Zece curiozități din viața lui Ryan Reynolds, cel mai sexi actor de la Hollywood - LIFE.ro
Mergi la conținut

Zece curiozități din viața lui Ryan Reynolds, cel mai sexi actor de la Hollywood

În Canada, Ryan Reynolds este privit ca o comoară națională și există o mulțime de materiale disponibile despre legendarul actor.
Share this article

În Canada, Ryan Reynolds este privit ca o comoară națională și există o mulțime de materiale disponibile despre legendarul actor.

Bărbatul de 45 de ani este la fel de venerat de canadieni ca siropul de arțar și își exprimă frecvent afecțiunea pentru patria sa în interviuri, unde întotdeauna are ceva intrigant de spus despre creșterea sa sau despre viața actuală ca star de la Hollywood. Iată o privire asupra vieții personale a lui Ryan Reynolds și a copilăriei sale în Canada, de la filmul său preferat până la ceea ce el consideră a fi cel mai bun restaurant din lume.

Unul dintre prietenii lui a încercat să vândă fotografii cu fiica lui

A fi faimos vine cu o mulțime de recompense, dar vine și cu o mulțime de dezavantaje de care publicul larg nu este conștient. În timp ce prietenii unor celebrități s-ar putea să nu-și schimbe comportamentul pentru că prietenul lor este celebru, alții o fac. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Reynolds a încercat să vândă imagini cu copilul lui Reynolds și Blake Lively pe internet. Inutil să spun că nu mai sunt prieteni.

Citește și: Viața actriței Julia Roberts: „Frumușica“ – cea care a cucerit lumea cu zâmbetul ei, a ieșit cu prostituatele pe stradă ca să-și învețe rolul care i-a adus Oscarul

A fost odată căsătorit cu Scarlett Johansson

Căsătoria lui Pepper Potts și Tony Stark nu a fost singura din MCU. Ryan Reynolds a fost căsătorit anterior cu Scarlett Johansson, care o interpretează pe Black Widow în film.

Relația lor a fost de scurtă durată, a durat abia trei ani până când perechea s-a despărțit și a căutat dragoste în altă parte. Majoritatea oamenilor nu sunt absolut conștienți că au fost vreodată o pereche.

Ryan Reynolds este un mare fan al Green Bay Packers

Într-o notă mult mai ușoară, Ryan Reynolds este un mare fan al Green Bay Packers. Reynolds a fost crescut la Vancouver și ar fi putut să-și înrădăcineze clubul din orașul său natal, Seahawks, dar a ales să susțină o echipă cu o istorie lungă și un succes recent. Reynolds, pe de altă parte, este puțin probabil să fie mulțumit de modul în care s-a încheiat sezonul trecut.

El nu le-a spus părinților săi că se mută la Los Angeles pentru a urma o carieră de actor până când a sosit

Ideea carierei de comedian a lui Reynolds nu a durat mult, deoarece știa înainte de a se muta la Los Angeles că noul său obiectiv va fi să urmeze o carieră de actor. Cu toate acestea, părinții lui nu au știut asta până când el a ajuns acolo. Este incredibil să crezi că părinții lui nu știau de ce s-a mutat în marele oraș până când a ajuns în sfârșit acolo, dar i-a și împiedicat să-l convingă de asta.

A fost la o întâlnire dublă cu Blake Lively, care a fost și întâlnirea prietenului său

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt căsătoriți din 2012 dacă nu știai. Înainte de a se căsători, lucrurile erau puțin ciudate. Amândoi erau la o întâlnire dublă înainte de a începe să se întâlnească, dar nu erau întâlniri unul cu celălalt. Este amuzant acum, dar este și interesant cum au ajuns acolo unde sunt astăzi.

Citește și: Sandra Bullock, actrița fenomen care a câștigat un Oscar, un Glob de Aur și două premii Screen Actors Guild regretă că a acceptat rolul într-un film în 1997

Când a sărit de pe un pod, și-a rupt vertebrele

Cu toate temerile pe care le are Reynolds, nu ai crede că el ar fi cel care va sări de pe un pod. Ei bine, a făcut-o și s-a terminat destul de rău. Mulți oameni sar de pe poduri mici pentru a se distra, dar, din păcate, Reynolds și-a rupt vertebrele în timp ce făcea asta. Din fericire, nu l-a oprit de la alte acte mai târziu în carieră.

Ryan Reynolds

Planul inițial era să devină comediant în Los Angeles

Scopurile lui Reynolds au fost foarte diferite când a decis inițial să se mute în Los Angeles. Ambiția lui era să devină mai degrabă un stand-up comedian decât un actor. Reynolds făcuse deja milioane de oameni să râdă în filme, așa că încă mai avea șansa să facă asta. Nu a fost într-un club de comedie, desigur.

Și-a creat conturile de socializare doar pentru a promova „Deadpool”

Deși rețelele sociale nu sunt pentru toată lumea, multe persoane ar putea avea nevoie în cele din urmă să aibă una pentru afaceri. Exact asta s-a întâmplat cu conturile de pe rețelele sociale ale lui Ryan Reynolds.

În ciuda faptului că este destul de activ și amuzant, rețelele sale de socializare au fost destinate în primul rând să facă publicitate următoarei sale funcții, Deadpool. Este o abordare fantastică pentru a face publicitate unui film și a interacționa cu publicul său.

Ryan Reynolds si Blake Lively

Să stea cu îndrăgita lui, obișnuia să se plimbe cu autobuzul școlar greșit

Ce ai face dacă ai vrea ca persoana pe care o îndrăgești din copilărie să se îndrăgostească de tine? Ryan Reynolds a avut o idee genială: s-a urcat în autobuzul școlar greșit pentru a sta lângă iubita lui. Este neliniştitor?

Sigur. Este nevoie de un efort semnificativ? Cu siguranță. Este ingenios? Fără îndoială. Dacă ar funcționa, Reynolds ar părea a fi unul dintre cei mai pricepuți băieți de pe planetă.

Citește și: „Hitman’s Bodyguard”, haz de necaz cu Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson

Ca o glumă de la școală, a furat o mașină

Ce ai face dacă ai vrea ca îndrăgostitul tău din copilărie să se îndrăgostească de tine? Ryan Reynolds a avut o idee genială că s-a urcat în autobuzul școlar incorect pentru a sta lângă iubita lui. Este neliniştitor?

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora