Cine este Erika Isac: „Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară! / Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!” - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cine este Erika Isac: „Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară! / Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”

Cântăreața de trap Erika Isac face furori cu noua sa piesă, ”Macarena”, prin care atrage atenția cu privire la violența domestică asupra femeilor, stârnind deja opinii controversate. Piesa ”Macarena”, inspirată după celebrul hit al anilor 90, a strâns în câteva zile peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube.
Share this article

Cântăreața de trap Erika Isac face furori cu noua sa piesă, ”Macarena”, prin care atrage atenția cu privire la violența domestică asupra femeilor, stârnind deja opinii controversate. Piesa ”Macarena”, inspirată după celebrul hit al anilor 90, a strâns în câteva zile peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată”, a spus Erika, într-o postare pe Instagram

„Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară! / Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”, sunt doar două dintre versurile care au stârnit controverse.

Erika Isac

Erika Isac s-a făcut remarcată în trecut pe scenele concursurilor de talente,precum „X Factor”, „The Four” și „One True Singer”, iar de-a lungul timpului a câştigat mai multe premii în cadrul concursurilor şi festivalurilor muzicale.

Citește și: Crescută printre casete, aproape de metaliști și lăutari, Paulina provine dintr-o familie de muzicieni care au învățat-o să iubească viața: „La început nu s-au bucurat foarte tare la auzul ideii de a pleca „pe Capitală” să fac manele”

La „X Factor”, Erika a ajuns până în semifinale, parte din echipa lui Ștefan Bănică jr.

De-a lungul timpului, Erika Isac a colaborat cu artiști celebri, precum Marko Glass și Theo Rose, în piesele „4 dimineața” și „Sugar”. Pe plan personal, Erika Isac a avut o relație trei ani și jumătate cu Adi Istrate, cu care s-a cunoscut la show-ul „One True Singer”, dar de care s-ar fi despărțit de curând.

Erika Isac a intrat în industria muzicală cu o bază solidă, având deja un număr considerabil de fani care o apreciau și o susțineau la fiecare pas.

Erika Isac

Cântăreața are vârsta de 23 de ani și s-a născut în anul 2000, în Constanța

De profesie este cântăreață, compozitoare și dansatoare și a făcut cunoștință cu industria muzicală la vârsta de 6 ani, atunci când a început să meargă la diverse competiții și festivaluri.

Deși nu există informații precise în legătură cu studiile pe care le-a urmat Erika Isac, tânăra s-a concentrat în principiu pe muzică și pe drumul său în acest domeniu.

Citește și: Scandal în lumea muzicii: Fostele dansatoare ale lui Lizzo o dau în judecată pentru hărțuire sexuală și rasială. Și cum faima se clădește pe cenușa traumelor și sacrificiilor personale

Erika Isac are o experiență muzicală de peste șapte ani și a participat la numeroase emisiuni de talente

Ea a construit o bază de fani și a colaborat cu artiști precum Marko Glass și Theo Rose în piesele „4 dimineața” și „Sugar”, care au avut succes, în special pe platformele online. Erika a lansat și un EP numit „11” împreună cu Adi Istrate, care a fost bine primit pe rețelele de socializare.

Erika Isac

De asemenea, Erika a lansat piesa „Ferrari” alături de Berechet, care face parte din coloana sonoră a unui celebru film românesc.

Piesa „Tap Tap”, prezentată în avanpremieră la Urbanist Sessions, a devenit populară pe platforma TikTok.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora