fbpx

Căutare

Share this article

Mulțumită tehnologiei moderne, sunt o mulțime de idei de afaceri mici, pentru femei, ce pot fi încercate de acasă, cu o investiție de capital minimă. O astfel de idee, bine pusă în practică, te poate ajuta să capeți controlul asupra timpului și banilor tăi. Iată o serie de sugestii din partea unor femei de peste ocean, care au încercat să pună pe picioare mici start-up-uri ce le oferă azi posibilitatea să câștige bani, dar și să își gestioneze singure timpul.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: Facebook marketing

Christina Albe, fondatoarea Haus von Albe

Facebook oferă training gratuit pe platformele sale de advertising ce includ Facebook, Instagram și Audience Network. O dată ce ai aprofundat folosirea platformei, folosește-ți abilitățile pentru a face promovare în social media pentru branduri locale. Această piață este în mare neexploatată deoarece Facebook oferă doar gestionarea conturilor companiilor ce cheltuiesc peste 2000 de euro pe lună pe aceste platforme.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: servicii legate de școală

Leslie Fischer spune că cel mai bun sfat pe care îl poate oferi este acela de a privi la problemele pe care le au alte mame și să încercăm să creăm un mic business pentru a le rezolva. „O mamă pe care am întâlnit-o și-a auzit vecinii văitându-se constant că au dificultăți în a-și duce copiii la școală. Acolo nu este un serviciu de transport, iar autobuzul local circulă la 45 de minute”. Astfel Fisher a decis să-și facă un fel de Uber care să-i ducă pe cei mici la școală. Mini vanul ei are șapte locuri și îl umple în fiecare dimineață. Părinții îi plătesc un fee lunar pentru un drum pe care oricum l-ar face pentru a-și duce copilul la școală.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: freelancing

Kaitlin Madden, editor design

„Cred că este momentul ideal pentru a porni o afacere pe cont propriu, din foarte multe motive. Trebuie să găsești afacerea care se potrivește cel mai bine abilităților tale. Am fost jurnalist și redactor la o revistă la începutul carierei mele, motiv pentru care acum conduc o afacere freelance ce presupune crearea de conținut.. Freelancing-ul îți permite să îți gestionezi singură timpul și activitatea, poți căuta clienți în timp ce ești angajată undeva și, de asemenea, să-ți construiești abilitățile de antreprenor. De asemenea, nu trebuie să investești o mulțime de bani: ai nevoie doar de un website simplu, câteva fotografii și poate un buget mic de promovare.

Foto: Shutterstock
  1. Idei de afaceri mici pentru femei: vânzarea de produse digitale

Cami Langston

A porni un business cu produse digitale reprezintă probabil una dintre cele mai bune opțiuni pentru majoritatea femeilor. Un produs digital precum un curs online, un site de membership sau un PDF ce poate fi descărcat, pot fi create repede, practic fără nici un cost. Cu toate acestea pot fi vândute la nesfârșit fără mult efort și fără timp suplimentar de alocat.

Citește și:

Idei de afaceri profitabile pentru Millennials

Cel mai rapid mod prin care poți începe un business de vânzare a produselor digitale este să identifici un rezultat specific pe care l-ai obținut pentru tine și să-i înveți și pe alții cum să facă același lucru. Un exemplu specific este să creezi un curs online pentru proprietarii de câini pe care să-i înveți cum să-și salveze animalele de companie în situații critice și cum să le dreseze.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: designer de interior

Nadia Silver, decoratoare de interior

„Consider că designul de interior reprezintă un job perfect pentru femeile care doresc să lucreze de acasă, în timp ce sunt la dispoziția familiei. Capacitatea creativă, managementul de proiect și abilitățile de auto-motivație pe care le câștigi sunt de neprețuit și pot fi redistribuite pentru multe cariere diferite. Startul este dificil. Mai întâi trebuie să verifici care sunt cerințele de licențiere, cum poți obține o diplomă, în cazul în care nu o ai și apoi să te apuci de treabă. Vei avea nevoie de un buget mic de promovare și, evident, câteva fotografii cu ceea ce ai lucrat până acum, care să te recomande.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: franciza

Deborah Sweeeney, CEO, MyCorporation

O idee bună de business ce are potențialul de a câștiga bani rapid deoarece vine cu o formulă de start-up deja gândită, este franciza. Multe francize au setată formula de business și vin cu costuri nu foarte mari. Persoanele antreprenoriale care își fac cercetarea și au fonduri pentru a investi, precum și o etică puternică în muncă ar putea avea mare succes dintr-o formulă care începe cu o franciză. Fă cercetări, pune întrebări și găsește un model de franciză de succes. Apoi, adaugă spiritul tău antreprenorial, muncă multă și vei descoperi succesul.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: Beauty și Wellness la cerere

Jacqueline Hugo, Hugomatica

Opțiunile de afaceri mici pentru femei au crescut recent pe baza modelului de servicii la cerere, precum Uber. Poți oferi aceleași servicii la cerere și dacă ești pregătită în domeniul înfrumusețării. Dacă ești o bună manichiuristă, maseuză, sau coafeză, cu siguranță vei avea cliente care vor ajunge dependente de serviciile tale.

  1. Idei de afaceri mici pentru femei: Un business cu flori sau cadouri

Karla Singson, proprietara Giftastic Delivery

O idee excelentă ar fi o florărie sau un shop de cadouri. Florile sunt ușor de obținut și primești bani frumoși pe comenzile personalizate. Apoi, poți introduce și alte cadouri precum ciocolata, prăjituri și bijuterii și poți vinde pachete personalizate amatorilor de surprize frumoase. Trebuie să-ți pui la punct o pagina de Facebook și una de Instagram și cu niște poze frumoase, lucrurile ar trebui să meargă minunat.

Foto: Shutterstock
  1. Idei de afaceri mici pentru femei: magazin online

Maggie Aland, marketing and review editor

Dacă ai lucrat în industria fashion sau a bijuteriilor sau ai talentul de a descoperi tot timpul produse bune, la prețuri mici, ar trebui să-ți încerci norocul cu un magazin online. Faptul că nu trebuie să ai un magazin fizic, te va scuti de o mulțime de cheltuieli. Tot ce trebuie să faci este să-ți găsești o listă de furnizori, să-ți faci un site și să închei un deal cu o firmă de curierat.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO