fbpx

Căutare

Share this article

Deși unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, cele trei scandaluri din viața lui legate de droguri și alcool, precum și ultimele acuzații de abuz fizic și psihologic asupra fostei sale soții, Amber Heard, au umbrit serios cariera lui Johnny Depp.

Johnny Depp a avut o carieră foarte valoroasă și extinsă ca actor și totuși, această ascensiune spre faimă a fost însoțită și de controverse majore care i-ar putea pune în pericol titlul de unul dintre cei mai importanți artiști din industria filmului de la Hollywood. Și, mai mult decât atât, se pare că protagonistul unor filme precum Pirații din Caraibe sau Sweeney Todd: frizerul diabolic de pe Fleet Street tot furnizează material de bârfă și scandal.

scandaluri viața lui Johnny Depp
Johnny Depp și Vanessa Paradis

Norocul lui, spun unii, este că tocmai prestația sa exemplară din filme care au cucerit publicul iremediabil, l-au ferit de a fi măcinat de valuri de antipatie.

Dar să vedem care sunt cele trei scandaluri majore din viața lui Johnny Depp, ce i-ar putea marca cariera.

Cele trei scandaluri din viața lui Johnny Depp: Relația cu Kate Moss – sex, droguri, alcool și rock roll

Era în anii ‘90 când Kate Moss l-a cunoscut pe Johnny Depp, cei doi întâlnindu-se la barul Taba. Potrivit înregistrărilor existente, George Wayne, jurnalist pentru Vanity Fair, ar fi fost responsabil de introducerea celor doi artiști.

scandaluri viața lui Johnny Depp
Johnny Depp și Kate Moss

Se spune că Wayne a văzut-o pe Kate intrând cu Naomi Campbell și, din moment ce Johnny era la o masă în spate cu prietenii săi, întâlnirea dintre ei a fost cel mai firesc lucru care i s-a părut jurnalistului.

Câteva luni mai târziu, cuplul avea să-și anunțe logodna în cadrul unei gale de caritate, dar ceva care a început să atragă atenția lumii a fost tipul de relație pe care o aveau îndrăgostiții.

Jurnalista Maureen Callahan a povestit în cartea sa Champagne Supernova că atât Kate, cât și Johnny și-au consumat dragostea între petreceri, alcool, droguri, țigări și sex.

Dar, fără îndoială, unul dintre cele mai controversate momente s-a petrecut într-una dintre camerele hotelului din New York, The Markse unde în septembrie 1994 Depp și Moss au distrus camera în care erau cazați.

Citește și: Viața lui Johnny Depp. Cum a ajuns un puști care fuma și se droga la 12 ani, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood?

Roger Daltrey, un membru al The Who, a făcut apel la autorități, pe lângă faptul că a spus: „Pe o scară de la 1 la 10, îi dau 1. Le-a luat mult timp; The Who ar fi putut face treaba într-un minut.”

Ulterior, poliția a ajuns la hotel și fotografia cu Johnny Depp arestat, purtând ochelari și o pălărie de lână, a devenit rapid virală. Curând au apărut zvonuri și s-a spus că Johnny Depp ar fi agresat-o pe Kate.

scandaluri viața lui Johnny Depp
Johnny Depp și Kate Moss

Ulterior actorul și-a făcut apariția în public pentru a nega zvonurile și, printre diversele explicații pe care le-a dat au fost și acelea cum că de vină ar fi fost un armadillo (o specie de reptile) sau un gândac uriaș care i-a ieșit în cale și pe care a încercat să-l prindă. Cert este că, până la final, Johnny Depp  a plătit toate cheltuielile.

Cele trei scandaluri din viața lui Johnny Depp: Premiera la care s-a vorbit mai mult despre starea de ebrietate a actorului decât de filmul câștigător

În 2014 Johnny Depp a ținut din nou titlurile de prima pagină, întrucât în cadrul Hollywood Film Awards actorul a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru documentarul Supermensch: The Legend of Shep Gordon.

Filmul câștigător nu a atras atenția, întrucât artistul care l-a interpretat pe Jack Sparrow a monopolizat complet momentul, clătinându-se pe picioare și părând incapabil să vorbească coerent.

scandaluri viața lui Johnny Depp

Susținând un discurs uneori inteligibil, Johnny Depp l-a presărat și cu câteva înjurături care au făcut ca rețeaua de televiziune care a difuzat evenimentul să ia decizia de a-l cenzura.

„Acesta este cel mai ciudat microfon pe care l-am văzut vreodată… Nu mă pricep prea bine la acest tip de discurs… La naiba… e una dintre acele nopți!” , s-a scuzat artistul, care a devenit centrul tuturor privirilor și mulți s-au întrebat dacă este beat sau se află sub influența vreunei substanțe interzise.

Cele trei scandaluri din viața lui Johnny Depp: acuzațiile de violență fizică, sexuală și psihologică asupra fostei soții

Una dintre cele mai recente controverse din viața lui Johnny Depp s-a datorat plângerii publice făcute de fosta sa soție, Amber Heard în urmă cu câțiva ani, când îl acuza de violență domestică.

Actrița l-a mai acuzat și într-un articol din Washington Post și, în urma publicării în ziar, Depp, care a negat că ar fi fost vreodată agresiv cu ea, i-a intentat un proces pentru defăimare lui Heard și a pretins daune de 50 de milioane de dolari. Ea, la rândul ei, a intentat un proces pentru defăimare în care a cerut 100 de milioane de dolari.

Procesul este de așteptat să dureze șase săptămâni și este televizat, prima înfățișare având loc acum câteva zile, cu prezența lui Depp și Heard.

scandaluri viața lui Johnny Depp
Johnny Depp și Amber Heard în filmul The Rum Diary

Avocații lui Amber au susținut că acuzațiile la care se face referire în articol sunt pe deplin adevărate și că fosta soție a lui Depp are dreptul să exprime ceea ce a trăit în timp ce se afla într-o  relație de cuplu cu actorul.

În același timp, avocații lui Depp susțin că acuzațiile false de violență domestică pe care Heard le-a invocat, au avut un efect „devastator” asupra carierei vedetei de cinema.

Johnny Depp și Amber Heard s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare. După despărțirea de Vanessa Paradis, Deep s-a afișat cu Heard și doi ani mai târziu s-au logodit. În 2015 s-au căsătorit și 15 luni mai târziu, Amber Heard îl părăsea pe motiv că atunci când este sub influența drogurilor sau a alcoolului devine foarte violent cu ea.

scandaluri viața lui Johnny Depp
Johnny Depp alături de fosta sa soție, Amber Heard

În apărarea lui Johnny Depp a venit și fosta sa parteneră, Vanessa Paradis cu care, deși nu s-a căsătorit, actorul a avut o relație de 14 ani și doi copii. Vanessa Paradis a spus că în cei 14 ani niciodată Depp nu a fost violent cu ea, s-au tratat cu respect reciproc, drept dovadă și despărțirea amiabilă de care au avut parte în 2012.


Fotografiile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO