Căutare

Share this article

Seria de propuneri pentru luna de miere potrivite pe final sau început de an continuă cu Asia, destinaţie caldă şi blândă cu turiştii mai ales începând de acum şi până la primăvară. Practic, nu ai cum să dai greş alegând această „planetă” exotică: universul asiatic. Iată 5 destinaţii memorabile.

Bali

Temple budiste cu atmosferă zen, munţii vulcanici, plaje idilice – practic Bali a fost creată pentru a desemna Raiul pe pământ. Oceanul Indian are aici poate cele mai limpezi şi mai albastre ape ale sale, care te invită la visare. Iar tratamentele spa şi de relaxare sunt un alt ingredient care au făcut din această insulă polineziană destinaţia perfectă pentru lună de miere.

Thailanda

Thailanda. Foto: iStock

Cu un popor prietenos, gata oricând să te ajute, cu întinderi de plajă numai bune să se transforme în vederi de vacanţă şi cu o gastronomie fără cusur, Thailanda a fost şi este una dintre destinaţiile favorite ale tinerilor îndrăgostiţi. Iar aici poţi fie să te retragi în bungalouri cu plaje private, fie să te arunci în viaţa de noapte a staţiunilor cosmopolite sau să porneşti prin jungla luxuriantă în croaziere de noapte pe râuri.

Cambodgia

Cambodgia. Foto: iStock

Angkor Wat – cea mai mare aşezare religioasă din lume – se dezveleşte privirii din haina groasă a junglei şi este o inspiraţie pentru oricine ajunge să o vadă. Numeroasele insule şi înţelegerea subtilă a ideii de lux fac din Cambodgia o destinaţie perfectă pentru îndrăgostiţi.

Laos

Laos. Foto: iStock

Fosta colonie franceză îi surprinde pe turişti cu natura excepţională, dar şi cu arhitectura sa colonială care îşi dă mâna într-o armonie surprinzătoare cu templele străvechi. Această ţară micuţă este uşor de străbătut în lung şi-n lat, dar are nenumărate surprize culinare şi peisaje singulare.

India

India. Foto: iStock

Ca un maharajah! Exact aşa ai să te simţi dacă alegi ca destinaţie de lună de miere India. Indienii ştiu să dea opulenţei un aer de familiaritate care o face mai uşor de suportat. Natura este fermecătoare, iar tratamentele spa, serviciile de concierge şi ideea că eşti în aceeaşi ţară cu Taj Mahal, sunt un plus considerabil.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO