Căutare

Share this article

Actorii din Game of Thrones joacă excelent în serialul care le-a adus celebritatea, însă s-au remarcat și în alte roluri de-a lungul carierei. Iată cele mai importante filme cu actori din Game of Thrones:

1. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) în Me Before You (2016)

“Me before you” este, poate, unul dintre cele mai frumoase filme cu actori din Game of Thrones. Deși ne e greu să ne-o imaginăm pe Emilia Clarke în alt rol decât Daenerys Targaryen, actrița joacă excepțional în drama romatică “Me Before You”, alături de actorul Sam Claflin, cunoscut din Hunger Games. Emilia are rolul unei tinere rămase de curând fără job și care devine infimiera unui bărbat de succes, rămas paralizat în urma unui accident. Acțiunea filmului se concentrează pe relația care se dezvoltă între cei doi.

 2 . Jason Momoa (Khal Drogo) in Aquaman (2018)

Din top filme cu actori din Game of Thrones nu trebuie să lipsească Aquaman. Așa că de la Daenerys Targaryen trecem la fostul ei “soț”, Khal Drogo. Circulă o mulțime de meme-uri pe internet legate de noul sex simbol din showbusiness-ul internațional: “When you die a man, but come back a God” este unul dintre cele mai share-uite. Se referă la destinul lui tragic din Game of Thrones, combinat cu cel mai recent film al său –Aquaman. Noul film produs de DC a fost bine primit de fani, iar încasările au fost excelente, așa că fanii lui Jason Momoa, dar și ai filmelor cu supereroi pot merge cu încredere la cinema să îl vadă.

3. Kit Harrington (Jon Snow) in Testament of Youth (2014)

Game of Thrones l-a făcut celebru pe Kit Harrigton, interpretul lui Jon Snow, speram noi salvatorul celor Șapte Regate. Fanii actorului îl mai pot urmări și în Testament of Youth , un film a cărui acțiune se desfășoară în timpul Primului Război Mondial. Este o poveste de dragoste pe un background sumbru: doi îndrăgostiți sunt despărțiți de război și comunică prin intermediul scrisorilor.

 4. Lena Headey (Cersei Lannister) în Aberdeen (2000)

În Aberdeen, Lena Headey joacă rolul unei avocate de succes a cărei misiune este să ducă la îndeplinire ultima dorință a mamei sale. În drumul ei, întâlnește o mulțime de oameni și situații mai mult sau mai puțin plăcute, care o fac să înțeleagă despre ce este viața cu adevărat.

 5. Lena Headey (Cersei Lannsiter) în Dredd (2012)

Acțiunea filmului Dreadd are loc într-o lume distopică – o Americă în care trăiesc în haos 400 de milioane de oameni. Lena are rolul unei traficante de droguri, fiind una dintre cele mai bune performanțe ale sale până în prezent.

 6. Maisie Williams (Arya Stark) in The Falling (2014)

Filmul The Falling, a cărei acțiune se desfășoară în anii ’60, urmărește povestea Lydiei (interpretată de Maisie), care nu poate trece peste șocul morții celei mai bune prietene ale ei.

 7. Peter Dinklage (Tyrion Lannister) in The Station Agent (2003)

Actorul recompensat cu premiul Emmy pentru prestația sa din Game of Thrones, Peter Dinklage joacă excepțional și în filmul The Station Agent. În acest film, Dinklage are rolul unui bărbat care se mută într-o zonă rurală pentru a duce o viață în singurătate.

 8. Liam Cunningham (Ser Davos Seaworth) in The Wind That Shakes The Barley(2006)

“The Wind That Shakes the Barley” / “Mângâierea vântului” spune povestea tragică a doi frați irlandezi, care, deși inițial se zbat pentru același scop, ajung să susțină cauze diferite. Acțiunea filmului are loc în timpul Războiului de Independență a Irlandei și în timpul Războiului Civil, conflicte derivate din Primul Război Mondial.

 9. Aiden Gillen (Petyr Baelish) in Mister John (2013)

In Mister John, Aiden Gillen joacă rolul unui bărbat înșelat de soție, care decide să se mute în Singapore pentru a se ocupa de afacerile fratelui său decedat.

 10. Sean Bean – Lord of The Rings – Fellowship of The Ring

Din lista de filme cu actori din Game of Thrones nu poate lipsi nici “Stăpânul inelelor”. De când s-a încheiat primul sezon din Game of Thrones, circulă pe internet o glumă despre Sean Bean –  și anume că Sean Bean moare în toate filmele sale. Glumă, glumă, dar cam adevărat! Nu are un destin mai bun nici în filmul – fenomen Lord of The Rings, în rolul lui Boromir.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO