Tot ce vrei să știi despre filmul Spider-Man: No Way Home - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Simțurile noastre încep să se împăienjenească! Spider-Man: No Way Home promite să ne ofere mai mult din Peter Parker al lui Tom Holland, decât am văzut până acum.

Universul cinematografic Marvel se îndreaptă cu toată viteza înainte în Spider-Verse, care, bazat pe trailerul de teaser al filmului, este plin de nostalgia de la începutul anilor 2000. Supereroul nostru prietenos din cartier se întâlnește cu câțiva dușmani vechi, printre care Green Goblin, Electro și Doctor Otto „Ock” Octavius.

După ce identitatea lui Peter a fost dezvăluită de Mysterio (Jake Gyllenhaal) la sfârșitul filmului Spider-Man: Far Away Home, din 2019, el îi cere lui Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) să-și folosească magia pentru a-l ajuta să-și recapete anonimatul.

Din păcate, Strange sparge multiversul și super-răii din realități alternative ajung să-l vâneze pe Peter, conform primului trailer al filmului. Printre aceștia se numără și Doc Ock, interpretat de Alfred Molina, care a creat rolul savantului devenit răufăcător în Spider-Man 2 din 2004, cu Tobey Maguire.

Spider-Man: No Way Home, sfârșitul unei ere

Holland a declarat pentru Entertainment Weekly că a avea șansa de a lucra cu Molina a fost ca o explozie din trecutul filmului Spider-Man. „A fost foarte distractiv să-l urmăresc pe măsură ce a avansat tehnologia”, a declarat vedeta. „Când el făcea aceste filme, brațele erau marionete, iar când am făcut-o împreună, toate erau imaginare. A fost destul de mișto să-l văd retrăind, dar și reînvățat.”

Trailerul pentru No Way Home sugerează posibile momente de încrucișare nu numai cu filmele regizate de Sam Raimi, ci și franciza The Amazing Spider-Man cu Andrew Garfield în rol principal. În timp ce Holland rămâne mut cu privire la detaliile filmului, a spus totuși că vede filmul ca sfârșitul unei ere.

Citește și: Tom Holland, actorul britanic care face furori în rolul lui Spider-Man

„Toți tratam [No Way Home] ca sfârșitul unei francize, să spunem”, a menționat el. „Cred că dacă am fi destul de norocoși să ne aruncăm din nou în aceste personaje, ați vedea o versiune foarte diferită. Nu ar mai fi trilogia Homecoming.”

Actorul a continuat: „Ne-am acorda ceva timp și am încerca să construim ceva diferit și să schimbăm tonul filmelor. Dacă asta se întâmplă sau nu, nu știu. Dar cu siguranță am tratat [No Way Home] ca și cum s-ar fi ajuns la sfârșit și am simțit că așa era.”

Spider-Man: No Way Home

Când se lansează Spider-Man: No Way Home? Și ce actori vom vedea pe ecran?

Data oficială de lansare a filmului este 17 decembrie 2021. Și, poate doar Doctor Octavius ar mai putea schimba ceva, creând un cataclism. Fanii sunt nerăbdători să-și vadă eroul pe marele ecran și simt furnicături în brațe atunci când își imaginează aventura.

Tom Holland revine în rolul principal alături de colegii săi de bază din Spider-Man, inclusiv Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau și J.K. Simmons în rolul lui Jonah Jameson, care și-a făcut debutul în film în 2002.

Citește și: Zendaya, noul star de la Hollywood şi cea mai tânără câştigătoare a unui Emmy pentru rol principal

Filmul va include, de asemenea, fețe cunoscute, reluând rolurile anterioare de supereroi și super-răi, inclusiv Cumberbatch și Molina. Se zvonește că Willem Dafoe își reia rolul de Spiridușul Verde, care apare în afișul filmului din noiembrie. Jamie Foxx, care a jucat rolul Electro în The Amazing Spider-Man 2 din 2014, va apărea și el, potrivit The Hollywood Reporter.

În timp ce Kirsten Dunst, ce a interpretat-o inițial pe Mary Jane, a negat orice implicare în filmul Spider-Man: No Way Home, ea a declarat pentru Variety, în noiembrie că ar fi „distractiv” să-și reia rolul într-o zi.

Super răii din Spidem-Man: No Way Home

Băieții răi pe care Spider-Man va trebui să-i bată în No Way Home par a fi grupul cunoscut sub numele de Sinister Six. Cu toate acestea, un afiș al filmului apărut în noiembrie pare să prezinte doar patru membri ai echipei: Doctor Octavius, Sandman, Electro și Green Goblin.

Fanii vor trebui să aștepte și să vadă dacă ceilalți răufăcători care fac parte din grup – Mysterio, Vulture și Kraven Vânătorul – apar în film. Nu există spoilere aici, dar să nu uităm că Mysterio părea să fi murit în Spider-Man: Far From Home.

Spider-Man: No Way Home

Cum se conectează No Way Home cu celelalte filme Spide-Man

La ultimul interviu acordat în luna noiembrie, Holland a recunoscut că noul film „înseamnă foarte mult pentru mine” – dar va însemna foarte mult și pentru fanii vechilor filme Spider-Man.

„Prima dată când îl vezi pe Doc și restul personajelor care se întorc, este atât de interesant – și este un moment atât de mare în istoria cinematografiei”, a glumit el. „Sunt trei generații care se unesc.”

Noul trailer al filmului

Al doilea trailer, lansat pe 16 noiembrie, oferă fanilor o idee mai bună despre ceea ce se întâmplă. După ce vraja Doctorului Strange și a lui Peter pentru a-i face pe toți să uite că el este Omul Păianjen o ia razna, încep să apară răufăcători din universuri diferite. Green Goblin, Doc Ock, Electro și Sandman toți vin în vizită, iar Strange explică că toți mor luptându-se cu Spider-Man în lumile lor respective. „Este soarta lor”, spune Strange înainte de a-și cere scuze.

„Nu-i pot salva pe toți”, spune Spider-Man.

Trailerul evidențiază, de asemenea, dragostea lui Peter și MJ. Fanii văd un sărut dulce, dar videoclipul se termină cu ea într-o cădere liberă înspăimântătoare.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO