Căutare

Share this article

Nutella, acea cremă de ciocolată cu alune, produsă de Ferrero, pregăteşte o surpriză pentru fanii săi devotaţi.

Iubitorii produselor cu Nutella se vor putea bucura de primul restaurant oficial al brand-ului. Vestea proastă este că acest restaurant se va deschide în Chicago, însă speranţa moare ultima: deoarece reprezentanţii brand-ului se aşteaptă la un mare succes, probabil nu va mai fi mult până vom avea un Nutella Cafe şi în Bucureşti.

Până atunci, pe 31 mai, primul Nutella Cafe îşi va deschide porţile într-un local pe două etaje de pe strada Michigan Avenue din Chicago. Jurnaliştii americani au descris o vizită la acest restaurant ca „o plimbare într-un uriaş borcan cu Nutella”.

„Am vrut să creăm o lume Nutella pentru toţi fanii noştri care ar putea captura cu adevărat esenţa brandului – nu doar în felurile ce vor fi servite, dar şi în întreaga experienţă pe care o vor trăi de la intrarea în restaurant”, a declarat purtătorul de cuvânt Nutella, Noah Szporn.

„Nutella Cafe oferă ceva pentru fiecare şi îi încurajăm pe toţi să încerce un fel de mâncare sau o gustare. Sperăm ca fanii, localnicii şi vizitatorii se vor bucura de acest restaurant, aşa cum noi ne-am bucurat când l-am conceput”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO