fbpx

Căutare

Share this article

În cazul în care îți dorești destinații turistice în care să te distrezi, iată 5 orașe în care oamenii știu să se simtă bine și sunt recunoscute la nivel mondial din acest punct de vedere.

Iată cum arată topul orașelor în care distracția e la ea acasă

1. New York – Cu siguranță este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume,  astfel că nu vei avea probleme să te distrezi, indiferent de modul în care îți place să faci acest lucru. New York este genul de oraș „viu” la orice oră, în care oameni din toate colțurile lumii își fac veacul.  Printre cele mai importante obiective turistice din New York sunt Statuia Libertății, Central Park, Muzeul Metropolitan, Empire State Building, Brooklin Bridge și Times Square. Dar dacă vrei să te distrezi și mai tare poți încerca și o tură cu elicopterul deasupra metropolei ori să faci skydiving la iFLY Westchester. În mod cert, New York este unul dintre cele mai minunate orașe din lume, dar ține cont că vei  avea nevoie de cel puțin o săptămână pentru a lua cu adevărat pulsul locului și de un buget pe măsură.

2. Las Vegas – Acest loc mai este cunoscut și sub denumirea de „capitala mondială a distracției”. E cumva de înțeles, având în vedere că e un oraș în care cei mai mulți merg să se distreze la jocuri de noroc. Las Vegas a devenit faimos datorită hotelurilor sale de lux ce au cazinouri uriașe. Desigur, dezvoltarea impresionantă a dus și la apariția a noi obiective, precum Mob Museum, Mandalay Bay and the Shark Reef Aquarium, Madame Tussaud și multe altele. Iar la 20 de kilometri distanță de The Strip te poți da o tură pe Las Vegas Motor Speedway pentru a-ți testa abilitățile la volan.  Dar Vegasul este cunoscut mai degrabă pentru distracția generată de jocuri de noroc și este locul în care orice pasionat își dorește să ajungă. Mai ales în această perioadă, când în Vegas are loc a 52-a ediție a World Series of Poker (WSOP), unde se reunesc cei mai buni jucători din lume. Acest eveniment este obligatoriu pentru fanii pokerului, iar la start se regăsesc adesea și jucători din România. De altfel, 888 poker online a avut în trecut o campanie „Road to Vegas” în care premiul era prezența la  WSOP 2020.  Evenimentul din Vegas a fost anulat, dar jucătorii au primit echivalentul premiului în bani. În plus, la turneul 888poker live Bucharest Festival, organizat în luna august, câștigătorul a primit, pe lângă premiul de 50 de mii de dolari, și o excursie în Vegas, în valoare de 13 mii de dolari. Așadar, 888poker își dorește tot timpul să le ofere utilizatorilor experiențe cât mai autentice atât online cât și offline, motiv pentru care este un operator atât de apreciat, iar rezultatele financiare sunt din ce în ce mai bune. De altfel, acest 888poker a fost premiat la gala EGR pentru cea mai bună campanie de marketing în domeniului pokerului.

3. Londra – Un oraș mult mai accesibil dacă te gândești să pleci din România, ținând cont că sunt numeroase zboruri în fiecare zi, iar prețul biletelor este destul de mic. Să ții cont însă că de la 1 octombrie poți intra în Marea Britanie doar cu pașaportul. Iar Londra este un oraș vibrant, în care te poți distra cu siguranță. Britanicii au distracția în sânge, în special în serile din weekend, astfel că te poți integra în mulțime fără mari probleme. Iar dacă ajungi în Londra, trebuie să vizitezi și principalele obiective turistice din oraș, precum London Eye, Observator Greenwich, Tower Bridge, Big Ben, clădirea Parlamentului (Westminster) și palatul Buckingham.

4. Barcelona – Un alt oraș în care oamenii știu să trăiască, să se bucure de viață și să aibă mereu un vibe pozitiv. Barcelona e orașul de care sunt șanse mari să te îndrăgostești, ținând cont că e renumit pentru petrecerile în aer liber și de atitudinea relaxată a oamenilor. Dincolo de aceste lucruri, capitala Cataloniei are și numeroase obiective turistice. Sagrada Familia este în mod cert emblema orașului, iar parcul Guell este și el impresionant. De altfel, Barcelona impresionează în mod deosebit prin arhitectură, ținând cont că Gaudi a fost unul dintre cei mai buni  arhitecți din istorie. 

5. Budapesta – O destinație în care poți să mergi și în vacanță cu mașina din România, Budapesta este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Și ungurii știu cum să se distreze și vei găsi de multe ori petreceri în aer liber, în special pe podurile de peste Dunăre. Iar dacă îți place muzica latino, trebuie să știi că ungurii sunt fani bachata și salsa, astfel că te vei putea distra cu siguranță. În ce privește obiectivele turistice din  Budapesta, merită să faci o vizită la Castel, la Bastionul Pescarilor, o croazieră pe Dunăre, să vizitezi Palatul Parlamentului și catedrala Sfântului Ștefan. De asemenea, Budapesta este și un oraș în care se mănâncă foarte bine, iar prețurile sunt destul de mici.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO