fbpx

Căutare

Share this article

Netflix a reînnoit cel mai mare succes al său, serialul Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4. Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din seria de romane – Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii. Ce știm până acum despre sezonul 2? Regé-Jean Page nu se va întoarce.

Bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, BRIDGERTON este setat în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil.

În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

Ce spune Netflix despre serialul Bridgerton

„Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda cunoștea materialul și a adus la viață o dramă frumoasă, emoționantă și romantică pentru abonații noștri. Au câteva planuri mari pentru viitor și credem că audiența va continua să iubească acest serial. Plănuim să rămânem în afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum înainte” spune Bela Bajaria, VP, Global TV.

Bridgerton
Serialul Bridgerton a fost reînoit pentru sezoanele 3 și 4

Ce spune producătorul Shonda Rhimes

Din primul moment în care am citit delicioasa serie Bridgerton a Juliei Quinn, am știut că acestea sunt povești care vor captiva audiența. Dar evoluția acestei adaptări nu ar fi fost posibilă fără contribuțiile semnificative ale întregii echipe Shondaland. Această confirmare a celor două noi sezoane este un vot puternic de încredere în munca noastră și sunt extrem de recunoscătoare să am parteneri așa de implicați și creativi ca Netflix. Eu și Betsy suntem încântate că am avut oportunitatea de a aduce lumea Bridgerton pe ecranele unei audiențe globale.

Citește și: Când apare sezonul 2 din Bridgerton? Și ce urmează să vedem?

De ce nu revine Regé-Jean Page? Și ce îl așteaptă după succesul din serialul Bridgerton?

Se pare că englezul nu a mai fost de acord cu viziunea creativă a lui Shonda Rhimes. Însă, aceasta susține că planul producătorilor a fost să îl aibă pe Regé-Jean Page pentru primul sezon. Zvonurile spun, însă că, actorul ar fi fost nemulțumit că nu ar mai fi fost în centrul acțiunii și, de aici, ar fi refuzat să revină în producție, chiar și pentru câteva episoade. Dar lucrurile în Shondaland se schimbă în timp… doar în cel mai recent sezon din Grey’s Anatomy se cam întorc toți actorii iubiți.

Cert este că, neînțelegeri au fost destul de importante, din moment ce Regé-Jean Page a refuzat un contract în care ar fi urmat să primească 50,000 de dolari pentru fiecare episod în care ar fi jucat ca invitat special.

Ce urmează pentru Regé-Jean Page? Nu vă faceți griji, a primit numeroase oferte de la Hollywood. Se zvonește chiar că ar fi favorit pentru a prelua rolul de James Bond. Cert este că, în curând îl vom vedea alături de Christ Pine, în super producția Paramount „Dungeons and Dragons”.

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Bridgerton, cel mai de succes serial Netflix

Bridgerton a ajuns la Netflix de la Shondaland și este produs de Shonda Rhimes, Betsy Beers și Chris Van Dusen. Și până apare sezonul 2, avem un mesaj special de la Lady Whistledown:

Lady Whistledown
mesaj din partea lui Lady Whistledown
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO