fbpx

Căutare

Share this article
Pentru cei care iubesc în egală măsură sporturile care presupun valuri şi vânt, dar şi stilul elegant al hotelurilor Sheraton, o veste bună: din vară se vor bucura de cea mai nouă achiziţie a grupului hotelier în Portugalia, un complex de lux în Cascais. 
 
Resortul pe care Sharaton l-a adăugat portofoliului său se află pe coasta Atlanticului, la doar 30 de minute de Lisabona şi la mai puţin de 2 kilometri de una dintre cele mai cunoscute plaje de surfing din Europa, Guincho Beach. Mai mult, este înconjurat de şapte dintre cele mai cunoscute terenuri de golf ale Portugaliei, niciunul la distanţă mai mare de 30 de minute cu maşina, ceea ce oferă pasionaţilor acestui sport o nouă provocare în fiecare zi a săptămânii.  
 
Sheraton a anunţat că ospeţii se vor bucura de 138 de camere şi apartamente, de un restaurant gourmet şi două baruri, o sală de fitness de ultimă generaţie, o piscină în aer liber şi un spa exclusivist cu camere pentru tratamente şi un apartament dedicat hidroterapiei. 
 
Achiziţia din Cascais face parte dintr-un plan de 10 paşi lansat de Sheraton vara trecută de relansare a lanţului hotelier până în 2020. Din acest plan face parte şi o campanie de marketing de milioane de euro, revoluţionarea experienţelor pe care hotelurile Sheraton le oferă oaspeţilor săi şi adăugarea a încă 150 de noi hoteluri în lanţul de tradiţie. 
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO