Tot ce trebuie să știi despre noul sezon Vocea României - LIFE.ro
Mergi la conținut

Parcă nicio toamnă nu e toamnă fără debutul unui nou sezon din Vocea României, la ProTv.

Cel mai îndrăgit spectacol de televiziune a început pregătirile și jurații au început filmările.

Schimbări de scaune la Vocea României

Un comunicat emis de ProTV anunță mari schimbări și surprize pentru acest al 11-lea sezon din Vocea României.

În sezonul 11 al concursului Vocea României, Denis Roabeș, membrul trupei The Motans, își eliberează scaunul de jurat, acesta mărturisind că are alte planuri în viața profesională, și anume un nou album și un turneu special The Motans.

„De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii.

Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani”, a dezvăluit Denis Roabeș

Citește și: Denis (The Motans): „Am început să cânt la chitara lui tata, la 16 ani. Când le spuneam prietenilor, familiei că îmi place muzica, toți spuneau: „Nu e târziu?”. Dar ce înseamnă târziu?”

Reamintim că Denis Roabeş s-a alăturat show-ului Vocea României în 2022, devenind un nou membru în juriu pentru sezonul 10 al emisiunii.

Artistul a ocupat locul lăsat liber de Horia Brenciu în acel sezon. În același timp, juriul a fost completat cu prezența lui Theo Rose, care a făcut echipă cu Smiley.

Irina Rimes s-a alăturat concursului în sezonul 8 Vocea României, ocupând locul Loredanei Groza, Smiley și Tudor Chirilă fiind veteranii emisiunii.

Theo Rose și Horia Brenciu, echipă la Vocea României 2023

Sezonul 11 al concursului Vocea României 2023 aduce noi strategii și schimbări într-o alianță memorabilă: Horia Brenciu și Theo Rose în scaunul dublu.

Horia Brenciu a părăsit Vocea României în anul 2022, fiind anul în care a eliberat scaunul pentru Denis Roabeș. Acum, artistul revine în forță cu o energie fresh, gata să antreneze cele mai bune voci de la Vocea României 2023, alături de Theo Rose.

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mămică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră.

Citește și: Horia Brenciu: „Bunicul era român, bunica unguroaică. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit și au avut-o pe maică-mea. Acești oameni care nu-și cunoșteau limba reciproc au avut o singură limbă, a iubirii, care le-a rezolvat pe toate”

Horia Brenciu și Smiley

Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose.

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE” și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”,a mărturisit Horia Brenciu.

ProTv nu a anunțat încă data premierei spectacolului TV, indicând doar toamna drept debut al primei emisiuni.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora