Top mini seriale perfecte pentru vacanţa de Crăciun - LIFE.ro

Căutare

Share this article

N-avem cu toţii mereu dispoziţie să urmărim seriale lungi, care te ţin în faţa televizorului seară după seară. Uneori, poveştile mai scurte şi la obiect se pot dovedi mult mai atractive şi mai puţin trase de păr. Aşa că am făcut o listă cu mini seriale perfecte pentru vacanţa de Crăciun care sper să-ţi fie de ajutor.

Poveste de Crăciun (A Christmas Carol), HBO GO

Nu lăsa numele să te inducă în eroare, căci această mini serie nu este nicidecum pentru copii. Este, în schimb, un film perfect pentru noi, adulţii, care avem de multe ori nevoie să ni se reamintească lucruri importante. Ecranizarea poveştii scrisă de Charles Dickens ni-l aduce în faţa ochilor pe Ebenezer Scrooge, un om de afaceri crud, ce-şi duce viaţa în Anglia secolului al XVIII-lea. De-a lungul celor 3 episoade trecem prin toate stările: tristeţe, bucurie, incertitudine şi, spre final, multă emoţie pozitivă.

Mildred Pierce, HBO GO

Povestea adaptată după romanul cu acelaşi nume ne prezintă o americancă care în urma divorţului trece de la bogăţie la sărăcie şi trebuie să găsească resurse pentru a-şi creşte copiii. Se angajează pe post de chelneriţă, reuşeşte să-şi deschidă propria afacere, dar renunţarea constantă la propriile interese în favoarea copiilor o urcă într-un roller coaster emoţional ce nu trebuie ratat.

Cum facem? (How to with John Wilson), HBO GO

Comedia-documentar Cum facem? este o gură de aer bine-venită într-o lume în care aparenţele par să primeze emoţiilor şi sentimentelor. Îl cunoaştem astfel pe John Wilson, un bărbat din New York care se luptă cu anxietatea şi problemele personale, încercând în acelaşi timp să le dea sfaturi de viaţă altora. Este, în fapt, o poveste despre auto-descoperire în timp ce îl vedem pe Wilson documentând pe ascuns vieţile altor locuitori ai oraşului în care îşi duce viaţa.

Menajera (Maid), Netflix

Mini seria în care Andie Macdowell joacă alături de fiica sa 2 roluri memorabile este un amestec senzaţional de trăiri. O cunoaştem în film pe Alex, o tânără de 25 de ani, care deşi nu are niciun ban şi niciun loc de muncă, decide să iasă din relaţia abuzivă în care se afla şi să îşi crească singură fetiţa. Este o poveste despre ambiţie, supravieţuire şi puterea de a te ridica de la pământ atunci când pare că totul este împotriva ta.

Prin ochii voştri (When They See Us), Netflix

Seria de 4 episoade aduce în prim-plan povestea reală a 5 adolescenţi cunoscuţi acuzaţi şi condamnaţi pe nedrept de agresarea unei femei în Central Park. Este un film despre căutarea adevărului, despre greşelile pe care le poţi face de teama unei pedepse prea mari, despre o luptă inegală cu preconcepţii şi judecăţi fără fond.

Citește și: Cele mai bune prăjituri de Crăciun. Rețetele mamei mele – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO