Căutare

Share this article

După vizita în ţara noastră, preşedintele Franţei Emmanuel Macron şi soţia sa au ajuns la vecinii noştri bulgari. Aici, cele două Prime Doamne au fost surprinse la unul dintre cele mai luxoase restaurante din zona Balcik, ElBalconDelMundo.

„Am fost mândri să găzduim soţiile preşedintelui francez şi a celui bulgar, Brigitte Macron şi Desislava Radeva”, au scris pe o reţea de socializare reprezentanţii ElBalconDelMundo.

„Am ales pentru această ocazie specială o combinaţie de gusturi între mâncărurile tradiţionale bulgăreşti şi delicateţea bucătăriei franceze”, a spus bucătarul restaurantului, Ivailo Petrov.

Prânzul a durat o oră şi cincisprezece minute, timp în care cele două doamne au savurat preparate precum: kioupolou, un tip de salată bulgărească, cu vinete şi sos de piper, Appetizer, brânză de oaie în pergament şi roşii, pulpă de miel, gătit încet la cuptor asezonat cu salată verde. La desert, Brigitte şi Desislava au savurat zmeură şi mure cu iaurt, servite într-o cană din ciocolată.

Pe lângă preparatele delicioase şi vinurile alese, cele două Prime Doamne au avut parte de un program artistic special cu dansuri populare bulgăreşti, totul într-o atmosferă de vis, oferită de priveliştea minunată de pe coastă.

Pentru cei interesaţi să viziteze locul, restaurantul se află la nici jumătate de oră de Vama Veche.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO