fbpx

Căutare

Share this article

Ocupată să-şi crească fetiţa abia născută, Gina Pistol s-a retras din proiectul Chefi la cuţite, cel pe care l-a prezentat în ultimii ani. Un nume mai puţin cunoscut publicului larg a fost ales să o înlocuiască, aşa că multă lume a vrut să afle cine e Irina Fodor, noua prezentatoare a emisiunii de la Antena 1.

Cine e Irina Fodor

Dacă vi se pare cunoscut numele ei de familie, e momentul să ştiţi că nu e vreo coincidenţă: Irina e soţia lui Răzvan Fodor, fostul solist al trupei Krypton, actualul prezentator al emisiunii Burlacul. S-au cunoscut pe când ea avea doar 19 ani şi ca să câştige un ban în plus în timpul facultăţii făcea figuraţie specială la Buftea. Nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, dar a fost ceea ce aveau amândoi nevoie.


El, tânăr şi rebel, voia o iubită cu care să râdă şi care să nu se lase impresionată de statutul său. 
Ea nu căuta nimic, dar aprecia, ca şi el, umorul. 
E poate şi unul dintre secretele relaţiei lor de 14 ani, faptul că nu au uitat cum să râdă împreună.
Citeşte şi: Irina și Răzvan Fodor într-o dragoste ca în filme: un rock star, o puștoaică, o scânteie pe platoul de filmare și gata aventura! Cum se zugrăvește povestea lor după 13 ani de relație? – LIFE.ro

Născută în Buzău, Irina a venit în capitală hotărâtă să îşi facă o carieră în presă. A urmat cursurile Facultăţii de Jurnalism, iar în perioada studenţiei a avut mai multe job-uri temporare menite să îi crească puţin veniturile.

S-a agajat apoi reporter la Acasă TV, în cadrul emisiunii Poveştiri adevărate pe care, ceva mai târziu, a și prezentat-o. A prezentat apoi, alături de Cabral, Poveştiri de noapte, dar şi o emisiune de lifestyle, la Pro TV. În urmă cu 2 ani a fost pentru un sezon co-prezentatoare, alături de Pavel Bartoş, la Vocea României. Ea era cea care stătea în culise, alături de concurenţi şi susţinătorii lor şi transmitea publicului toate emoţiile pe care le resimţeau cei din backstage.

Irina Fodor, foto: a1.ro

Irina Fodor, despre Chefi la cuţite

Emisiunea de cooking de la Antena 1 este cel mai mare proiect de televiziune pe care îl prezintă Irina Fodor, aşa că şi emoţiile sunt pe măsură. Iar tânăra nu s-a ferit să recunoască acest lucru.

„Am avut emoţii mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat.”

Noua prezentatoare a emisiunii a preluat ştafeta chiar de la Gina Pistol şi a mărturisit că sfaturile acesteia i-au fost de mare ajutor.

„Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă şi emoţionantă, iar chefii, concurenţii lor şi echipa de producţie m-au primit cu braţele deschise. Tot Gina a avut grijă să îmi facă un scurt training înainte de a prelua proiectul şi m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.”

Gina Pistol şi Irina Fodor, foto: a1.ro

Irina Fodor spune că este recunoscătoare pentru emisiunea a cărei prezentatoare este acum, dar nu s-a ferit să vorbească despre provocările de la început de drum.

„Nu a fost deloc uşor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveştii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne ale şefilor şi să am atenţie sporită la regulile probelor, aşa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum.”

Chefi la cuţite este un cooking show aflat deja la al nouălea sezon care îi are în prim-plan pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. Misiunea celor 3 chefi este de a descoperi şi a mentora concurenţi talentaţi şi pasionaţi.

Citeşte şi: Viața lui Sorin Bontea. Cum ajungi un super bucătar și ce sacrificii trebuie să faci – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO