Cele mai sexy seriale pentru plăceri vinovate. Ce poți vedea pe rețelele de streaming Netflix, HBO Max sau Amazon Prime? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Vrei să urmărești ceva seducător care rămâne picant și peste 10 ore de streaming? Nu vorbim pur și simplu de nuditate, ca în Game of Thrones, sau de seriale precum Californication și Entourage; nici emisiuni despre oameni care plătesc pentru asta, precum Hung sau The Girlfriend Experience; și cu siguranță nimic sub bannerul „HBO After Dark”. Nu, sexy este puțin diferit.

Deoarece serialele explicite precum Orange Is the New Black sunt probabil vechi pentru tine până acum, știm că nu există nimic mai sexy decât să-ți schimbi dieta de streaming din când în când. În acest scop, îți prezentăm o listă foarte științifică de seriale TV demne de văzut doar într-o anume stare.

The Affair (2014–2019)

Acest serial este despre oameni frumoși care se leagă în secret! Ce vrei mai mult? O, poate o crimă? Și o descriere amuzantă a industriei editoriale? Și o privire de viitor asupra unui Hamptons distrus de climă? Ei bine, primești și asta.

Unde îl poți vedea? Pe Amazon Prime.

Seriale Sexy: Bridgerton (2020 -)

Bridgerton, primul dintre serialele Netflix produs de Shonda Rhimes după acordul ei exclusiv cu compania, este plasat la începutul anilor 1800, în perioada Regenței Austen-Brontë, când structura societății engleze era rigidă, corsetele erau strânse, iar căsătoria era prioritatea numărul unu a oricărei femei considerate majore. Cu alte cuvinte, este vorba despre personaje fierbinți care fac lucruri scandaloase, exact ceea ce fanii Shondaland au ajuns să se aștepte. Vizionează sezonul 1 dacă ești în căutarea unei povești de explorare sexuală demnă de leșin, care să fie plină de aristocrați care își smulg hainele de pe ei, dar rămâi și pentru un sezon 2 și mai fierbinte. Pe măsură ce fiecare sezon spune o poveste de dragoste diferită, în cel de-al doilea dușmanii se transformă în iubiți, deoarece dorința lor devine mult prea greu de gestionat.

Unde? Pe Netflix.

Easy (2016–2019)

Antologia Netflix a lui Joe Swanberg se referă în mod legitim la sex și dragoste — experimente BDSM, prima dată în trei, căsătorii poliamoroase, sex cu fostul tău, Tinder etc., etc. fiecare cu fețe cunoscute care arată credința lui Swanberg, cum ar fi Aubrey Plaza, Dave Franco, Hannibal Buress, Judy Greer, Zazie Beetz și mulți alții. Mai mult se târăște sub cearșaf pentru a privi în mod realist relațiile și intimitatea și toate ciudățeniile lor vulnerabile și incomode, dar realismul poate fi și foarte sexy.

Unde? Pe Netflix.

Seriale Sexy: Elite (2018– )

Această dramă pentru adolescenți centrată pe un liceu privat bogat din Spania a fost un succes surpriză când a apărut pentru prima dată pe Netflix, în 2018 și este ușor de înțeles de ce: un mister suculent al crimei care se desfășoară pe tot parcursul sezonului, manifestări obscene de bogăție și mult, mult sex. Comploturile secundare bazate pe probleme ale Elitei, care tratează subiecte precum inegalitatea de clasă, xenofobia și stigmatizarea HIV, sunt curentele subterane care țin cu adevărat acest spectacol pe linia de plutire.

Unde se transmite? Pe Netflix.

Fleabag (2016–2019)

Drama lui Phoebe Waller-Bridge se poate concentra în mare parte pe o femeie care se confruntă cu pierderea șocantă și bruscă a celei mai bune prietene a ei, dar, în durerea ei, ea sfârșește prin a trece prin viață într-un mod care salută haosul și chiar distrugerea de sine. Odată cu asta vine una dintre cele mai tari romanțe TV apărute vreodată – una care este strict interzisă sub ochii lui Dumnezeu – când ea se îndrăgostește de un preot în sezonul 2 și îl urmărește activ, în ciuda regulilor Bisericii Catolice și probabil tot ce este mai bun pentru inima ei, păcătuind deoparte. Vei face niște rugăciuni și vei avea nevoie de o Biblie pentru a te avânta în această aventură.

Unde? Pe Amazon Prime

Seriale Sexy: Girls (2012–2017)

Serialul de succes al Lenei Dunham nu s-a ferit niciodată să înfățișeze întregul spectru al experienței sexuale, de la dureros de incomodă la, ei bine, de fapt sexy. În timp ce „sexiness” nu a fost niciodată scopul serialului, uneori a putea să te relaționeze cu personaje mai puțin decât perfecte este ceea ce sporește erotismul unui spectacol.

Unde se transmite? Pe HBO Max.

The L Word (2004–2009)

După șase sezoane, acest serial a strâns o mulțime de scene de dragoste. Pride.com a numărat 97, mai exact. Unii oameni preferă scenele lui Shane. Unii oameni preferă Bette sau Alice. Ceea ce spun este că sunt multe aici pentru tine, este întotdeauna fierbinte și a fost un serial inovator pentru reprezentarea queer. Așa că ar trebui să te bucuri de el. Și urmărește neapărat episodul „Liquid Heat”. Nu vei fi dezamăgit.

Unde? Pe Amazon Prime.

Seriale Sexy: Nevertheless (2021)

O studentă la artă, hot, se îndrăgostește de un alt student la artă, tot hot, care este, în cele din urmă, un nenorocit, iar lucrurile devin rapid vaporoase și foarte confuze în această K-dramă. Nu doar sesiunile senzuale și diminețile de după între Yoo Na-bi (Han So-hee) și Park Jae-eon (Song Kang) fac acest serial de 10 episoade atât de sexy, ci și scenariul tensiunii inerente a unei prietenii cu beneficii în care există o chimie clară, te va face să te rogi să se întâmple mai repede.

Unde se transmite? Pe Netflix.

Outlander (2014–)

În cărțile lui Diana Gabaldon, pe care se bazează această serie, Jamie Fraser (Sam Heughan) este literalmente o fantezie feminină care prinde viață pentru a-i face plăcere eroinei. Adonis ar putea fi cuvântul potrivit. Iubirea lui Claire (Caitriona Balfe), este la fel de uluitoare. Tot acest interes pentru plăcerea feminină face scenele de dragoste mult mai palpabile, iar romantismul mult mai emoționant.

Unde se transmite? Tot pe Netflix

Sex/Life (2021– )

Sex/Viață: E chiar acolo în titlu! Acest serial ridiculizat de critici ar putea să nu fie bun în niciun caz, dar poate că televiziunea de prestigiu nu este cea la care te gândești dacă ești în căutarea strictă a unor scene fierbinți și grele (și prezintă o nuditate masculină frontală mult discutată). Bazat pe romanul erotic de 44 de capitole despre 4 bărbați al lui BB Easton, serialul urmărește o mamă suburbană interpretată de Sarah Shahi, care este disperată să aibă mai multă plăcere în căsnicia ei, ceea ce o face să înceapă să scrie în jurnal despre un fost băiat rău… care se transformă într-o aventură sălbatică. Personajele absurde și melodrama nebunească te pot zăpăci, dar nu e nevoie să-l descifrezi total, că nu e o dramă psihologică.

Unde? Pe Netflix.

Seriale Sexy: Shameless (2011–2021)

Există un personaj pe nume Lip care este cam tânăr la început (Jeremy Allen White), așa că nu ești așa de interesat. Dar apoi crește, se îndreaptă spre facultate și începe să se conecteze cu profesoara sa și apoi devine grozav. Fiona (Emmy Rossum) a trecut prin atât de multe de-a lungul serialului, dar a avut și o parte echitabilă de relații provocatoare (deși uneori bune). Este un serial care vorbește întotdeauna foarte crud despre toate detaliile sexului, dar echilibrează și cu ceva umanitate.

Unde? Pe Netflix 😀

She’s Gotta Have It (2017–2019)

Nola Darling este o artistă, o activistă, o persoană din Brooklyn și o pansexuală poliamoroasă cu trei iubiți volatili din punct de vedere emoțional. Dar cine este ea? Spike Lee și-a făcut debutul regizoral cu filmul din 1986 She’s Gotta Have It, iar 30 de ani mai târziu, extinde studiul personajului în primul său serial TV, o explorare ritmică a sexului, Brooklyn-ului și a vieții persoanelor de culoare. Semnătura lui Lee, stilul sincopat – culori strălucitoare, confesiuni apropiate și personale, zgomote de muzică pop și artă de album, pianul melancolic al lui Bruce Hornsby umple golurile – este intact, urmărind-o pe Nola prin labirintul din Fort Greene. Bucuria serialului constă în casting-ul actualizat, Nola de la DeWanda Wise radia de înțelepciune, frică, cunoștințe artistice și dorință carnală, în timp ce bărbații și femeile din viața ei sunt încarnați, permițând numeroaselor scene de sex să se joace la simțuri în timp ce ajunge la ceva mai profund.

Unde? Netflix.

Citește și: Cele mai sexy 10 de filme de pe Netflix


Foto: Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO