Căutare

Share this article

Da, chiar e adevărat: Idris Elba poate fi doar al tău de Valentine’s Day. Actorul britanic vă invită să luaţi cina în oraş si promite, cât se poate de serios, că la desert poţi avea orice îţi pofteşte inima. Literally! Ce trebuie să faci pentru asta? Donează 10 dolari. De restul – avion, cazare, cină romantică – se ocupă chiar Idris.

Actorul Idris Elba – cunoscut pentru rolurile din The Wire şi Luthers-a alăturat campaniei W.E. Can Lead desfăşurată pe Omaze şi vă (ne) întreabă „Would you be my Valentine?”. Campania îşi propune să adune cât mai multe donaţii pentru iniţiativa W.E. Can Lead, care doreşte ca fiecare fată din Africa să primească educaţia de care are nevoie şi să poată aduce o schimbare în lumea ei.

Campania desfăşurată pe Omaze mai este valabilă 28 de zile. Timp destul să te hotărăşti dacă donezi 10 dolari (sau mai mulţi) pentru a susţine această iniţiativă. Cu 10 dolari, numele tău va intra de 100 de ori în tragerea la sorţi. Cu 100 de dolari îţi asiguri 1000 de şanse la „lozul cel mare” şi primeşti un tricou Idris Elba. Cu cât sumele sunt mai mari cu atât premiile sunt mai mari: pentru 2500 de dolari primeşti bilete la premiera filmului „Dark Tower” (cu Idris Elba, desigur) plus 250 de mii de intrări în această tombolă.

Ce te aşteaptă în această seară romantică de Valentine’s Day cu Idris Elba? Actorul se laudă a fi un adevărat romantic, un bun ascultător şi un bun partener de conversaţie. Dar, serios acum, chiar nu cred că vă interesează despre ce o să vorbiţi! Mai ales că Idris Elba subliniază că desertul poate include opţiunea „pounding his yams” (găsiţi definiţia în dicţionarul urban, s-ar putea să vă încânte ce citiţi).

Mai bine îl lăsăm pe el să vă convingă! Găsiţi detalii despre campania Idris Elba: „Would you be my Valentine?” pe Omaze.com/idris

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO