Căutare

Share this article

Emilia Clarke era o actriță total necunoscută înainte să apară în Game of Thrones. Avusese câteva roluri mici în seriale tv, însă nu reușise să se facă ramarcată. Personajul “Daenerys Targarien” a devenit un adevărat fenomen, iar acum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă “mama dragonilor” va reuși să îi învingă pe white walkersi, alături de Jon Snow, în ultimul sezon din Urzeala Tronurilor.

Vezi și: Cum se va termina Game of Thrones. Teorii populare pe internet

Game of Thrones i-a adus nu numai celebritate, ci și câștiguri substanțiale și un anumit statut. Emilia câștigă 500.000 de dolari pe episod, în cel mau urmărit serial din istoria HBO. Actrița spune că pentru rolul “Daenerys Targarien” nu a fost discriminată de producători și a fost plătită la fel de bine ca și colegii săi bărbați.

Viața actorilor din Game of Thrones: Emilia Clarke – nerecunoscută pe stradă

Până să ajungă pe marele ecran, actriță reușea să treacă neobservată pe stradă: nici cei mai înfocați fani nu o recunoșteau, din cauza perucii cu care apărea în serial.

“Mă plimbam cu Kit Harington, care îl joacă pe Jon Snow, sau cu Gwen [Christie], care o interpretează pe Brienne of Tarth, și oamenii mă rugau să le fac o fotografie cu ei”, povestea amuzată Emilia, mai demult.

Viața actorilor din Game of Thrones: Emilia Clarke a studiat actoria

Emilia Clarke s-a născut pe 23 octombrie 1986 la Londra. Mama sa era directorul unei organizații caritabile, iar tatăl său era inginer de sunet la radio. Emilia a luat contact cu lumea teatrului și a filmului încă de mică. Vedeta are studii în domeniu, absolvind Drama Centre din Londra, acolo unde au mai învățat actorie și Colin Firth, Michael Fassbender și Tom Hardy.

Debutul în televiziune și l-a făcut în serialul britanic “Doctors”, însă de abia după ce a primit rolul din Game of Thrones a devenit cu adevărat vedetă.

Tabloidele britanice au scris că, înainte să joace în Urzeala Tronurilor, Emilia avea șase joburi pentru a-și susține cariera de actriță – de la chelneriță la operator de call center.

Vezi și: Filme cu actori din Game of Thrones

“Daenerys Targarien” i-a deschis ușa și către marele ecran: Emilia a jucat apoi în filme cu succes la box office precum ‘Terminator Genisys’, “Me before You” sau “Solo: A Star Wars Story’.

Viața actorilor din Game of Thrones: Emilia Clarke –  votată cea mai sexy și cea mai dorită femeie din lume

Faptul că în Game of Thrones joacă rolul unei femei puternice și frumoase i-a adus mulți admiratori. Deși mulți nu o recunosc fără peruca blondă din serial, Emilia este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollwood. A fost desemnată “cea mai dorită femeie” de către askmen.com și “cea mai sexy femeie în viață” de către revista Esquire.

Viața actorilor din Game of Thrones: Emilia Clarke, discretă cu viața personală

Emilia Clarke nu își expune viața privată în tabloide și pe rețelele de socializare. De câteva luni, actrița este într-o relație cu regizorul Charlie McDowell, iar înainte de el s-a mai știut doar de relația cu Seth MacFarlane, creatorul serialului Family Guy.

Viața actorilor din Game of Thrones: Emilia Clarke –  a refuzat rolul Anastasiei Steele din Fifty Shades of Grey

Emilia Clarke a avut șansa să o joace pe Anastasia Steele in Fifty Shades of Grey, însă actrița a refuzat din cauza scenelor de nuditate. Culmea e că, în Game of Thrones, Emilia a apărut de mai multe ori goală, în scene sexy. Totuși, actriță nu voia să creeze un precendent. “Nu o să zic << nu fac niciodată scene nud>>, pentru că deja am făcut. Dar nu vreau să deschid cutia Pandorei, apoi să nu mai ies din situația asta”, a explicat actrița. Vedeta a mărturisit că pentru scenele nud din Game of Throne mai apela, din când în când, la câte un pahar de vodkă 🙂

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO