fbpx

Căutare

Share this article

Trebuie să recunoaștem că întotdeauna viața amoroasă a vedetelor este de mare interes pentru oricine, așa că nu puteam să nu ne uităm puțin peste lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie.

Poate că a ieșit oarecum din atenția presei în ultima vreme, dar istoria relațiilor amoroase ale actriței Angelina Jolie este plină cu unele dintre cele mai tari nume de vedete de la Hollywood. Înainte de a se căsători cu Brad Pitt, lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie a fost una destul de însemnată și sunt zvonuri că nici femeile nu au lăsat-o indiferentă, Lady Gaga având un locșor destul de cald în inima ei. A fost căsătorită de trei ori, iar toate aceste pasiuni par să fie uitate complet azi, când a ales să-și dedice exclusiv timpul activităților ei de mamă.

Actrița ce a făcut celebru personajul Maleficent este oficial singură, dar nu a finalizat încă divorțul cu Brad. După o bătălie juridică de cinci ani, Brad a primit custodia comună a celor șase copii ai lor. Fostul cuplu îi împarte pe Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, precum și pe gemenii Knox și Vivienne.

Angelina Jolie și cei șase copii ai ei

Deși hotărârea este temporară, vedeta din Salt a depus o cerere pe 21 mai la Curtea Superioară din Los Angeles pentru a modifica ordinul judecătorului Ouderkirk. Echipa juridică a lui Brad „nu pune probleme” cu „dreptul de a contesta” fosta hotărâre de custodie, dar a spus: „Nu este momentul și nici locul pentru a face acest lucru”, adăugând că „timpul potrivit” ar fi după ce judecătorul Ouderkirk ia decizia definitivă.

După drama divorțului, se pare că Angelina nu intenționează să meargă din nou pe același culoar în viitorul apropiat. „Probabil am o listă foarte lungă de așa nu ”. Am fost singură foarte mult timp ”, a povestit ea într-una dintre rarele ei confesiuni despre viața ei amoroasă.

Angelina Jolie a cerut divorțul de actorul Brad Pitt după doi ani de căsătorie, în septembrie 2016, invocând diferențe ireconciliabile.

„Ea este întotdeauna prezentă pentru copii și îi face pe toți prioritatea ei”, a spus el despre modul în care încearcă să avanseze într-o direcție pozitivă.

Dar să lăsam de-o parte aceste probleme juridice și să intrăm puțin mai mult în bârfă și să trecem în revistă lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie:

Lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie: Jonny Lee Miller

Angie și-a întâlnit primul soț pe platoul de filmare pentru Hackers, în 1995. Deși inițial și-au păstrat relația casual și deschisă, mai târziu au legat nodul, în martie 1996. Iar îmbrăcămintea de nuntă a actriței nu era tocmai tradițională. Ea chiar a spus că are de gând să se căsătorească purtând pantaloni negri de cauciuc și o cămașă albă cu numele noului ei soț scris în sânge. „Este soțul meu”, a glumit ea cu New York Times, în august 1996. „Sunt pe cale să mă căsătoresc cu el. Pot sacrifica puțin pentru a-l face cu adevărat special. ” Deși s-au despărțit în 1997 și și-au finalizat divorțul în 1999, au rămas prieteni.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Jonny Lee Miller

Citește și: Ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Cine colecționează insecte, cine umerașe și cine e pasionat de olărit?

Jenny Shimizu

Înainte ca ea și Jonny să meargă la altar, Angelina se întâlnea cu Jenny, actorul cu care a jucat în Foxfire. Într-un interviu acordat revistei Girlfriends, ea a spus: „Probabil m-aș fi căsătorit cu Jenny Shimizu dacă nu m-aș fi căsătorit cu soțul meu. M-am îndrăgostit de el în prima secundă când l-am văzut. ” Relația lor a fost scurtată pentru că a fost curmată de iubirea pentru Jonny.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Jenny Shimizu

Lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie: Timothy Hutton

Cei doi actori au jucat împreună în Playing God, din 1997, iar zvonurile spun că au împărtășit o poveste romantică. Cei doi au fost foarte apropiați după despărțirea Angelinei, dar nu și-au confirmat niciodată relația.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Tomothy Hutton

Mick Jagger

Se pare că Angelina Jolie a avut o relație și cu starul The Rolling Stones, Mick Jagger.

S-au cunoscut când Angelina a fost cooptată să joace în videoclipul „Anybody Seen My Baby”, iar biograful Christopher Andersen spune că rockerul a pus imediat ochii pe ea. „Mă sperie puțin – îmi place asta”, ar fi spus el.

Citește și: Cele mai neobișnuite și sălbatice povești din viața lui Mick Jagger: de la abuzul de droguri, la cele peste 4000 de iubite și până la starul rock ajuns la închisoare

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Mick Jagger

Lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie: Billy Bob Thornton

Pe platoul filmului Pushing Tin din 1999, Angie și-a întâlnit al doilea soț. Deși era logodit cu Laura Dern la acel moment, dragostea i-a lovit și Billy Bob și-a anulat nunta. Un an mai târziu, el și Angelina au venit în fața altarului. Cei doi au purtat la gât fiecare câte un flacon cu sângele celuilalt, dar relația lor nu a fost menită să dureze. Din fericire, actrița a reușit și ea să rămână aproape de al doilea soț. „Suntem prieteni de ani de zile”, a spus actorul Billy Bob Thornton. „Ținem pasul unul cu celălalt. Nu este prea mult în oraș, așa că nu ne vedem prea des, dar vorbim. „

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Nicolas Cage

Cele două vedete au lucrat împreună la filmul din 2000 „Gone in 60 Seconds” și s-a zvonit că ar fi început o legătură romantică câțiva ani mai târziu, deși nu au confirmat niciodată serios că ar avea o relație.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Nicolas Cage în filmul Gone în 60 seconds

Colin Farrell

După al doilea divorț, Angie și Colin ar fi avut un rol în filmul din 2004, „Alexander”. Unele rapoarte afirmă că au reluat legătura și după despărțirea ei de Brad Pitt, deși niciuna dintre povești nu a fost confirmată vreodată.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Colin Farrell

Lista completă a foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie: Val Kilmer

O altă poveste după filmul Alexander? Soțul de pe ecran al lui Angelina Jolie nu i-a intrat în grații, dar nu este clar dacă au ieșit împreună și după terminarea filmărilor, în 2004. „Abia așteptam să o sărut pe Angie, să-i cumpăr [un] Gulfstream jet și să am V + J pictat în glorie curcubeu”, a scris el în memoriile sale din 2020, I’m Your Huckleberry. „Adoptase de curând primul ei copil, pe Maddox, iar paparazzi erau obsedați de această Madonna postmodernă, imaginea perfectă a stardletei inabordabile și a instinctului matern incredibil de cochet”.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Val Kilmer

Brad Pitt

Apoi a venit vârtejul numit Brangelina, când fata rea de la Hollywood l-ar fi furat pe soțul lui Jennifer Aniston, în timpul filmărilor pentru „Mr. And Mrs. Smith”.

Până în octombrie 2005, la doar câteva luni de la apariția filmului lor, cei doi deveniseră deja părinți, când Brad i-a adoptat pe cei doi copii ai lui Angie, Maddox și Zahara. De-a lungul anilor, familia lor a crescut și a ajuns la șase copii, asta după ce l-au adoptat pe Pax și i-au avut pe Shiloh și gemenii Knox și Vivienne. La doi ani de la nunta lor din august 2014, au renunțat, iar restul – așa cum se spune – este istorie.

Lista foștilor iubiți ai actriței Angelina Jolie
Angelina Jolie și Brad Pitt

Citește și: Brad Pitt, de la puștiul din Missouri care visa să lucreze în publicitate, la tânărul care devine șofer de limuzină sau mascotă pentru restaurantul El Pollo Loco pentru visul de a deveni actor

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO