fbpx

Căutare

Share this article

Persoanele cu fața rotundă sunt sfătuite de hair stiliști să opteze pentru tunsori și coafuri care să le alungească un pic forma feței. Dacă te încadrezi în acest tipar, noi îți arătăm câteva tunsori de vedete cu fața rotundă, din care să te inspiri.

Forma feței joacă un rol vital în alegerea tunsorii potrivite. Iată câteva trucuri utile și tunsori de vedete cu fața rotundă:

Optează pentru o coafură cu cărarea pe mijloc.

Aceasta îți va face chipul să pară mai subțire, mai ales dacă ai un păr voluminos. În cazul în care nu ai părul tocmai bogat, stilizează-l în așa fel încât să îi dai un pic mai mult volum către vârfuri sau de la bărbie în jos. Acest lucru va pune accent pe maxilar.

sursa foto: Hepta

Cameron Diaz apelează adesea la acest truc. Cel mai mult îi place să își poarte părul tuns lob sau bob, cu bucle lejere. Cărarea o preferă pe mijloc și arată superb. Și Miranda Kerr preferă o cărare pe mijloc, la tunsoarea ei de tip lob.

Sursa foto: Instagram, via Hepta

Alege o coafură dezordonată, cum ar fi o coadă de cal sau un coc cu aspect neglijent.

Extra volumul din păr va ditrage atenția de la forma rotundă a feței. Modelul Chrissy Teigen este exemplul perfect de vedetă cu fața rotundă. Aceasta își prinde adesea părul în cocuri supradimensionate.

sursa foto: Hepta
Fă-ți breton!

Bretonul –  cel drept sau cel aranjat în lateral – avantajează foarte tare persoanele cu fața rotundă. Alege un breton filat, pentru un look mai suplu.

Și Selena Gomez se încarează perfect în tiparul “vedete cu fața rotundă”. Când nu poartă extensii, preferă să își țină părul tuns bob. Câteodată își face și breton și îi stă perfect.

Tunde-te în scări / trepte.

Este o tunsoare perfectă pentru persoanele cu fața rotundă. Această tunsoare merge perfect aranjată în bucle lejere, voluminoase. Tunsoarea în trepte îți va face fața să pară mai suplă și gâtul mai lung.

Mergi pe tunsoarea bob.

Adesea femeile cu fața rotundă aleg o tunsoare bob, pe care o aranjează în bucle lejere. Majoritatea vedetelor cu fața rotundă apelează adesea la tunsoarea bob. Selena Gomez, Cameron Diaz, Caley Cuoco sau Emma Stone sunt exemplele perfecte.

sursa foto: Hepta

Lob, chiar mai bine decât bob!

Acest bob mai lung face fața să pară mai ovală. Ideal ar fi să fie coafat într-un stil dezordonat. Lobul este printre cele mai apreciate tunsori de vedete cu fața rotundă.

sursa foto: Hepta

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO