Care sunt cele mai urmărite conturi de TikTok din România - LIFE.ro

Căutare

Share this article

TikTok este una dintre cele mai controversate rețele sociale la ora actuală, dacă nu chiar cea mai controversată. Asta şi pentru că au fost promovate în afara ei filmulețe care mai de care mai dubioase, dar şi pentru că prea mulți copii au fost lăsați să zburde liberi pe acolo şi lucrurile par tot mai riscante pentru ei. Există însă şi o mulțime de conturi interesante, cu conținut educațional, artistic, sport, lifestyle şi multe altele. Trebuie să ştii doar ce şi cum să alegi. Iată care sunt cele mai urmărite conturi de TikTok din România şi ce tip de conţinut oferă.

Andra Gogan

Tânăra, acum în vârstă de 21 de ani, şi-a făcut intrarea în lumea artistică pe când era doar un copil, când a început să-şi împrumute vocea celor mai celebre personaje din serialele de desene animate. A început apoi să cânte, să facă vlogguri şi, desigur, să fie prezentă pe cele mai în vogă canale de Social Media. Nu e de mirare că nu are competiţie în România în ceea ce priveşte numărul de urmăritori pe TikTok: 7 milioane de oameni îi urmăresc pagina.

Dania Mihaiu

La numai 19 ani Dania – un nume care nu a avut parte de publicitate sau evenimente care să o ajute să se facă cunoscută – ocupă locul 2 în România când vine vorba de numărul de urmăritori. 3,1 milioane de oameni. Mai mult, în ciuda concepţiilor multora despre ce tip de conţinut se caută pe această platformă, Dania arată că se poate şi altfel: pictează, desenează şi face lucruri de tip DIY sau customs. Şi de urmărit, urmăreşte conturi din aceeaşi sferă: artistice, educative sau amuzante.

@ninjagirldraws

Day 12! Part 2 😳 This was the last drawer! 😢 #painting #tiktokart #art #artist

♬ La-Di-Da – Bakir Floyd

Cătălin Ionuţ

Cu 1,5 milioane de urmăritori, bronzul îi revine unui puşti care a făcut din pamflet un stil de viaţă. Şi se pare că nu face deloc rău ce face din moment ce e al treilea cel mai urmărit român pe TikTok.

@z.catalinionut

hai pe insta sa fim prieteni: z.catalinionut 🤫

♬ original sound – Cătălin Ionuţ

Marius Elisei

Până de curând tânărul de 22 de ani ocupase locul 3 în acest top, însă acum, cu cei 1,3 milioane de oameni care îl urmăresc, a coborât până pe locul 4. Prezintă clipuri scurte din viaţa lui şi a iubitei, condimentate cu tot felul de glume sau farse.

Citeşte şi: Cum îi afectează TikTok pe copiii noștri? Sfatul psihologului pentru părinți? – LIFE.ro

Următoarele locuri în top 10 cele mai urmărite conturi de TikTok din România îi mai găsim pe:

  • Claudisky – 1,2 milioane urmăritori
  • cântăreaţa Bibi – 1,1 milioane de urmăritori
  • actriţa Cristina Almăşan – 1,1 milioane de urmăritori
  • cântăreaţa Theo Rose – 1 milion de urmăritori
  • Wolfie – 869.600 de urmăritori
  • Emilia Darie – 854.000 de urmăritori
Citeşte şi: Fondatorul TikTok. Cum a reușit un antreprenor chinez să producă cea mai populară aplicație non gaming din lume? – LIFE.ro
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO