Maddox și Pax și-au plimbat mama pe culoar, Zahara și Vivienne erau fete de flori, iar Shiloh și Knox erau purtători de inele.

În septembrie 2016, Jolie a cerut divorțul de Pitt, invocând diferențe ireconciliabile și solicitând custodia principală a celor șase copii ai lor.

Pitt și Jolie au îndurat de atunci o lungă luptă pentru custodie asupra celor șase copii ai lor. Avocații lui Jolie au susținut că Pitt nu i-a plătit întreținerea „însemnată” pentru copii, deși reprezentarea sa a respins că el i-a plătit, de fapt, mai mult de 1,3 milioane de dolari în contribuții pe o perioadă de doi ani și că Pitt i-a dat lui Jolie un împrumut de 8 milioane de dolari.

Ei au fost declarați legal singuri pe 12 aprilie 2019, dar mai multe aspecte ale despărțirii lor trebuie încă rezolvate, iar perechea este implicată în prezent într-o dispută legală cu privire la o proprietate și o cramă franceză pe care le-au deținut anterior împreună.

Demi Moore și Ashton Kutcher au divorțat după opt ani de căsnicie. În memoriile sale, Moore a susținut că a fost infidel

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005 după doi ani de întâlnire și au divorțat în 2015, din cauza infidelității lui Kutcher.

Demi Moore și Ashton Kutcher

Moore a scris în memoria ei, „Inside Out”, că a încercat să „pună pe [Kutcher] pe primul loc” în relația lor și a fost de acord să aducă oameni dinafară în relația lor sexuală, la cererea lui.

Citește și: Cele mai scumpe divorțuri ale celebrităților – separări spectaculoase și așezăminte financiare

Sandra Bullock și Jesse James s-au despărțit definitiv după ce a recunoscut că a înșelat-o de mai multe ori de-a lungul căsniciei lor

Jesse James și Sandra Bullock s-au despărțit în 2010, după cinci ani de căsătorie. În timp ce divorțul în sine a fost rapid – a fost finalizat la doar două luni după ce Bullock a depus cererea de a pune capăt căsătoriei lor – circumstanțele care au condus la el au fost încă dezordonate. Mai multe femei se prezentaseră pretinzând că au avut aventuri cu James, ceea ce el a recunoscut.

Sandra Bullock și Jesse James

La momentul divorțului cuplului, Bullock tocmai câștigase primul ei premiu al Academiei pentru „The Blind Side” și adoptase un copil.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora