fbpx

Căutare

Share this article

De câte aplicații avem nevoie? Chiar dacă răspunsul care îți vine prima dată în minte este „de cât mai multe”, datele arată că un utilizator folosește cel mult 100 de aplicații sau chiar mult mai puține. Dar, pentru liniștea ta, în AppGallery găsești absolut tot ce ai nevoie. Se adaugă constant aplicații din cele mai importante categorii printre care se numără financiar, divertisment, cumpărături, business, food & drinks, transport și navigație, comunicare și sport & sănătate.

Ca să îți faci o idee, în România, în AppGallery sunt disponibile peste 2.500 de aplicații locale, iar numărul utilizatorilor înregistrați în magazinul de aplicații depășește 2.5 milioane. 

Pe de altă parte, AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Iar Huawei a colaborat cu 4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, având doar în 2020 descărcările totale din AppGallery de 384,4 miliarde.

Toate aplicațiile disponibile prin intermediul AppGallery pot fi găsite și pe cel mai nou telefon lansat de Huawei – nova 9. Noul telefon vine cu un design extraordinar de elegant și ultra-ușor, cameră foto puternică, performanțe de top și o lungă durată de viață a bateriei. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac din noul HUAWEI nova 9 un dispozitiv excelent. 

Ce trebuie să faci pentru a-ți descărca aplicațiile dorite din AppGallery

Dacă vrei să vorbești cu prietenii pe Facebook, să vezi filmulețe amuzante pe TikTok sau Snapchat, să faci conferințe pe Zoom ori WhatsApp, să-ți urmărești filmele preferate pe Netflix sau Prime Video sau chiar să-ți găsești jumătatea pe Tinder, o poți face foarte ușor direct de pe dispozitivele tale Huawei.

Acestea sunt fie complet încărcate, fie pot fi descărcate prin intermediul magazinului de aplicații AppGallery, fie accesibile prin Petal Search, care le permite utilizatorilor să descarce aplicații pe toate smartphone-urile acceptate de Huawei Mobile Services (HMS). Aplicațiile vin direct de la dezvoltatorul oficial pentru a asigura securitatea și autenticitatea experienței de utilizare. În plus, numeroase aplicații sunt adăugate constant, astfel  încât vom putea găsi aici nu doar cele peste 143.000 de aplicații care funcționează pe HMS, ci o și imensă bibliotecă de aplicații suplimentare disponibile prin Petal Search.

Citește și: Unde poți lucra relaxat în București: 4 cafenele laptop friendly

Huawei Nova 9
De la WhatsApp, la Netflix sau Tinder, care sunt cele mai utilizate aplicații în momentul actual?

Pe telefoanele Huawei pot fi utilizate două dintre aplicațiile momentului:

1. WhatsApp

Toată lumea folosește acum WhatsApp. Românii care trăiesc sau călătoresc în străinătate își sună familia acasă. Medicii dau consultații pacienților. Știrile acum se dau direct în aplicație. Iar prietenii își aleg ținutele pentru seară și își distribuie pozele din vacanță direct în WhatsApp. 

Ce trebuie să știm neapărat despre această aplicație? Ea folosește conexiunea la internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media și să-și apeleze prietenii sau familia. Așa că ține cont de acest amănunt mai ales dacă pleci în străinătate și folosești datele de mobile. Pe de altă parte, în special atunci când ești la birou sau vrei să faci o întâlnire virtuală cu toată familia, să știi că aplicația poate fi folosită și pe calculatoare, atâta timp cât telefonul rămâne conectat la internet, în timp ce aplicația rulează pe desktop.

AppGallery
De la WhatsApp, la Netflix sau Tinder, care sunt cele mai utilizate aplicații în momentul actual?

2. Netflix

Cauți cele mai cunoscute emisiuni TV și filme din întreaga lume? Instalează pe telefonul tău Huawei aplicația Netflix. De la Squid Game sau Sweet Tooth și până la popularele The Crown, Stranger Things, The Queen’s Gambit, GLOW, Black Mirror sau Umbrella Academy, pe toate le găsești pe Netflix. Aplicația oferă seriale premiate, filme, documentare și oferte speciale. Așa că nu prea mai există dispozitiv mobil cu Internet care să nu aibă Netflix instalat. În plus, cu aplicația mobilă, poți accesa Netflix în timp ce călătorești, faci naveta sau pur și simplu vrei o pauză de la muncă. Îți spunem noi, niciun zbor cu avionul nu mai este la fel de obositor și de plictisitor atunci când ai Netflix instalat. Mai ales că poți să-ți descarci înainte să pleci de acasă exact filmele, documentarele sau serialele pe care vrei să le urmărești în timpul călătoriei. 

Huawei Nova 9
Huawei Nova 9

Intră în AppGallery și descoperă toate aplicațiile tale preferate!

Citește și: Cum poți să te bucuri de toate surprizele oferite cu ocazia lansării noului Huawei Online Store

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO