fbpx

Căutare

Share this article

„Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim” au scris la unison Jason Momoa și Lisa Bonet pe Instagram. Serios? Asta după ce atâta vreme i-am urmărit cu zâmbetul pe buze și am admirat relația relaxată pe care o au atât între ei, cât și cu Lenny Kravitz, fostul soț al lui Lisa Bonet?

Citește și: Amănunte picante din viața lui Lenny Kravitz: de la băiatul care locuia într-o mașină, la artistul ce avea un om angajat ca să-i ruleze joint-urile și până la jurământul de celibat

Anunțul șoc despre divorțul dintre Jason Momoa și Lisa Bonet

După 16 ani împreună și cinci ani de căsătorie, Lisa Bonet și Jason Momoa au decis să se despartă.

Cuplul a anunțat că este deja în proces de divorț printr-o declarație comună pe contul de Instagram al lui Momoa, deoarece Bonet nu are cont în nicio rețea de socializare. „Cu toții am simțit constrângerea și schimbările acestor vremuri de transformare… O revoluție se desfășoară și familia noastră nu face excepție…efectele s-au resimțit și au crescut din cauza schimbărilor seismice care au loc”, a început mesajul lor. „Așa că împărtășim știrile familiei noastre că ne despărțim.”

Jason Momoa și Lisa Bonet
Jason Momoa și Lisa Bonet pe vremea când doar dragostea lor era importantă

Cei doi și-au continuat declarația: „Împărtășim acest lucru nu pentru că considerăm că este demn de o știre, ci pentru că, pe măsură ce ne desfășurăm viața, să putem face acest lucru cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Devotamentul nostru rămâne neclintit față de această viață sacră și pentru copiii noștri. Îi învățăm pe copiii noștri tot ceea ce este posibil. Trăim în rugăciune. Fie ca iubirea să prevaleze.”

Când și cum a început relația lor?

Cei doi actori au început să se întâlnească în 2005, după ce au fost prezentați unul celuilalt de un prieten comun, la un club de jazz. „S-a întâmplat să fim în locul potrivit, la momentul potrivit”, i-a spus Momoa lui James Corden la The Late Late Show în 2017, la scurt timp după căsătoria lor. „De fapt mi-am făcut dreed-uri pentru ea. Eu aveam dread-uri, ea avea dread-uri. M-am întors literalmente și am văzut-o și ea a spus: „Sunt Lisa”. M-am întors către prietena mea și am țipat. Am avut focuri de artificii înăuntru, omule. Am convins-o să mă ia acasă, pentru că locuiam într-un hotel.” După aceea, au băut o bere Guinness și au luat masa împreună, „iar restul este istorie”, a spus el.

Jason Momoa și Lisa Bonet
Jason Momoa și Lisa Bonet

În 2007, cuplul și-a întâmpinat primul copil, Lola, iar al doilea copil, Nakoa-Wolf, a sosit în decembrie anul următor. Bonet este, de asemenea, mama actriței Zoë Kravitz, al cărui tată este fostul ei soț Lenny Kravitz. Momoa a fost întotdeauna extrem de entuziasmat de relația lor în interviuri, declarând pentru publicația Esquire, în noiembrie 2019: „Dacă cineva spune că ceva nu este posibil, eu îi spun: „Ascultă aici, m-am căsătorit cu Lisa Bonet. Orice este al naibii de posibil.”

Kravitz avea să confirme mai târziu că a continuat să aibă o prietenie puternică cu fosta sa soție și cu Momoa. În 2018, Lisa a descris prima ei întâlnire cu Jason la un club de jazz în 2004 pentru revista Porter: „Nu pot spune că a fost complet din momentul în care ne-am cunoscut, dar suntem împreună din ziua în care ne-am cunoscut”.

Jason Momoa și Lisa Bonet
Lisa Bpnet, alături de fiica ei cea mare

Imaginile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO