Căutare

Share this article

Ca să pregăteşti nişte feluri de mâncare excelente, nu ai nevoie doar de talent şi imaginaţie, ci şi de instrumente potrivite, menite să-ţi uşureze foarte mult treaba.

Într-un fel găteşti ajutându-te de o tigaie de fontă şi o lingură de lemn şi altfel dacă ai la îndemână o mulţime de ustensile într-o bucătărie perfect echipată şi modernă.

Pentru acei oameni pasionaţi de gătit şi care vor să-şi uşureze treaba în bucătărie, compania australiană Dreamfarm a inventat o ustensilă de bucătărie revoluţionară: Spadle, lingura ce se transformă. Se transformă dintr-o lingură într-o spatulă sau un polonic. Şi asta nu e tot: poate fi folosită în loc de instrument gradat pentru măsurarea ingredientelor şi poate fi aşezată pe marginea oalei, fără grija că îţi va cădea în supă.  În plus, poate fi folosită fără nici o emoţie pentru a amesteca în oalele sau tigăile non aderente datorită învelişului său din silicon şi rezistă la o temperatură de până la 260 de grade Celsius.

Australienii sunt deja topiţi după acest gadget şi deşi nu este deloc ieftină, 17 euro/bucată, se vinde ca pâinea caldă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO