Vedete care au suferit de pe urma procesului de divorț - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Divorţul este greu indiferent de situaţie, dar când ai de-a face cu luptă pentru custodie, dezechilibru de putere şi implicarea mass-media la fiecare pas lucrurile pot să scape foarte uşor de sub control. Şi nu întotdeauna lucrurile sunt aşa cum par sau sunt prezentate public. Oamenii se grăbesc să judece uitând că, în fapt, nu ştiu prea multe despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între părţile în cauză. Poate tocmai de aceea este o listă lungă cu vedete care au suferit de pe urma procesului de divorţ, dar şi a oprobriului public.

Vedete care au suferit de pe urma procesului de divorţ – Jane Fonda şi Ted Turner

Sunt 20 de ani de când Jane Fonda a divorţat de mogulul media, Ted Turner. Şi chiar dacă acum vorbeşte mai uşor despre lucrurile care au dus la despărţire, actriţa spune că acesta a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le suporte de-a lungul vieţii.

Cei 2 au fost căsătoriţi vreme de 10 ani, dar relaţia numai lapte şi miere nu a fost. Infidelităţile lui şi trecerea ei la creştinism au fost lucruri care au ridicat un zid impenetrabil între ei. Prima dată când l-a prins cu o altă femeie nu trecuse decât o lună de la nuntă. L-a iertat însă, crezând că a fost doar o scăpare. Apoi, vreme de 8 ani ea i-a ascuns lui convertirea la creştinism de teamă că îl va pierde.

Ştiam că dacă aş fi discutat cu el nevoia mea de spiritualitate m-ar fi rugat să aleg între el şi ea, m-ar fi intimidat.

Divorţul cerut chiar de actriţă a trezit interesul lumii, iar fondatorul CNN a părut că ar fi cel care a avut cel mai mult de suferit. A vorbit despre faptul că a plâns, că a fost minţit, a scris chiar şi o carte despre asta. Nu a spus însă niciun cuvânt despre infidelităţi şi terapia eşuată.

Până la urmă cei 2 au finalizat divorţul şi au refăcut prietenia. Ca atare, Jane Fonda a fost singura căreia mogulul i-a mărturisit că a fost diagnosticat cu demenţă.

Jane Fonda şi Ted Turner, foto: people.com
Citeşte şi: Jane Fonda, femeia ce și-a dedicat viața scenei și activismului. De la copilăria într-o familie de celebrități, la succesul cinematografic și până la arestul din cauza activismului civic și lupta împotriva războiului din Vietnam – LIFE.ro

Britney Spears şi Kevin Federline

23 de ani avea cântăreaţa când l-a întâlnit pe dansatorul Kevin Federline şi bifase deja o căsătorie de 50 de ore, venită după o noapte de beţie. Nici cu el n-a stat prea mult pe gânduri. După 3 luni se căsătoreau şi tot rapid au apărut şi cei 2 copii ai cuplului. La mai puţin de 2 luni de la naşterea celui de-al doilea copil Britney a cerut divorţul, iar lucrurile au luat-o razna.

Cântăreaţa a intrat într-o spirală autodistructivă, marcată de beţii nenumărate, accidente rutiere şi relaţii dubioase. A fost diagnosticată cu probleme psihice şi internată, iar fostul soţ a primit custodia ambilor copii. Acest lucru a aruncat-o într-o depresie cruntă şi, în aceeaşi perioadă, tatăl ei a profitat de situaţie ca să preia controlul asupra vieţii ei. A câştigat tutela şi abia anul trecut cântăreaţa a reuşit să îşi recapete drepturile şi libertăţile.

Nici Kevin Federline nu a dus uşor divorţul. A renunţat la viaţa sănătoasă pe care o ducea şi a devenit bulimic. Nu a mai făcut sport, s-a hrănit doar cu dulciuri, paste şi pizza şi a băut litri întregi de băuturi carbogazoase în fiecare zi. A ajuns în scurt timp obez şi abia când a văzut nişte fotografii făcute de paparazzi a înţeles cât de gravă este situaţia.

Britney Spears şi Kevin Federline, foto: newyorkfolk.com
Citeşte şi: Povestea tragică de viață a lui Britney Spears. De la traumele din copilărie, la ratarea vieții amoroase și până la controlul total din partea tatălui ei – LIFE.ro

Christina Aguilera şi Jordan Bratman

Probleme de greutate a avut şi Christina Aguilera după divorţul de Jordan Bratman, în 2010. Presa a acuzat-o că ea ar fi vinovată de ruperea mariajului şi că ar fi fost infidelă, iar pentru ea separarea şi scandalul au fost prea mult de dus. A intrat în depresie, s-a îngrăşat enorm, iar cariera a avut mult de suferit în acea perioadă. Luni de zile cântăreaţa a refuzat inclusiv să coboare din pat.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman, foto: hellomagazine.com

Johnny Depp şi Amber Heard

Divorţul dintre cei 2 este unul dintre cele mai scandaloase ale ultimilor ani, cu acuzaţii care mai de care mai urâte de ambele părţi, de la abuz verbal şi fizic la furt. Amber Heard a susţinut că a fost ameninţată cu moartea de mai multe ori de către actor, în timp ce el a declarat că a fost controlat constant de ea în timpul căsniciei şi că prin scandalul creat nu vrea decât să se facă cunoscută. A dat-o chiar în judecată, acuzând-o de defăimare şi cerându-i daune de 50 de milioane de dolari. Mai mult, a acuzat-o că a cheltuit cei 7 milioane de dolari obţinuţi la divorţ în beneficiu propriu, deşi anunţase public că îi va dona.

Johnny Depp şi Amber Heard, foto: hollywoodlife.com

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Au format pentru o perioadă de timp cuplul de aur de la Hollywood: erau frumoşi, de succes şi părea că dragostea lor poate învinge orice. După 12 ani de relaţie şi 2 ani de căsnicie, cererea de divorţ a venit cu acuzaţii de abuz asupra unuia dintre copii. A început apoi o luptă grea pentru custodia celor 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox, iar de curând actriţa a obţinut revocarea judecătorului, după ce s-a dovedit că acesta a avut înţelegeri financiare nedeclarate cu avocaţii lui Brad Pitt.

Brad Pitt şi Angelina Jolie, foto: wordzz.com

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Cei 2 artişti au fost împreună vreme de 20 de ani şi au 3 copii. S-au despărţit în 2015, iar divorţul n-a fost deloc unul liniştit. Deşi la acel moment niciunul dintre ei nu a discutat despre motivele care au dus la separare, presa a scris că Gwen Stefani ar fi aflat că soţul o înşela chiar cu bona copiilor. La 4 ani de la divorţ Gavin Rossdale a decis că e cazul să reaprindă scandalul şi susţine că artista este cea care l-ar fi înşelat, chiar cu actualul iubit, Blake Shelton.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, foto: vanityfair.com

Elizabeth Taylor şi Richard Burton

Povestea dintre cei 2 actori este probabil una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood şi a fost presărată, pe lângă cele 2 căsătorii şi divorţuri, cu declaraţii de dragoste siropoase, dar şi bătăi şi beţii crunte. Prima căsnicie a durat 10 ani, cea de-a doua – doar un an, dar nici măcar cele 2 divorţuri şi celelalte căsnicii nu au reuşit să rupă legătura puternică, dar extrem de periculoasă dintre cei doi. Este celebru faptul că actorul i-a scris fostei sale iubite cu puţin timp înainte să moară. Conţinutul scrisorii nu a fost făcut public niciodată de Elizabeth Taylor.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton, foto: vanityfair.com
Citeşte şi: Viaţa lui Richard Burton – un actor excepţional distrus de moştenirea lăsată de un tată alcoolic şi moartea prematură a mamei – LIFE.ro

Tiger Woods şi Elin Nordegren

Nici divorţul celui mai bun jucător de golf din toate timpurile nu a fost lipsit de scandaluri, ba chiar este unul dintre cele mai răsunătoare. Totul a luat foc după ce presa a început să dezvăluie infidelităţile lui Tiger Woods din timpul căsniciei cu modelul suedez şi a culminat cu mărturisirea acestuia. Sportivul a recunoscut că a avut peste 120 de aventuri în cei 5 ani de căsnicie. Lucrurile au luat-o cu adevărat razna când Woods, beat şi drogat, a intrat cu maşina în poarta casei, iar soţia lui a început să distrugă şi mai mult autovehiculul, lovindu-l în mod repetat cu o crosă de golf.

Tiger Woods şi Elin Nordegren, foto: people.com
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO