fbpx

Căutare

Share this article

Că ai sau nu o fire romantică, că îţi place să sărbătoreşti iubirea, fie cum se face peste ocean, fie în forma autohtonă sau chiar dacă nu ţii neapărat la zilele astea, dar vrei să îi faci o bucurie partenerului tău, e bine să ai mereu la îndemână o listă cu surprize la care poţi apela. Am făcut un top cu cadouri pentru partener de Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobete, ca să-ţi fie inspiraţie când vrei să îi faci o bucurie.

Cadouri pentru partener de Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobete

Oricât ai fi de romantic, parcă de la atâtea inimi roşii, ursuleţi de pluş şi bomboane de ciocolată expuse peste tot nu mai ai vreo tragere de inimă să le treci pe listă când vine vorba să îi faci un cadou iubitului sau iubitei. Şi sunt momente când simţi nevoia de nişte gesturi speciale, care să arate cât de mult înseamnă el sau ea pentru tine.

Sigur, şi buchetul de trandafiri roşii intră în categoria cadourilor previzibile, dar trebuie să recunoaştem că e greu să dai greş cu el. Sau dacă nu vrei să fii la fel ca toată lumea, poţi opta pentru un buchet cu lalele bătute sau poate niştru bujori grăsani. Florile sunt aproape întotdeauna o alegere bună şi, contrar obişnuinţei, şi bărbaţii se pot bucura de un asemenea cadou.

O bijuterie gravată poate fi şi ea o surpriză care să rămână amintire peste ani. Brăţări, medalioane, ceasuri, sunt o mulţime de variante la care poţi apela pentru un cadou personalizat, iar cei mai mulţi designeri pot scrie pe ele mesajul pe care ţi-l doreşti: un cuvânt care înseamnă ceva pentru voi, o dată sau o declaraţie romantică.

Citeşte şi: În ciuda Valentine’s Day: ce faci dacă eşti singur? – LIFE.ro

Să mai spunem de vacanţe? O, da, o vacanţă este întotdeauna o idee bună, iar dacă vine şi pe post de surpriză, e şi mai bine. Pregăteşte-i partenerului o escapadă după gusturile voastre: poate o fugă romantică la Paris, poate o vacanţă relaxantă la soare sau, de ce nu, câteva zile prin munţi dacă vă place aventura.

Nu zic, cadourile fizice sunt drăguţe, dar experienţele sunt cele care construiesc amintirile. Iar dacă iubitul sau iubita este pasionat de condus, îi poţi oferi ocazia de a conduce o maşină de curse pe circuit. Sau poate o experienţă off-road i-ar fi mai pe plac?

Dacă în ultima vacanţă aţi făcut snorkelling sau scubadiving, iar partenerul s-a încântat fascinat de lumea subacvatică îi poţi oferi cadou un curs de scufundări. Va putea astfel să se bucure mai mult timp de frumuseţile mărilor şi îşi poate lua şi certificatul care îi permite să se scufunde la adâncimi mai mari.

Un zbor în tandem cu parapanta poate fi şi el o idee bună, cu condiţia ca partenerul să nu aibă rău de înălţime.

Dacă vă plac senzaţiile tari poţi opta şi pentru un zbor cu paraşuta. Puteţi sări împreună din avion, iar un fotograf profesionist se va asigura că veţi avea dovezile şi pentru prieteni.

Mai poţi opta şi pentru o plimbare cu avionul, un zbor cu balonul cald, o tură de rafting, plimbare cu catamaranul sau o tură de kitesurfing.

Dacă vă plac totuşi lucrurile mai aşezate, am câteva sugestii memorabile şi la acest capitol. O plimbare cu o maşină retro şi o cină la un restaurant gourmet, o zi la spa, un cântec compus special pentru voi, un portret în cărbune sau un weekend petrecut la un conac boieresc.

Citeşte şi: 5 filme pentru Valentine’s Day – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO