Căutare

Share this article

Tehnologia modernă pare să îşi facă simţită prezenţa peste tot: telefoane, maşini, computere, aparate pentru sănătate şi, mai nou şi biciclete.

A fost inventată o nouă bicicletă, bicicleta viitorului care, după trei ani de teste va apărea în curând în mazagine: este Cyclotron Bike, prima bicicletă fără spiţe.

Este mai mult decât o bicicletă aş putea spune deoarece, pe lângă designul extrem de futurist, cum nu s-a mai văzut până acum, se bazează pe o tehnologie foarte smart.

Această bicicletă are un cadru din fibră de carbon, extrem de durabil, dar şi foarte uşor, pe care sunt aşezate cele două roţi fără spiţe. În locul spiţelor, bicicleta este prevăzută cu pungi de cumpărături ce se potrivesc perfect pe curbura roţilor, astfel încât să-ţi duci simplu şi în siguranţă cumpărăturile acasă. Mai mult, sistemul de jante fără aer este special creat pentru a încadra pungile de cumpărături care ajută la aerodinamica vehiculului. Cyclotron  are prevăzut un sistem de lumini susţinut de la o baterie Li-Ion ce se integrează perfect în spaţiul de sub şa, baterie ce are o autonomie de 8 ore. Pe timp de noapte, Cyclotron Bike arată ca într-un film SF.

Asta nu e tot. Bicicleta vine împreuna cu o aplicaţie pentru smartphone, o aplicaţie extrem de utilă ce poate transmite semnale de avertizare în caz de accident, ce măsoară caloriile arse în timpul mersului, viteza şi traseul parcurs şi ce semnalizează gradul de încărcare al bateriei.

Anul viitor, cu aproximativ 2000 de euro ne vom putea cumpăra din magazine aceasta bicicletă cu 18 viteze. Cu singuranţă însă, până anul viitor vor fi disponibile mai multe variante cu mai multe pachete de dotări astfel încât să fie satisfăcute şi cele mai pretenţioase gusturi. Enjoy!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO