fbpx

Căutare

Share this article

Harley Davidson a arătat în premieră imaginile primei motociclete electrice, LiveWire. Programată pentru lansare anul viitor, motocicletă electrică Harley Davidson arată mai mult ca un model sport, naked, în termeni de design și funcționează pe baza unei baterii litiu-ion.

Abia în ianuarie 2019, compania va dezvălui prețul primului model electric și tot atunci se vor putea primi și primele precomenzi.

Ceea ce au anunțat oficialii Harley Davidson sună promițător: bateria va putea fi încărcată în 30 – 60 de minute, cu o autonomie de 209 kilometri, iar zgomotul autentic al motocicletelor Harley Davidson va fi produs de niște sintetizatoare. Cu alte cuvinte, zgomotul va veni din boxe, nu din motor, însă avantajele motorului electric ar trebui să fie mai presus decât acest amănunt.

Foto: Hepta

Lansarea unei motociclete electrice Harley Davidson ar putea fi un risc, având în vedere că majoritatea vehiculelor pe două roți, electrice, sunt scutere și biciclete electrice, însă, directorul companiei a declarat că acesta trebuie să fie trendul spre care ne îndreptăm: „Noi credem că tendinţele cu privire la tehnologia vehiculelor electrice precum şi în ceea ce priveşte deschiderea consumatorilor faţă de vehiculele electrice, atât automobile cât şi motocilete, sunt în creştere. Astfel că nimeni nu poate în prezent să facă previziuni cu privire la cât de mare va fi această industrie sau cât de semnificativă va fi” a spus Matt Levatich.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO