La ce ne mai uităm pe Netflix? Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+ - LIFE.ro
Mergi la conținut

La ce ne mai uităm pe Netflix? Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+

Love is Love. Sărbătorim împreună PRIDE cu o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+ pe care să le vezi pe Netflix.
Share this article

Drama e dramă. Comedia e comedie. Iar iubirea e iubire. Și toate acestea sunt așa cum suntem noi: diverse ca formă, gen și preferințe. Cu ocazia Pride, te invităm să descoperi mii de povești unice create de Netflix, ce reflectă realitatea noastră și oamenii din jurul nostru. Sunt povești care arată diferite puncte de vedere, emoții și probleme din viața de zi cu zi; sunt povești ale unor eroi cu experiențe complexe, din cele mai diverse cercuri sociale și culturale, sexe și grupe de vârstă; sunt povești ce nu doar că ar putea fi ale noastre, ci sunt.

De la serii dramatice premiate, la comedii romantice și documentare puternice, producțiile Netflix centrate pe LGBTQIA+ compun o bibliotecă bogată de care te poți bucura. Astfel, îți propunem o colecție diversă de titluri care aduc în prim-plan povești LGBTQIA+, incluzând seriale, filme și programe speciale excepționale, create de, pentru și despre comunitatea LGBTQIA+.

TITLURI NOI, PERFECTE PENTRU A SĂRBĂTORI PRIDE

ATYPICAL: SEZONUL 4

Casey și Sam sunt pe cale să zboare din cuib, așa că fiecare dintre membrii familiei Gardner are de luat decizii importante legate de viitor.

Atypical
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: Atypical

ELITE: SEZONUL 4

Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister.

LGBTQIA+
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: Elite

FEEL GOOD: SEZONUL 2

După recidivă, Mae încearcă să se regăsească și să reia legătura cu George, dar începe să înțeleagă că, pentru a merge mai departe, va trebui să-și înfrunte trecutul.

MASTER OF NONE: SEZONUL 3

Actorul Dev, prietena lui din copilărie, Denise, și grupul lor divers de amici înfruntă viața și tot ce implică ea: iubire, carieră sau probleme sociale.

NEVER HAVE I EVER: SEZONUL 2

O nouă dragoste, noi colegi și noi motive de a se contrazice cu mama ei îi oferă lui Devi numeroase ocazii să acționeze cu îndrăzneală și să ia decizii discutabile.

SPECIAL: SEZONUL 2

Acum parțial înstrăinat de mama sa, Ryan continuă să exploreze lumea pe cont propriu, cu toate suișurile și coborâșurile pe care viața și dragostea i le pot oferi.

THE HOUSE OF FLOWERS: THE MOVIE

Frații De La Mora pun la cale un plan diabolic de a pătrunde în vechea casă a familiei pentru a pune mâna pe o comoară ascunsă și de mare importanță.

THIS IS POP

De la ABBA la T-Pain, creatorii de hituri explorează aspecte ale muzicii pop până acum necunoscute, poveștile lor neobișnuite aflându-se în centrul atenției.

WONDER BOY

Documentarul surprinde felul în care designerul de modă Olivier Rousteing face saltul remarcabil la poziția de director de creație al brandului Balmain.

YOUNG ROYALS

În timp ce se obișnuiește cu viața la prestigiosul internat Hillerska, prințul Wilhelm descoperă că nu este atât de ușor să-și urmeze inima precum a crezut.

Citește și: Irina: Eu, dacă aş fi putut să aleg, aş fi vrut să fiu măritată şi să am 10 copii şi să nu am nici o problemă. Viaţa de gay ne consumă foarte mult. Cui îi spun, cui nu-i spun, ăsta de care o fi?

IUBIRE LGBTQIA+

ALEX STRANGELOVE

Liceanul Alex Truelove intenționa să-și piardă virginitatea în brațele adorabilei Claire, însă totul o ia însă razna când îl întâlnește pe la fel de adorabilul Elliot.

BONDING

Doi foști colegi de liceu reiau legătura în mod neașteptat când Pete, care a mărturisit recent că e gay, dă de Tiff, o dominatoare de top din New York.

GRACE AND FRANKIE

În acest serial nominalizat la Emmy, decenta Grace și excentrica Frankie nu sunt prietene, dar devin apropiate când soții lor le părăsesc pentru a fi unul cu celălalt.

ORANGE IS THE NEW BLACK

O newyorkeză privilegiată ajunge la închisoare pentru o infracțiune de demult. Acolo, ea își face repede atât prieteni, cât și dușmani.

Orange is the New Black
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: Orange is the New Black

RATCHED

Acest prolog dramatic al celor întâmplate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci” urmărește povestea asistentei medicale Ratched.

Citește și: Interviul în exclusivitate cu actrița Sarah Paulson: Te irită și te scoate din minți, „Ratched” de la „o iubesc pe Sharon Stone”, la „Judy Fuckin’ Davis”

TALES OF THE CITY

Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin. Cu Laura Linney.

THE HALF OF IT

Timida Ellie, o elevă de 10, îl ajută pe Paul, un sportiv licean, să cucerească o fată. Dar prietenia lor se complică atunci când Ellie se îndrăgostește de aceeași fată.

THE PROM

Un grup de vedete fără succes de pe Broadway dau peste cap viața locuitorilor dintr-un orășel din Indiana, susținând o adolescentă care vrea să-și aducă iubita la bal.

Citește și: Iaromira Popovici, mama lui Luca, persoană gay şi student la Harvard: „Dacă ţii la copilul tău şi dacă îl iubeşti, vrei să fie fericit, iar dacă el e fericit aşa, nu te mai interesează alte lucruri”

LGBTQIA+
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: The Prom

MOMENTE DE COMING OUT

BOJACK HORSEMAN

Iată-l pe cel mai îndrăgit cal din sitcomurile anilor ’90, 20 de ani mai târziu. E un morocănos cu o inimă… nu de aur, dar pe aproape. Poate de aramă?

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Magia și belelele fac echipă atunci când Sabrina, pe jumătate vrăjitoare, călătorește între două lumi: cea a muritorilor și cea a Bisericii Nopții, moștenirea familiei.

ONE DAY AT A TIME

O nouă versiune a unui clasic serial omonim. O mamă hispanică recent divorțată își crește fiica adolescentă și băiatul mai mic cu „ajutorul” mamei sale de modă veche.

SEX EDUCATION

Complexatul Otis știe să dea orice sfat în materie de sex și asta mulțumită mamei lui. Așa că rebela Maeve propune înființarea unei clinici de terapie sexuală în școală. 

LGBTQIA+
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: Sex Education

STRANGER THINGS

După dispariția unui băiat, un orășel descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată. 

RIVERDALE

Navigând pe apele tulburi ale sexului între adolescenți, ale dragostei, școlii și familiei, Archie și prietenii lui descoperă un secret sumbru al orașului Riverdale.

THE MITCHELLS VS. THE MACHINES

În această comedie animată, membrii familiei Mitchell pornesc la drum și, atunci când dispozitivele lor decid să cucerească lumea, se trezesc în război cu roboții.

Citește și: Cum e sa iubesti un gay: Povestea lui Ioan Luchian Mihalea

POVEȘTI LGBTQIA+ REALE CARE SĂ TE INSPIRE

A SECRET LOVE

Pe fondul unor vremuri tulburi, două femei și-au ținut iubirea secretă timp de decenii. Mărturisirea relației la o vârstă înaintată vine însă cu propriile provocări.

A Secret Love
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: A Secret Love

ALL IN MY FAMILY

După ce-și întemeiază o familie proprie în America, un cineast gay urmărește procesul de acceptare în sânul familiei sale chineze iubitoare.

CIRCUS OF BOOKS

Karen și Barry Mason au gestionat vreme de aproape patru decenii magazinul de pornografie Circus of Books, devenit un reper important al comunității gay din Los Angeles.

DISCLOSURE

În acest documentar, artiști și ideologi transgender recunoscuți în industrie oferă perspective sincere și discută despre impactul Hollywoodului asupra comunității trans.

ELISA Y MARCELA

În Spania anului 1901, Elisa Sanchez Loriga își asumă o identitate masculină pentru a se putea căsători cu femeia iubită, Marcela Gracia Ibeas. Bazat pe evenimente reale.

FEMINISTS: WHAT WERE THEY THINKING

Privind iar pozele din 1970 cu femei care vorbesc despre feminism, acest film explorează viața acestor femei și examinează nevoia de schimbare.

THE DEATH AND LIFE OF MARSHA P. JOHNSON

Luptând cu valul de violențe împotriva femeilor transgender, activista Victoria Cruz examinează moartea suspectă din 1992 a prietenei ei, Marsha P. Johnson.

QUEER EYE

Ia-ți o batistă! O nouă echipă a celor cinci fabuloși oferă sfaturi de modă, transformări încărcate de emoții și dezvăluiri care scot la lumină toate sentimentele.

Povești LGBTQIA+ cu DRAG QUEENS ÎN ROLURILE PRINCIPALE

A QUEEN IS BORN

În acest serial despre transformări, Gloria Groove și Alexia Twister îndeplinesc visele drag și ajută șase artiști să capete încrederea de a domina scena.

AJ AND THE QUEEN

În timp ce străbate țara într-o rulotă rablagită, travestitul Ruby Red descoperă un partener neașteptat în persoana lui AJ, pasageră clandestină mică și rea de gură.

DANCING QUEEN

Trofee, superbități, provocări. Alyssa Edwards este stăpâna unui studio de dans în timpul zilei și a lumii travestiților pe timpul nopții.

DANCING QUEENS

O tânără provincială (Molly Nutley) se visează mare dansatoare și se deghizează în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment.

POSE

Situat în anii ’80 în New York, „Pose” este un musical care explorează juxtapunerea diferitelor segmente ale societății din New York.

Pose
Descoperă o colecție diversă de titluri cu povești LGBTQIA+: Pose

RUPAUL’S DRAG RACE

Reginele luptă pentru 100.000 de dolari și titlul de „Viitoarea travestită superstar a Americii” în acest show câștigător de Emmy, moderat de mama travestiurilor, RuPaul.

SUPER DRAGS

Trei prieteni gay care lucrează într-un supermarket duc vieți duble de super-eroi drag queens, care luptă împotriva crimelor.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora