Cine a fost Charlbi Dean, actrița care a murit la 32 de ani, înainte de lansarea filmului său, câștigător al trofeului Palme d’Or la Cannes - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Strălucirea unei vedete în devenire la Hollywood s-a stins zilele trecute când a fost anunțată vestea că actrița Charlbi Dean a murit la numai 32 de ani. Cunoscută mai ales pentru prestația sa în filmele „Black Lightning” și „Triangle of Sadness”, Charlbi Dean se pare că suferea de o boală care a avansat rapid și a ucis-o înainte de vreme.

Charlbi Dean, o actriță sud-africană în vârstă de 32 de ani, a cărei activitate recentă a inclus un film câștigător al trofeului Palme d’Or de anul acesta, a murit zilele trecute la New York, din cauza unei boli neașteptate, potrivit Variety. Nu au fost făcute publice mai multe detalii despre moartea lui Dean.

Charlbi Dean a fost o actriță sud-africană

Charlbi s-a născut pe 5 februarie 1990, în Cape Town, Africa de Sud. Primul ei rol înregistrat a fost în Spud, în 2010, un film despre maturitate, cu John Cleese și Troye Sivan.

Este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din „Black Lightning”

Profilul de IMDB al lui Charlbi Dean listează roluri în filme precum Spud 2: The Madness Continues, Don’t Sleep, An Interview With God și Porthole, din 2018. Cu toate acestea, rolul ei cel mai prolific a fost cel al lui Syonide din serialul de supereroi, Black Lightning. Charlbi a jucat rolul asasinei imposibil de ucis, în nouă episoade ale serialului, în 2018.

Charlbi Dean avea deja un renume pentru că muncea până la epuizare

„O cunosc pe Charlbi Dean de când avea 14 ani și era deja o femeie ocupată care muncește”, a scris artistul Justin Polkey într-o informație care însoțește „Interviul #3”, un proiect video. „Am avut norocul să lucrez cu ea de-a lungul anilor și am fost încântat să trec prin același oraș și să am ocazia să îi iau un interviu.”

„M-am întâlnit cu Charlbi la Molten Toffee, o mică cafenea de pe strada Kloof din orașul ei natal, Cape Town”, a adăugat Justin. „Am urmărit cariera lui Charlbi de la început și aveam deja idei despre cum ar putea decurge interviul. O fotografiasem ca model înainte, dar acum eram mult mai curios cu privire la cariera ei înfloritoare de actriță… Videoclipul se joacă în timp real și este mai puțin o piesă de divertisment și mai mult o experiență Charlbi.”

Charlbi a jucat alături de Woody Harrelson în „Triangle of Sadness”

Ultimul rol al lui Charlbi Dean este cel al lui Yaya din Triangle Of Sadness. Descrisă ca o „comedie neagră satirică” de către Variety, Charlbi a fost co-protagonistă, alături de Harris Dickinson. Ei „au jucat un cuplu de celebrități de înaltă clasă, Carl și Yaya, care sunt invitați într-o croazieră pentru cei ultrabogați, care la început pare a fi paradisul pentru cei bogați, influencerii din rețelele de socializare. Cu toate acestea, ei descoperă curând că printre tovarășii lor se numărăr un oligarh rus, un traficant de arme britanic, un căpitan marxist și alți criminali. Dinamica puterii se schimbă la bordul navei și apare c„onflictul de clasă.”

Distribuția îi include pe Woodly Harrelson, Dolly de Leon, Zlatko Buric, Iris Berben, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Jean-Christophe Folly, Amanda Walker, Oliver Ford Davies și Sunnyi Melles.

Charlbi Dean

Charlbi Dean a fost model

Pe lângă munca ei de actriță, Charlbi a colaborat cu IMG Models pentru o carieră în plină dezvoltare. Lucrarea ei cea mai remarcată a fost cu Vogue Scandinavia. În mai, ea a lucrat cu Eli Mizrahi pentru prima ei gală amFAR. „Îți mulțumesc, draga mea prietenă @elimizrahi, că m-ai îmbrăcat pentru primul meu @amfar”, a scris Charlbi într-o postare pe Instagram din 30 mai. „Tremuram în cizme mici, dar m-ai făcut să par cool și încrezătoare ca întotdeauna @monotofficial.”


Foto: Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO