15 secrete ale celor mai longevive și fericite căsătorii ale celebrităților - LIFE.ro
Mergi la conținut

15 secrete ale celor mai longevive și fericite căsătorii ale celebrităților

Unele cupluri par să fi învățat cum să depășească presiunea și ne prezintă azi secretele acelor căsătorii fericite ale celebrităților.
Share this article

Trăind sub lumina reflectoarelor poate avea beneficiile sale, dar poate fi și o povară, în special când vine vorba de romantism și căsătorie. Lipsa intimității și atenția constantă pot pune o presiune asupra oricărei relații, dar unele cupluri celebre par să fi învățat cum să depășească presiunea și să-și mențină căsătoriile timp de decenii.

În plus, au reușit să-și mențină relațiile fericite și împlinite, făcând publicul să se întrebe care este „rețeta secretă” a lor.

Portia de Rossi și Ellen Degeneres

În ciuda decalajului de 15 ani și a atenției publice constante care poate pune presiune chiar și pe cea mai puternică relație, acest cuplu de la Hollywood a trecut testul timpului din 2004. Sunt căsătorite de 15 ani și sunt încă devotate una alteia: „Prioritățile noastre suntem noi, una pentru cealaltă. Dacă am avea copii, atunci sunt sigură că ar fi ei, dar suntem doar noi.” Ellen a spus odată.

Ele respectă anumite reguli pentru ca relația lor să funcționeze. De exemplu, au o regulă strictă „fără minciuni” de la care nu se abat niciodată. Își păstrează, de asemenea, relația lejeră, făcându-și farse reciproc: „Ea mă face întotdeauna să văd distracția în lucrurile pe care le-aș lua în serios în general … mă face mereu să râd”, a dezvăluit De Rossi pe Instagram.

Citește și: Viaţa lui Ellen Degeneres: Be kind to one another!

Căsătorii fericite ale celebrităților: Matt Damon și Luciana Barroso

2024 marchează 19 ani de fericire conjugală pentru Luciana și Matt. Una dintre cele mai importante reguli pentru ei este să pună întotdeauna familia pe primul loc. Pentru că nu s-a căsătorit cu o actriță sau cu o altă celebritate, Damon crede că poate trăi o viață liniștită fără a-și expune familia presei. El susține, de asemenea, că întâlnirile cu soția sa tind să fie sporadice, dar întotdeauna caută să petreacă o noapte împreună după ce își iau fiicele de la școală.

„Avem o regulă de 2 săptămâni”, a spus odată Damon, „Nu ies mai mult de 2 săptămâni. Cred că trebuie să fii cu persoana pe care o iubești cât mai mult posibil. Soția mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să fiu separat de ea.”

Când a fost întrebată despre secretul ei pentru o căsnicie puternică, Barroso a spus că „nu are nicio idee”. Cu toate acestea, amândoi se simt incredibil de recunoscători pentru legătura lor de durată. „Știu doar că amândoi ne simțim, foarte, foarte norocoși că ne-am cunoscut, așa că nu luăm asta ca atare. Este viață și căsătorie, deci există suișuri și coborâșuri. Dar, în general, este ușor și este distractiv.”

Tom Hanks alături de soția sa, Rita Wilson. Foto: Shutterstock

Rita Wilson și Tom Hanks

Cuplul, care au spus „da” în 1988, demonstrează același nivel de dragoste acum, precum au făcut-o acum 36 de ani: „Reușita relației noastre a fost o combinație de sincronizare, maturitate și dorința noastră de a avea o conexiune profundă”, a explicat Hanks. „Relația noastră nu este magică – cum este prezentată în filme. În realitate, legătura noastră este la fel de concretă ca și prezența mea aici.” Și în ciuda obstacolelor vieții, Hanks crede că pot depăși orice piedică: „Dar amândoi știm că, indiferent de circumstanțe, suntem unul lângă celălalt – și vom trece prin asta”, a adăugat el.

Citește și: Viaţa actriţei Rita Wilson şi secretul căsniciei de 34 de ani cu Tom Hanks

Căsătorii fericite ale celebrităților: Harrison Ford și Calista Flockhart

Ford și soția sa, Calista Flockhart, se pregătesc de sărbătorirea a 14 ani de căsnicie, dar au fost împreună de aproape 20 de ani – un prag greu de atins în lumea cuplurilor hollywoodiene. Și în timp ce unii ar putea lua în serios diferența de vârstă de 22 de ani dintre ei, Flockhart a asigurat într-un interviu că totul a fost întotdeauna „non-problematic” în relația lor. „Adevărul este că uneori mă simt mult mai în vârstă decât Harrison,” a mărturisit actrița, fostă membră a distribuției Ally McBeal. Ford a adunat câteva reguli de aur referitoare la fericirea din căsnicie de-a lungul anilor. Întrebat cum reușește să mențină o căsătorie fericită, el a spus pe jumătate în glumă: „Nu vorbi. Dă din cap.” Chiar și după toți acești ani, relația lor pare încă proaspătă și plină de veselie: „Harrison și cu mine ne distrăm mult, iar umorul este totul pentru mine”, revela Calista.

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

Cuplul care este căsătorit de 37 de ani cunoaște cu siguranță realitatea unei căsnicii pe termen lung, cu suișuri și coborâșuri: „Chris și cu mine avem o viață minunată, complicată, imperfectă. Și o căsnicie foarte reală”, a mărturisit odată actrița.

Și când vine vorba de a o face să funcționeze, Jamie are cel mai bun, dar simplu răspuns: „Nu pleca. Chiar asta este – două cuvinte. Pentru că veți dori. Dacă îmi spuneți că cineva care este căsătorit de mult timp nu s-a gândit „îl urăsc, vreau să plece”, bineînțeles că au făcut-o! Cred că dacă stai în autobuz suficient de mult, peisajul se va schimba!”

Căsătorii fericite ale celebrităților: Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Cuplul a început cu o frumoasă prietenie, în 1997, iar 27 de ani mai târziu, sunt încă fericiți căsătoriți și au doi copii. Sarah Michelle a împărtășit recent ceea ce crede că este cheia unei relații de succes: „Este nevoie de muncă pentru a avea o prietenie bună. Și majoritatea oamenilor nu sunt dispuși să depună această muncă”, a spus ea.

„Trăim într-o societate foarte dispensabilă și oamenii nu vor să fie nevoiți să muncească. Vor reacții imediate, vor răspunsuri imediate.” Dar Sarah crede că orice fel de relație, fie că este vorba de căsătorie, prietenie sau afaceri, necesită muncă: „Trebuie să aloci timp, dacă vrei să vezi rezultatele”, a adăugat fermecătoarea actriță.

Denzel și Pauletta Washington

Denzel Washington și soția sa Pauletta sunt căsătoriți de aproape patru decenii, ceea ce îi face destul de rari la Hollywood. Cuplul are patru copii și au rămas împreună la bine și la greu.

Când a fost întrebat despre cum fac totul să funcționeze, actorul a spus: „Trebuie să lucrezi la asta. Nu renunțați unul la celălalt. Este un angajament. Nu este doar luna de miere, nu durează pentru totdeauna, așa că lucrați la ea. Și sperăm că sunteți prieteni buni în primul rând, asta ar putea ajuta!”

Denzel Washington alături de soția sa

Denzel a adăugat că „trec prin suișuri și coborâșuri, ca orice cuplu”, înainte de a afirma că „trăim într-o perioadă – și nu este pentru mine să judec pe nimeni – când oamenii renunță prea ușor”.

Citește și: Viața lui Denzel Washington, copilul de preot implicat în fapte de violență și criminalitate ajuns al doilea actor de culoare ce câștigă un Oscar pentru rol principal

Căsătorii fericite ale celebrităților: Elton John și David Furnish

După mai bine de 25 de ani împreună, Elton John și soțul său David Furnish au devenit modele ale unei căsnicii de succes, de lungă durată, între persoane de același sex. Uniunea lor a trecut testul timpului și unul dintre lucrurile care i-au ajutat să realizeze acest lucru este capacitatea de a se exprima liber și de a comunica eficient: „În fiecare sâmbătă ne dădeam unul altuia o felicitare aniversară, pentru că ne întâlneam într-o sâmbătă”, spune Furnish.

„Așa că scriem, ca pe o felicitare pe care o pui lângă pat, «La mulți ani». Și scriem despre săptămâna care a trecut și săptămâna care vine și ne conectăm și ne spunem unul altuia că ne iubim”, explică el și continuă: „Trecem prin dificultăți la fel de mult ca oricine altcineva într-o relație, dar le rezolvăm prin comunicare. Și o modalitate de a comunica este să scrii pe o bucată de hârtie sau pe un cartonaș cum te simți.”

Matthew Mcconaughey și Camila Alves

Duo-ul frumos a avut o abordare mai puțin tradițională a căsătoriei. Înainte de a se căsători în 2012, cuplul avea deja doi copii împreună. Niciunul dintre ei nu era dornic să se căsătorească, dar în cele din urmă au decis să cedeze: „Am decis să îmbrățișăm ritualul căsătoriei ca pe o oportunitate și aventură pe care o vom lua împreună”, a spus McConaughey.

cele mai celebre cupluri interrasiale
Matthew McConaughey și soția sa

Într-un interviu, celebrul actor a explicat cum se păstrează o căsnicie fericită: „Nu faceți o linie dreaptă strâmbă”, a spus el. Dacă lucrurile merg bine, continuați să prindeți lumini verzi. Dacă nu sunt, ocupă-te de ele în curând, astfel încât să nu se umfle și să te prindă mai târziu.

Căsătorii fericite ale celebrităților: Warren Beatty și Annette Bening

Înainte de a se căsători cu Annette Bening în 1992, Warren Beatty era cunoscut ca unul dintre cei mai căutați burlaci de la Hollywood și un afemeiat, dar totul s-a schimbat când a întâlnit-o pe frumoasa și talentata actriță. Cuplul s-a căsătorit în 1992 și au patru copii împreună, doi fii și două fiice. „În fiecare zi mă surprinde”, a mărturisit odată Beatty.

Se pare că Beatty nu a regretat niciodată că și-a lăsat în urmă stilul de viață burlac: „Am devenit un soț și un tată devotat acum 25 de ani și trebuie să spun că au fost cei mai încântători ani din viața mea, cu cei patru copii fantastici ai noștri”, a spus Beatty în 2016.

Ei sunt adesea întrebați despre secretul uniunii lor de succes, dar actrița spune: „Nu există niciun secret așa cum știe oricine a fost căsătorit”. Ea adaugă: „Avem o familie incredibilă, avem copii frumoși. Am trecut prin multe. Este centrul vieții. Este cel mai important lucru. Este totul.”

Lisa Kudrow și Michel Stern

Fermecătorul cuplu este împreună de aproape trei decenii. Au început să se întâlnească în 1993, s-au căsătorit doi ani mai târziu și și-au întâmpinat singurul copil în 1998. Lisa a recunoscut odată că atunci când au decis să se căsătorească, nu au „promis să se iubească pentru totdeauna, pentru că nu poți face asta, dar am promis că vom rezolva orice probleme care apar. Ne-am angajat să facem căsnicia noastră să funcționeze.”

În plus, Lisa a mărturisit, de asemenea, că secretul ei este independența în cadrul cuplului lor. Ea a explicat că își respectă reciproc independența: „De exemplu, nu-mi place să călătoresc, dar dacă vrea să meargă într-o excursie de golf, merge. Cred că problemele încep atunci când cuplurile presupun că sunt o unitate, sincronizate în toate.”

Căsătorii fericite ale celebrităților: Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker

Căsătoria lui Sarah și Matthew este una dintre cele mai durabile povești de dragoste de la Hollywood. Cuplul a simțit o conexiune instantanee la prima lor întâlnire, care mai târziu a crescut într-o legătură foarte puternică de dragoste și prietenie. Când a fost întrebat despre cei 23 de ani de căsnicie, Matthew a descris-o ca fiind „nebună”, deoarece nu-i vine să creadă că a trecut atât de mult și nici măcar nu se simte așa.

Când a fost întrebat despre „cheia” relației lor fericite, el a spus că nu există o cheie reală pentru o căsnicie de succes, din câte știe, dar Broderick a menționat că soția sa este cel mai bun prieten al său. Pe de altă parte, Parker a mărturisit odată că îi place foarte mult soțul ei. Se pare că acest cuplu încă se bucură cu adevărat de compania celuilalt după toți acești ani.

Christian Bale și Sibi Blazic

Admirația și respectul reciproc par să fie cheia uniunii fericite a celor doi. Bale și Blazic au una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood și nu se știu multe despre viața lor personală. S-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii.

Se pare că sprijinul și înțelegerea reciprocă reprezintă fundamentul uniunii lor puternice. Bale recunoaște, de asemenea, faptul că ea a fost acolo pentru el ori de câte ori a avut nevoie de sprijin, fie că a fost vorba de momente bune sau rele.

„[Soției mele] îi place să fie foarte privată. Și, desigur, vreau să mențin asta… Dar avem o viață privată minunată”, a împărtășit el. „Este probabil cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea.” Actorul a recunoscut că sprijinul pe care i-l oferă soția sa este unul dintre cele mai mari puncte forte ale sale: „A trebuit să fie căsătorită cu atât de multe personaje diferite de-a lungul căsniciei noastre. Știu că ar fi cu adevărat imposibil să o fac fără ea. Îi datorez totul.”

Căsătorii fericite ale celebrităților: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas vor sărbători anul acesta cea de-a 24-a aniversare a căsătoriei. Potrivit superbei actrițe, „dragostea și respectul” sunt secretul căsniciei lor de lungă durată.

Relația lor are o bază solidă pentru a o menține puternică și plină de umor, care este unul dintre cele mai importante condimente pentru o uniune fericită: „Nu ne-am pierdut niciodată simțul umorului și ne bucurăm unul de compania celuilalt”, dezvăluie actrița. În plus, petrecerea a mult timp de calitate împreună pare a fi cheia succesului acestui cuplu fericit.

Cupluri celebre care s-au despărțit doar pentru a se căsători

„Soțul meu și cu mine petrecem mult timp împreună pentru că, spre deosebire de multe cupluri, nu am avut niciodată un loc de muncă de la 9 la 5 unde să fie consecvent. Ori pornim, ori plecăm. Așa că am avut în relația noastră perioade uriașe de timp în care am fost doar noi. Am trăit pe insula Bermuda timp de 12 ani, crescându-ne copiii. Ne respectăm reciproc spațiul, iar umorul nostru este de lungă durată”, a spus Zeta-Jones.

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson

Legendarul actor și soția sa au reușit să-și facă căsătoria să dureze datorită abordării lor înțelepte a relațiilor. Cuplul s-a cunoscut la facultate și de atunci sunt de nedespărțit. LaTanya Richardson și Samuel L. Jackson au dezvăluit că secretul căsniciei lor de 41 de ani este de fapt extrem de simplu – pur și simplu au decis cu mult timp în urmă să rămână împreună. „Vom rămâne împreună orice s-ar întâmpla. Ne vom da seama.”

Jackson a adăugat: „Sunt doi oameni care se respectă, se iubesc și au grijă unul de celălalt”. Celebrul actor și-a lăudat soția, spunând că i-a dat șansa de a fi bărbatul care trebuia să fie. Se pare că dragostea și respectul lor reciproc nu se estompează indiferent de situație și sunt capabili să-și mențină căsnicia puternică ca întotdeauna. „Mi-a dat șansa să fiu bărbatul care trebuia să fiu”, spune el.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora