Căutare

Share this article

În week-end ne place să ne răsfăţăm, să dăm frâu liber micilor plăceri şi să ne frumoase într-un mod mai festiv. Una dintre cele mai la îndemână soluţii este buclarea părului. Dar cum facem să ne iasă buclele frumoase şi părul să rămână sănătos? Iată câteva sfaturi de la experţii în styling.

În primul rând, trebuie să aplicăm un primer, care să ofere o bază bună, uniformă de realizare a styling-ului propus. Wella Velvet Amplifier uniformizează structura firului de păr (adică pilozităţile) iar produsul de styling se aşază mai bine pe firul de păr. Buclele realizata la styling sunt astfel mai elastice, mai definite. Se aplică pe părul proaspăt spălat şi bine clătit, o cantitate mică, pe lungimi şi vârfuri, şi se distribuie  bine prin pieptănare. Rămâne în păr nu se clăteşte.

Ca produs de styling propriu zis putem aplica, peste Velvet, Thermal Image, un produs special creat care să şi protejeze părul împotriva căldurii emanate de foehn, placă sau ondulator. Este un produs bifazic ceea ce înseamnă că trebuie agitat flaconul înainte de folosire pentru a se amesteca partea de hidratare cu cea de protecţie. Se pulverizează pe secţiuni,  pe parul uscat, după care se aplică ondulatorul conic sau cel de 38mm.

Din gama System Professional putem folosi un produs leave in de hidratare, Hydrate Finish care menţine hidratarea părului, descurcă foarte bine şi oferă luciu. Se aplică pe părul proaspăt spălat şi clătit, se pulverizează pe lungimi şi vârfuri, şi se uniformizează prin pieptănare. Nu se clăteşte.

Apoi poţi aplica produsul de styling Resolute Lift prin pulverizare, pe lungimi şi vârfuri, de la o distanţă de 10-15 cm, şi se usucă părul cu o perie rotativă. Oferă protecţie atât termică împotriva căldurii emanate de foehn /ondulator, cât şi împotriva razelor UV.

După aceste tratamente prealabile părul se montează fie pe  bigudiuri sau se înfăşoară sub formă de melci, ori se foloseşte ondulatorul conic sau cel de 38 mm.

Altfel începi week-end-ul când eşti aranjată aşa cum îţi doreşti. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO