Căutare

Share this article

Ca şi la precedentele 20 de ediţii, şi anul acesta, Gala Wella a dat tonul tendinţelor şi a prezentat moda părului, atât în culoare cât şi în tunsoare. Echipa creativa Wella Professionals Romania a adus pe 4 octombrie la Sala Palatului în atenţia publicului noutăţile pentru  toamna/iarna 2016, iar noi le-am aflat.

Ca să ştii ce ceri data viitoare la coafor: se poarta BRONDE LUXE! Tot ce trebuie să faci este să dai mai multă strălucire părului tău şi să îi scoţi la lumină culorile naturale.

Tendinţele toamnei 2016 mizează deopotrivă pe aspect şi purtabilitate. Vorbim de o fuziune între stil si confort, care creează o nouă formă de frumuseţe – Premium Confort Zone. Tonurile calde şi neutre, alături de texturile subtile s-au regăsit în look-urile modelelor de la Gala WELLA.

Membrilor echipei Wella Romania Top Team le-au fost alături pe scenă peste 100 dintre cei mai reputaţi hairstilisti din tara de la saloanele partenere Wella care au prezentat publicului peste 100 de modele din colecţiile create pentru acest eveniment.

Dintre aceştia, 60 au fost concurenţii participanţi la Finalele Concursurilor ROMANIA National Trend Vision Awards. Competiţia premiază cei mai talentaţi coafori din Romania şi îi desemnează pe cei care vor reprezenta Romania la concursul de hairstyling INTERNATIONAL TREND VISION AWARD de la Barcelona din 6 noiembrie 2016.

Publicul a avut ce admira inovaţie, modă, tendinţe, spectacol, lumini, coafuri wow… o adevărată Gală a hairstyling-ului românesc.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO