Căutare

Share this article

Care sunt cele mai sigure mașini sub 16.000 de euro? Ai putea crede că un buget de sub 16.000 de euro nu îți va oferi multe variante de a alege o mașină pentru tine și familia ta, în condițiile pieței de azi. Ei bine, pentru acești bani poți obține un raport perfect între calitate, preț și design.

Cele mai sigure mașini sub 16.000 de euro: Honda Jazz

Honda Jazz este o mașină mică foarte versatilă. Scaunele sale magice și inteligente se vor plia în diverse configurații pentru a-ți permite să cari obiecte foarte mari precum plante, un aspirator profesional sau o bicicletă. Este o mașină perfectă pentru viața de familie. Un model nou pornește de la 13.300 de euro.

Dacia Logan MCV Stepway

Este aproape imposibil să-ți cheltui bugetul de 16.000 de euro pe un Dacia Logan MCV. Chiar și cea mai scumpă variantă nu depășește 15.000 de euro. Se spune despre Dacia Logan că reprezintă cel mai bun raport calitate preț și că este o mașină foarte practică. Iar dacă ne uităm la portbagaj, atunci e limpede de ce e plină Europa de acest model.

Suzuki SX4 S-Cross

Suzuki poate că nu e primul nume la care ne gândim atunci când cumpărăm o mașină de familie, însă modelul SX4 S-Cross poate fi exact ceea ce-ți trebuie. Este un crossover foarte spațios și familyfriendly, o alternativă excelentă pentru Nissan Qashqai. Această mașină depășește cu câțiva euro bugetul de 16.000 de euro.


Citește și: Cele mai sigure mașini din lume


Cele mai sigure mașini sub 16.000 de euro: Nissan Juke

O mașină Nissan Juke poate părea depășită, însă noul model reprezintă un raport excelent al calității pentru prețul plătit. Începe de la aproximativ 16.000 de euro pentru un model Visia cu un motor de 1,6 litri pe benzină.

SsangYong Tivoli

Probabil ai auzit de SsangYong, brandul coreean care știe cu siguranță cum să ofere valoare pentru prețul plătit. Tivoli este exemplul perfect. Vine cu o echipare impresionantă și la prețul de 16.000 de euro poți alege un motor pe benzină sau motorină.

Dar, probabil că cea mai bună parte este garanția de cinci ani, fără limită de kilometri ce acoperă reparații pentru rulmenți, suspensii, articulații, amortizoare, direcție, etc.

Cele mai sigure mașini sub 16.000 de euro: Dacia Duster

Nu ne simțim prost că includem două modele Dacia aici, dar ca și în cazul Loganului, Dusterul oferă cel mai bun preț pentru calitatea sa. Poți cumpăra un Duster cu mai puțin de 11.000 de euro, ceea ce e absolut grozav.

Fiat Tipo

Majoritatea aleg Ford Focus la aceeași bani cu Fiat Tipo. Poate că nu este cel mai rafinat model, dar oferă o calitate foarte bună pentru prețul său. Cu 15.000 de euro te bucuri de un sistem audio DAB, cruise control și aer condiționat

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO