fbpx

Căutare

Share this article

Primul film cu supervillain (eroi răi) din 2018 realizat de Sony, Venom, cu Tom Hardy în rolul principal, a fost destul de neașteptat pentru toată lumea, dar a depășit orice rată de succes preconizată în cinematografe. Fanii Marvel nu s-au așteptat niciodată că Sony Pictures Universe al Marvel Characters va descrie originile celui mai drag inamic al Spider-Man cu acea precizie de maestru în construirea intrigii și a scenelor de acțiune. Cu suficiente informații despre caracteristicile și originile lui Venom în primul film, așteptăm cu nerăbdare o continuare și mai bună, care se numește Venom: Let There Be Carnage, ce va avea lansarea pe 15 octombrie 2021. Dar iată câteva detalii pe care merită să le știm înainte de a viziona Venom: Let There Be Carnage:

Venom
Venom

Venom nu este un Supervillaion. Sau nu a fost până acum!

Prima dată când l-am văzut pe Venom pe marele ecran a fost în filmul Spider-Man 3, din 2007. Venom a fost descris ca un dușman disprețuitor și înspăimântător al lui Spider-Man, un super-ticălos infernal care se târăște în coșmarurile noastre făcându-ne să tremurăm de frică. Cu toate acestea, atunci când am vizionat filmul Venom în 2018, acest personaj a fost prezentat ca o versiune mult mai mare și mai musculoasă decât ne-am imaginat, dar cu mult mai multă umanitate care crește pe măsură ce trăiește cu Eddie Brock (Tom Hardy).

Citește și: Universul Marvel, locul unde se fac cele mai scumpe filme. Sau cum a dat lovitura mașina de făcut blockbustere a lui Marvel

Venom s-a dovedit a fi un supererou tare, deoarece luptă cu Riot și, în cele din urmă, îl bate pe acel simbiot superior. Așadar, în viitorul film, Venom ar fi în continuare prezentat ca un erou, deși în teoria fanilor se spune că Spider-Man-ul lui Tom Holland se va confrunta cu Venomul lui Tom Hardy foarte curând, ceea ce înseamnă că Venom va participa, evident, ca un anti-erou sau un super-om . Până atunci, să vedem cum această versiune mai frumoasă a lui Venom se confruntă cu unul dintre cei mai mari dușmani ai săi, Carnage, în Venom: Let There Be Carnage.

Venom
Venom, Spider Man și Carnage în benzi desenate

Carnage: Superior lui Venom și lui Riot

Titlul filmului este suficient pentru a ne informa despre cine va veni  alături de Venom. Apoi am urmărit trailerul și Carnage arată la fel de urât și oribil cum îl știm. Fanii Marvel care nu citesc benzi desenate ar trebui să observe faptul că Carnage este un simbiot net superior lui Venom și chiar mai mare decât Riot.

Mai mult, în unele benzi desenate, Carnage este un dușman formidabil atât pentru Spider-man cât și pentru Venom și, sincer vorbind, Carnage se va lupta simultan cu amândoi.

Chiar și Venom știe și cât de puternic și de înfricoșător este cu adevărat Carnage! Dovada se află în trailer când Venom nu iese din corpul lui Eddie, temându-se de Carnage și exclamând: „oh, nu! este cel roșu!”

Citește și: Tom Holland, actorul britanic care face furori în rolul lui Spider-Man

Venom
Carnage

Gazda lui Carnage este Cletus Kassady, un criminal în serie

Dacă v-ați imaginat că Carnage singur este capabil de acele lupte nemiloase, atunci vă înșelați. Gazda sa, Cletus Kassady, care este unul dintre cei mai periculoși ucigași în serie din lume, joacă, de asemenea, un rol vital în furnizarea răului cel mai mare în luptele Carnage. Acest duo este o combinație mortală la care vom asista foarte curând, ce jură să distrugă omenirea.

După ce Riot a fost învins, Eddie cu Venom călătoresc la închisoarea San Quentin, unde ajung față în față cu ucigașul în serie al psihopaților Cletus Kassady, care îl privește pe Eddie cu ochii săi sălbatici și cu zâmbetul larg și îi spune că, atunci când va scăpa din închisoare, va fi măcel. Deci, cu alte cuvinte, acesta este de fapt ceea ce ne spune titlul filmului: „Venom: Let There Be Carnage”, nu? Acest lucru demonstrează că gazda lui Carnage este la fel de periculoasă și nemiloasă ca Carnage.

Venom
Anne și Eddie în ultimul film Venom

Relația lui Eddie cu Anne poate ajunge la un punct de cotitură

Filmul Venom din 2018 nu numai că ne-a arătat unele dintre cele mai tari scene cu super-eroi (supervilain) pline de acțiune, dar a arătat și o altă latură a vieții lui Eddie Brock, care este cea personală. Înainte de venirea lui Venom în viața și corpul lui Eddie, Eddie a încercat să expună Life Foundation, însă a sfârșit prin pierderea locurilor de muncă atât ale lui Eddie, cât și ale partenerei sale, Anne. După aceasta, Anne s-a despărțit de Eddie și s-a mutat la doctorul Dan Lewis.

Cu toate acestea, Anne alături de Dan a lucrat cu Eddie pe tot parcursul filmului, vizând legătura sa cu Venom. Mai mult, într-o scenă, Venom a intrat în corpul lui Anne pentru a deveni She-Venom și l-a sărutat pe Eddie, pentru a trece din nou în corpul lui. Chiar dacă la sfârșitul filmului, nu a existat nicio siguranță explicită legată de starea relației, credem cu tărie că în Venom: Let There Be Carnage, Anne va juca un rol și mai mare alături de Eddie și ar putea s-ar putea reaprinde viața lor amoroasă!

Acestea fiind spuse, abia așteptăm să vedem Venom: Let There Be Carnage”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO