fbpx

Căutare

Share this article

Modelul plus-size Ashley Graham este cea mai nouă membră a comunităţii vedetelor care au gemeni. Tânăra în vârstă de 34 de ani a născut în urmă cu câteva zile 2 băieţi, iar vestea a dat-o, ca mai toate celebrităţile, printr-un mesaj postat pe Instagram. Ashley Graham a născut acasă, la fel cum l-a adus pe lume şi pe primul său băiat, în urmă cu 2 ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Vedete cu gemeni

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit cu scandal, dar în timpul relaţiei au avut parte de multe momente bune. Printre ele s-a numărat şi naşterea gemenilor, Knox Leon şi Vivienne Marcheline, în vara lui 2008. Primul copil natural al celor doi, Shiloh s-a născut cu 2 ani mai devreme, dar cuplul mai are încă 3 copii, adoptaţi.

Foto: starbiz.com

Madonna este şi ea mamă de gemeni şi nu pare să se fi temut deloc când a luat această decizie. Cântăreaţa avea deja 4 copii atunci când a decis să le adopte pe cele 2 fetiţe, pe atunci în vârstă de 4 ani. Stella şi Estere s-au născut în Malawi. Mama lor a murit la câteva zile după naştere, iar tatăl lor – rămas singur cu încă 5 copii – le-a dat spre adopţie. Madonna le-a văzut pe când aveau puţin peste 2 ani şi a mai avut de aşteptat încă 2 ani, până la finalizarea procesului de adopţie.

Foto: bestlifeonline.com

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick au devenit şi ei părinţi de gemeni în urmă cu 12 ani, cu ajutorul unei mame surogat. Actorii aveau deja un băiat şi au încercat în repetate rânduri să mai facă copii. Până la urmă au apelat la o mamă surogat care a adus pe lume 2 fetiţe, Tabitha şi Marion.

Foto: insider.com

Jennifer Lopez şi Marc Anthony nu au rezistat împreună, ca soţ şi soţie, dar au păstrat o relaţie foarte apropiată de prietenie, lucru care le-a prins foarte bine gemenilor lor, Max şi Emme. În februarie cei doi fraţi împlinesc 14 ani şi pare că şi-au împărţit foarte bine asemănările fizice cu părinţii lor: Emme seamănă foarte bine cu J Lo, în timp ce Max e bucăţică ruptă din Marc Anthony.

Foto: hola.com
Citeşte şi: Viața amoroasă a actriței Jennifer Lopez: 3 mariaje eșuate, 5 logodne și 7 relații – LIFE.ro

Celine Dion este şi ea mama mândră a 3 băieţi, fiul ei cel mare având deja 20 de ani şi călcându-i pe urme în cariera muzicală. Gemenii, Nelson şi Eddy, au venit pe lume la 10 ani după Rene, după nenumeroase încercări ale vedetei de a mai rămâne însărcinată. Cântăreaţa a făcut 7 fertilizări in vitro şi a pierdut cel puţin o sarcină până a rămas însărcinată cu cei 2. Anul trecut a anunţat că are în plan să adopte şi o fetiţă.

Foto: people.com

Julia Roberts i-a născut pe gemenii Hazel şi Phinnaeus în 2004, la 2 ani după ce s-a căsătorit cu cameramanul Danny Moder. 3 ani mai târziu a venit pe lume şi cel de-al treilea copil al cuplului, Henry.

Foto: people.com

Şi Mariah Carey este mamă de gemeni, sarcină apărută după multiple tratamente de fertilizare. Moroccan Scot şi Monroe au acum 10 ani, iar fetiţa pare că vrea să îi calce mamei pe urme. A pozat deja pentru un brand celebru de haine, a lucrat la un film de animaţie şi a apărut şi într-un spectacol de Crăciun de-al mamei ei.

Foto: usmagazine.com

Ricky Martin şi-a dorit foarte mult să aibă copii şi a reuşit în 2008, cu ajutorul unei mame surogat. În 2008 s-au născut Matteo şi Valentino şi abia 2 ani mai târziu cântăreţul şi-a făcut curaj să îşi recunoască orientarea sexuală. Ulterior, artistul a mai apelat de 2 ori la sprijinul unei mame-surogat, Lucia şi Renn având acum aproape 4, respectiv 2 ani.

Foto: koimoi.com

George Clooney părea cel mai convins burlac de la Hollywood până când a cunoscut-o pe Amal şi tot ce a crezut până atunci legat de relaţii s-a schimbat la 180 de grade. A devenit şi tată la scurt timp după ce s-a căsătorit, iar Amal a adus pe lume în 2017 o fată şi un băiat, Ella şi Alexander.

Foto: who.com.au
Citeşte şi: Familia Clooney a devenit Ocean’s Four: s-au născut gemenii Ella şi Alexander – LIFE.ro

Roger Federer este de 2 ori tată de gemeni. Jucătorul de tenis şi soţia sa, Mirka, au 2 perechi de gemeni – Myla şi Charlene, născute în 2009 şi Leo şi Lenny, veniţi pe lume în 2014. Pentru că elveţianul este mereu plecat la turnee, în toate colţurile lumii, familia sa îl însoţeşte peste tot şi îl sprijină din tribune.

Foto: people.com
Citeşte şi: Viața lui Roger Federer. Copilăria marelui campion și amănunte picante nedezvăluite – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO