Povestea de dragoste dintre Nicole Kidman și Keith Urban: „A o cunoaște și a te căsători nu a schimbat viața, ci a început viața” - LIFE.ro
Mergi la conținut

Povestea de dragoste dintre Nicole Kidman și Keith Urban: „A o cunoaște și a te căsători nu a schimbat viața, ci a început viața”

În primele luni ale căsniciei lor din 2006, Nicole Kidman a organizat o intervenție pentru cântărețul ei Keith Urban, dar greutățile par doar să îi fi făcut mai puternici.
Share this article

În primele luni ale căsniciei lor din 2006, Nicole Kidman a organizat o intervenție pentru cântărețul ei Keith Urban, dar greutățile par doar să îi fi făcut mai puternici.

Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți de șaptesprezece ani, ceea ce, după măsurile de la Hollywood, este o eternitate

În 2006, căsătorindu-se în St. Patrick’s Estate din suburbia plajei Manly din Sydney, Australia, fericitul cuplu probabil nu și-a dat seama la momentul respectiv că va deveni unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria divertismentului.

Nicole Kidman si Keith Urban

Și este clar de ce relația duo-ului a fost idolatrizată, deoarece aceștia s-au alăturat în momente dificile, inclusiv Nicole a renunțat la totul pentru a-l susține pe cântărețul country în timp ce acesta a intrat în dezintoxicare la doar câteva luni după căsătoria lor.

Dar ce a dus exact la sprijinul neclintit al câștigătoarei Oscar – Nicole față de cealaltă jumătate a ei și cum au reușit ei să mențină legătura atât de puternică de-a lungul anilor?

Totul a început în 2005, când Keith și Urban s-au întâlnit la gala G’Day USA. În timp ce Nicole a fost îndrăgostită instantaneu de cântărețul Days Go By și chiar a făcut schimb de numere cu el, i-a luat ceva timp să se simtă la fel.

Citește și: Cele mai bune filme cu Nicole Kidman

Reflectând la începuturile lor umile, Nicole i-a spus lui Ellen DeGeneres în 2017: „M-am îndrăgostit de el și nu era interesat de mine. Este adevărat! Nu m-a sunat timp de patru luni”

Într-un interviu ulterior cu CBS News în 2016, Keith a țâșnit: „A o cunoaște și a te căsători nu a schimbat viața, ci a început viața”. La puțin peste un an după ce s-au întâlnit, perechea s-a logodit în mai 2006, actrița Moulin Rouge confirmând vestea fericită pentru PEOPLE.

Luna următoare, s-au căsătorit în Australia natală a lui Nicole, cu copiii actriței – Isabella Jane și Connor Antony, pe care îi împarte cu fostul soț Tom Cruise, în cadrul ceremoniei. S-au bucurat de luna de miere în Polinezia Franceză.

Nicole Kidman si Keith Urban

Keith a creditat-o pe Nicole pentru că l-a ajutat să treacă de dependența de alcool în 2006

Cu toate acestea, nu a fost totul roz, deoarece Keith, care anterior vorbise despre consumul de droguri în anii 90, a intrat în Betty Ford Center în octombrie 2006 pentru a căuta ajutor pentru dependența de alcool.

Sejurul de dezintoxicare a fost organizat de Nicole, care a fost atât de hotărâtă să-l ajute încât și-a anulat restul turneului de presă pentru Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus pentru a fi alături de el dacă avea nevoie de ea.

Citește și: De la Hōkūlani la Nicole Kidman: cum a ajuns un copil timid din Sydney vedeta din Big Little Lies

Reflectând la acea perioadă a vieții sale, el a declarat pentru Rolling Stone în 2014 că a fost „foarte, foarte binecuvântat” că Nicole a organizat intervenția pentru el

Keith a fost eliberat din dezintoxicare după trei luni. Mai târziu, cuplul ocupat a fost dornic să pună rădăcini și a cumpărat o fermă la sud-vest de Nashville, unde locuiesc și astăzi.

În ianuarie 2008, Nicole și Keith au confirmat că așteptau primul lor copil împreună, iar luni mai târziu, în iulie, și-au întâmpinat primul copil împreună, o fiică pe nume Sunday Rose. Doi ani mai târziu, și-au întâmpinat cea de-a doua fiică, Faith, prin surogat.

Nicole Kidman si Keith Urban

De atunci, legătura celor doi a devenit mai puternică, Keith susținându-și soția după moartea bruscă a tatălui ei în 2014

Ani mai târziu, în 2018, a lăudat-o încă o dată pe Nicole pentru că l-a făcut să treacă prin câțiva dintre cei mai provocatori ani din viața lui. „Trăiam o viață foarte mică. Viața mea devenea din ce în ce mai mică și așa am păstrat-o ușor de gestionat”, a spus el la festivalul South by Southwest din Austin, Texas. „Am avut noroc că am avut o soție foarte iubitoare. [Devenind treaz] m-a eliberat din punct de vedere creativ.”

Nicole Kidman si Keith Urban

Anul trecut, Nicole a spus că Keith a fost „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată” în timpul unui interviu cu Gayle King. În luna iulie a anului trecut, fericitul cuplu a sărbătorit șaptesprezece ani de căsătorie.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora