Căutare

Share this article

Warner Bros a dezvăluit primul look al Larei Croft în noul film Tomb Raider: actriţa Alicia Vikander.

Pantaloni army, vestă kaki şi o atitudine temerară sunt caracteristicile pe care personajul mărcii înregistrate le-a purtat încă din 1996 când Tomb Raider a fost lansat în istoria jocurilor pe calculator.

Alicia Vikander care în ultima vreme a fost văzută purtând rochii lungi în filmele de genul dramă în care a jucat, este acum introdusă fanilor într-o nouă lumină, cărând după ea un topor de munte şi fiind acoperită de praf şi de noroi. Pozele publicate de Vanity Fair o arată chiar fiind înarmată cu bucăţi de lemn, un arc şi săgeţi.

Foto: Hepta

Actriţa suedeză, câştigătoare a premiului Oscar, va prelua rolul de la Angelina Jolie, prima care a adus personajul pe marele ecran în producţia Lara Croft: Tomb Raider din 2001, reluată doi ani mai târziu în filmul The Cradle Of Life.

La vremea lor, amândouă filmele au primit critici negative, unii denumindu-le „prosteşti” şi „dezamăgitoare”.

Regizorul Roar Uthaug care va regiza următorul capitol a denumit personajul lui Vikander ca fiind „briliant” şi are mari speranţe legate de franciză. „Ea oferă o profunzime aparte acestui rol complex şi exigent ce necesită atât implicare psihică cât şi emoţională. Filmul este este o poveste de origine pentru marele ecran care se concentrează atât pe forţa Larei şi realizările sale fizice, cât şi pe umanitatea ei”. Tomb Raider se va concentra pe povestea căutării tatălui Larei, la şapte ani după dispariţia acestuia pe coasta Japoniei.

Vikander care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar în pelicula regizată de Tom Hooper, „The Danish Girl” a declarat că a fost foarte încântată să accepte un rol atât de emblematic.

Foto: Hepta

Când am fost solicitată pentru acest rol, am fost foarte încântată. Lara Croft este un caracter cu adevărat iconic. Cred că oamenii se pot identifica cu ea  dintr-o mulţime de motive diferite, însă eu o văd ca pe un model pentru foarte multe femei tinere”.

Tomb Raider urmează să fie lansat în 2018 pe marile ecrane.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO