Top 20 cele mai frumoase actrițe de la Hollywood ale tuturor timpurilor: care este povestea vieții lor - LIFE.ro
Mergi la conținut

Top 20 cele mai frumoase actrițe de la Hollywood ale tuturor timpurilor: care este povestea vieții lor

Care sunt cele mai frumoase actrițe de la Hollywood ale tuturor timpurilor și cum au devenit etaloane de frumusețe care depășesc bariera timpului. Iată primele 20 de doamne atractive de la Hollywood, care au făcut trecutul istoric mai fierbinte. Acest record se bazează pe popularitatea și baza lor de fani masculini. Aruncă o privire la primele 20 de actrițe de la Hollywood.
Share this article

Care sunt cele mai frumoase actrițe de la Hollywood ale tuturor timpurilor și cum au devenit etaloane de frumusețe care depășesc bariera timpului.

Iată primele 20 de doamne atractive de la Hollywood, care au făcut trecutul istoric mai fierbinte. Acest record se bazează pe popularitatea și baza lor de fani masculini. Aruncă o privire la primele 20 de actrițe de la Hollywood.

Emma Stone

Stone a început să cânte de copil, ca membru al Valley Youth Theatre din Phoenix, Arizona, locul în care și-a făcut debutul pe scenă în producția piesei „The Wind in the Willows” de Kenneth Grahame. Ea a apărut în multe producții suplimentare prin adolescenți, până la vârsta de 15 ani. Stone a fost un membru fals al secvenței TV Drive; și-a făcut debutul în film funcțional în comedia Superbad (2007).

Kate Upton

Actor și manechin american, diva, care se află la numărul 19 în palmaresul nostru de cele mai tari actrițe de la Hollywood. Ea este cel mai cunoscut manechin de capcană din trecutul istoric pentru SISI. Diva este cunoscută pentru munca și interpretatările din Tower Heist, The Layover și The Other Woman.

Citește și: Zece curiozități din viața lui Ryan Reynolds, cel mai sexi actor de la Hollywood

Abigail Breslin

Cea mai remarcabilă actriță principală pentru copii, Abigail Breslin este acum un pachet complet de măreție și sexualitate. Născută și crescută în New York City, Breslin este de origine evreiască. Ea este cunoscută după Abigail Adams, a doua  Primă Doamnă a Statelor Unite. Pe lângă nominalizările la premiile Oscar, ea este, fără îndoială, unul dintre cei mai căutați actori ai epocii sale.

Charlize Theron

Charlize Theron este, fără îndoială, una dintre cele mai tari actrițe de la Hollywood și are o experiență glorioasă în interpretare la fel de frumos. Această măreție sud-africană are unii dintre cei mai frumoși ochi din lume. S-a născut pe 7 august 1975, totuși pare mai tânără și mai drăguță ca întotdeauna. Diferitele ei filme notabile includ The Devil’s Advocate, The Italian Job și Mighty Joe Young.

Revista Esquire a numit-o „cea mai sexy femeie în viață”. Nu doar o actriță fabuloasă, Theron s-a dovedit a fi cea mai importantă vedetă de mișcare după Mad Max: Fury Road. O blondă atrăgător de înaltă, zgomotoasă și demnă, cu o determinare zveltă și excitantă.

Olivia Wilde

Actriță și manechin de stil, Olivia Jane Wilde este, fără îndoială, una dintre cele mai tari actrițe de la Hollywood. Wilde a apărut în multe emisiunii TV și filme industriale. Ea și-a ales titlul final „Wilde” al cunoscutului scriitor Oscar Wilde. Ea a fost cea mai sexy vedetă de cinema PETA în 2010. Cele mai notabile filme ale ei includ The Change-Up, In Time și Tron Legacy.

Jessica Alba

Născută în Pomona, California, pe 28 aprilie 1981, Jessica Alba este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy modele și cele mai tari actrițe din televiziune  și film. Și-a început aparițiile la TV și film la vârsta de 13 ani în Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack. Ea a făcut recordul celor mai apreciate actrițe de la Hollywood în multe reviste remarcabile. Filmele ei notabile includ Fantastic Four, Sin City și Machete. Ea a mai apărut și în prezentul TV, Dark Angel.

Citește și: Viața lui Dustin Hoffman, legenda vie a Hollywood-ului: De la respingerea din cauza „băieților frumoși”, la cele mai bune filme din istorie și până la acuzațiile de hărțuire sexuală

Scarlett Johansson

Una dintre cele  mai atractive celebrități americane , Scarlett Johansson s-a născut în New York, din mama, Melanie Sloan, și tatăl, Karsten Johansson. Scarlett are o bază enormă de fani masculini. Este superbă, captivantă și este considerată una dintre cele mai tari actrițe de la Hollywood. Mai multe jurnale au inclus-o în palmaresul celor mai sexy și, în esență, cele mai tari vedete. Ea a fost nominalizată la Globurile de Aur de patru ori până acum. Cele mai notabile filme includ The Avengers, The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, ​​​​The Iron Man și Captain America: Civil War, Avengers: Age of Ultron.

Margot Robbie

Cea mai rapidă stea în ascensiune de la Hollywood, Margot Robbie este actriță și producător de filme australiană.

Mila Kunis

Milena „Mila” Markovna Kunis s-a născut la Cernăuți, Ucraina, URSS (acum Ucraina imparțială), într-o gospodărie evreiască. La cei 37 de ani, actrița a fost descrisă de multe reviste și mass-media drept una dintre cele mai tari celebrități de la Hollywood. Cele mai notabile filme includ Black Swan, Friends with Benefits și Forgetting Sarah Marshall.

Natalie Portman

Uimitoarea Natalie Portman este o actriță și manechin cu cetățenie americană și israeliană. Ea este, fără îndoială, una dintre cele mai uimitoare doamne pe această planetă. Ea a câștigat în 2011 Oscarul pentru cea mai mare actriță pentru filmul ei, Black Swan. Steaua ei a crescut constant. Diferitele ei filme notabile întruchipează V pentru Vendetta, Thor, Closer și No Strings Attached.

Marion Cotillard

Marion Cotillard este în top 10 al recordului de cea mai tare actriță de la Hollywood. Cotillard este o actriță de origine franceză. Acum este cunoscută peste tot în tot lume și este, fără îndoială, una dintre cele mai uluitoare actrițe ale acestei epoci. Ea a jucat în filmul Inception.

Jennifer Lawrence

Talent, inteligență, aparență și umanitate, sigur că asta este Jennifer Lawrence. Fără îndoială, una dintre cele mai sexy actrițe de pe această planetă.

Emilia Clarke

Emilia Clarke s-a clasat printre cele mai frumoase femei din lume în 2021. Fără îndoială, ea este una dintre cele mai tari actrițe de la Hollywood chiar acum. În 2019, jurnalul Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume.

Gal Gadot

Această cea mai frumoasă femeie israeliană este actriță, manechin și producător. Gal Gadot a fost Miss Israel în 2004 la vârsta de 18 ani. Jurnalul Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane de pe această planetă. Și, jurnalul Forbes a clasat-o în top 3 în recordul anual al celor mai bine plătite actrițe din 2020.

Ana de Armas

Născută și crescută în Cuba, Armas s-a transformat într-o actriță la vârsta de 12 ani. Apoi, și-a făcut debutul în filmul spaniol Una rosa de Francia în 2006. A făcut furori în America când a jucat în primul ei film de la Hollywood, Knock Knock, locul în care a hipnotizat telespectatorii cu aspectul ei frumos. De atunci, ea a apărut într-un număr de filme principale precum; Expus, Hands of Stone și War Dogs. Cea mai bună poziție a ei vine cu cel mai așteptat film „Blade Runner 2049” în rolul lui Joi.

Amber Heard

La prima vedere, ea pare în esență cea mai cunoscută vedetă a epocii sale. Dar, Amber Heard nu trebuie decât să reușească astfel de înălțimi. Oricum, ea se vede mai întâi în primele 10 tari actrițe de la Hollywood. Heard este o doamnă frumoasă, cu siluete antrenante. Are un fizic frumos care nu pare să aibă nici măcar un kilogram în plus. Amber Heard pare să fie însăși definiția unei doamne arzătoare.

Alexandra Daddario

Născuta și crescuta în New York City, SUA, Daddario este de origine italiană, slovacă, engleză și irlandeză. De-a lungul carierei sale, ea a apărut într-o serie de filme, expoziții de televiziune și filme muzicale. Cele mai cunoscute spectacole ale ei în filme sunt; Summer Quinn în Baywatch, Blake Gaines în San Andreas și Annabeth Chase în secvența filmului Percy Jackson. De asemenea, în filmul Netflix din 2018 „When We First Met” de Avery Martin.

Megan Fox

Megan Fox și-a început profesia de interpretare în 2001. Fox s-a transformat într-o senzație mondială în momentul filmului „The Transformers”. Fox s-a clasat de câteva ori printre cei mai uimitori oameni de pe această planetă. Ea se află pe locul doi printre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Diferitele ei filme notabile includ Jennifer’s Body și Transformers 2.

Citește și: Viața actriței Emma Stone: Cum a ajuns o copilă care și-a planificat viața și cariera într-un Power Point să câștige două premii Oscar până la 37 de ani și să fie favorita Hollywood-ului

Angelina Jolie

Apare pe multe liste cu „ cele mai frumoase femei ”, Angelina Jolie este, fără îndoială, una dintre cele mai tari actrițe de la Hollywood. Angelina Jolie este o actriță câștigătoare a Oscarului, care trebuie să se dovedească a fi standard, ocupând poziția de titlu în cadrul secvenței filmului de succes „Lara Croft”. În afara ecranului, Jolie arată a fi foarte preocupată de inițiativele caritabile la nivel mondial, în special cele care implică refugiați. Fără îndoială, ea este cea mai uimitoare, pe lângă actrița arzătoare de pe această planetă.

Angelina Jolie
Angelina Jolie. Foto: Shutterstock

Eva Green

Cu aspectul ei sufocant, Eva Green merită un loc de prim rang în orice înregistrare la „Cele mai tari actrițe de la Hollywood”. Green s-a născut și a crescut în Franța. Este fiica legendarei actrițe Marlene Jobert .

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora