Ce mai fac acum actorii din Singur Acasă - LIFE.ro
Mergi la conținut

Ce mai fac acum actorii din Singur Acasă

Sărbătorile nu s-ar simți complete fără Kevin McCallister, mai bine cunoscut drept cel mai inteligent copil de 8 ani din lume în Singur acasă. De ani de zile, l-am urmărit depășind doi bandiți năuciți cu totul, de la găleți de vopsea la torțe, toate în timp ce își zâmbea semnătura de la ureche la ureche. Dar acum, peste trei decenii mai târziu, personajul a crescut. Și suntem curioși să știm: Unde este distribuit acum The Home Alone?
Share this article

Sărbătorile nu s-ar simți complete fără Kevin McCallister, mai bine cunoscut drept cel mai inteligent copil de 8 ani din lume în Singur acasă. De ani de zile, l-am urmărit depășind doi bandiți năuciți cu totul, de la găleți de vopsea la torțe, toate în timp ce își zâmbea semnătura de la ureche la ureche. Dar acum, peste trei decenii mai târziu, personajul a crescut. Și suntem curioși să știm: Unde este distribuit acum The Home Alone?

Macaulay Culkin mai joacă? Fratele său pe ecran și în afara ecranului, Kieran Culkin, are proiecte în lucru? Dar cei care au părăsit lumina reflectoarelor pentru a urma diferite cariere? Continuați să citiți pentru detalii despre ce au făcut actorii. Și când ați terminat, puteți merge la Disney+ pentru a reda în flux atât Home Alone, cât și Home Alone 2.

Macaulay Culkin

Personaj: Kevin McCallister

Cel mai cunoscut pentru: The Righteous Gemstones, American Horror Story, The Jim Gaffigan Show

Rolul iconic l-a făcut unul dintre cei mai mari copii actori ai anilor ’90 – dar succesul său nu s-a oprit aici. După ce a lucrat la primele două filme Singur acasă, a continuat să joace în filme precum The Good Son, Foster Hall, Saved! și Party Monster. Culkin a jucat și într-o serie de emisiuni TV, precum Frasier, Will & Grace și Kings. Cel mai recent, el a apărut pe micul ecran ca Mickey în American Horror Story: Double Feature.

Pe lângă faptul că a obținut mai multe concerte de actorie, Culkin a lansat și un brand de comedie, Bunny Ears, în 2017. Bărbatul de 43 de ani este acum logodit cu alumul Disney Channel, Brenda Song, cu care împarte doi copii.

Macaulay Culkin
Personaj: Kevin McCallister

Joe Pesci

Personaj: Harry Lime

Cel mai cunoscut pentru: Goodfellas, My Cousin Vinny, Raging Bull

Câștigătorul premiului Oscar are un CV destul de impresionant. După scurta sa carieră muzicală din anii ’60, Pesci s-a orientat către comedie, cântând ca parte a lui Vincent și Pesci înainte de a se aventura în film. La scurt timp după interpretarea sa stelară din Goodfellas, el și-a obținut rolul de escrocher înfierbântat din Home Alone.

După ce a făcut continuarea Home Alone, Pesci și-a lansat al treilea album, intitulat „Pesci… Still Singing” și a apărut în alte 12 filme, inclusiv în filmul dramă din 2023, Day of the Fight. Actorul și-a anunțat retragerea din actorie în 1999, dar de atunci a revenit să joace în câteva filme, printre care The Irishman și Day of the Fight. (Poate că se va întoarce pe marele ecran pentru un alt rol demn de Oscar.)

Joe Pesci
Personaj: Harry Lime

Daniel Stern

Personaj: Marv Merchants

Cel mai cunoscut pentru: City Slickers, Breaking Away, Stardust Memories, Diner

Spre deosebire de personajul său, Stern are o mulțime de realizări sub centură. După ce s-a întors pentru Home Alone 2, actorul și-a continuat concertul ca narator din The Wonder Years. Câțiva ani mai târziu, și-a făcut debutul regizoral cu comedia sportivă din 1993, Rookie of the Year.

În următoarele două decenii, Stern a preluat mai multe roluri de film și a lucrat cu voce off pentru titluri precum Dilbert, Hei Arnold! și Family Guy. De asemenea, a jucat invitat în zeci de emisiuni TV, printre care Monk, House of Lies, Shrill și multe altele. Fanii se pot aștepta să-l vadă ca titlul de titlu a viitorului său film, Everything’s Peachy, pe care l-a scris și regizat și el.

Daniel Stern
Personaj: Marv Merchants

Catherine O’Hara

Personaj: Kate McCallister

Cel mai cunoscut pentru: Schitt’s Creek, After Hours, Beetlejuice, Pain Hustlers

Fanii au făcut o dublă interpretare după ce au descoperit că Moira Rose din Schitt’s Creek a fost și mama epuizată a lui Kevin în Home Alone. Ca răspuns la frenezie, ea a spus The Guardian: „Nu a fost amuzant? A fost distractiv să citesc comentariile online, dar într-adevăr, nu mă gândesc niciodată la cineva care să mă cunoască de la nimic.”

Actrița câștigătoare a premiului Emmy, care și-a făcut deja un nume în anii ’80, și-a prezentat coletele de comedie în mai multe filme și emisiuni TV, inclusiv 30 Rock, Modern Family, Surviving Christmas și Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Acum, cu un Glob de Aur, două SAG Awards, două Primetime Emmy și șase Canadian Screen Awards sub centură, O’Hara încă face furori în lumea actoriei. Cel mai recent, ea a lucrat cu voce off pentru filme precum Extinct și Elemental.

Catherine O’Hara
Personaj: Kate McCallister

Kieran Culkin

Personaj: Fuller McCallister

Cel mai cunoscut pentru: Igby Goes Down, Scott Pilgrim vs. the World, Succession

Fratele lui Culkin din viața reală, Kieran, și-a portretizat fratele pe ecran în ambele filme Singur acasă. În 1999, el a jucat mai departe pe fratele mai mic al lui Laney Boggs, Simon, în filmul emblematic pentru adolescenți, She’s All That. Kieran a apărut și în filme precum Igby Goes Down, Scott Pilgrim vs. the World și, cel mai recent, thrillerul polițist din 2021 No Sudden Move. Cu toate acestea, el va fi cunoscut pentru totdeauna pentru rolul lui Roman Roy în succesiune.

În 2019, actorul și soția sa, Jazz Charton, și-au întâmpinat fiica, Kinsey Sioux, iar în august 2021, perechea și-a întâmpinat fiul, Wilder Wolf.

Kieran Culkin
Personaj: Fuller McCallister

Angela Goethals

Personaj: Linnie McCallister

Cel mai cunoscut pentru: Jerry Maguire, Changing Lanes, Spanglish

În timp ce a apărut ca sora mai mică a lui Kevin în Home Alone, Goethals nu s-a întors pentru partea a doua. Totuși, ea și-a menținut o carieră constantă de actorie, obținând un mic rol în Jerry Maguire, precum și mai multe piese de teatru și filme independente. Poate că l-ați văzut și pe Goethals în Without a Trace, Grey’s Anatomy, Crime Scene Investigation, Law & Order și alte câteva emisiuni TV.

Potrivit IMDB, ea este în prezent căsătorită cu Russell Soder, cu care are doi copii.

Angela Goethals

Devin Ratray

Personaj: Buzz McCallister

Cel mai cunoscut pentru: The Tick, Better Call Saul

Actorul, scriitorul și producătorul este cunoscut pentru mai mult decât pentru rolul său de fratele mai mare al lui Kevin. S-ar putea să ți-l amintești ca pe colegul de cameră al Prințului Eddy în The Prince and Me sau ca Stephen din drama de comedie din 2019, Hustlers. A jucat chiar și în două filme apreciate de critici: Nebraska și Blue Ruin. Dar, mai recent, Ratray s-a întors la franciza Home Alone și și-a reluat rolul în reboot-ul din 2021, Home Sweet Home Alone. De asemenea, a apărut ca Kevin în thrillerul din 2022, Kimi.

În timp ce vorbea cu Den of Geek, el a spus: „Sunt foarte privilegiat că am continuat să fiu singura mea profesie și, din fericire, pot continua să fac roluri interesante și diferite, care nu sunt doar Buzz”.

Devin Ratray
Personaj: Buzz McCallister

Gerry Bamman

Personaj: unchiul Frank

Cel mai cunoscut pentru: Runaway Jury, The Bodyguard, Law & Order

Discuție adevărată: comentariul nepoliticos și nefiltrat al unchiului Frank a fost printre cele mai amuzante momente din primele două filme Singur acasă. Actorul și scriitorul a continuat să apară în câteva filme, inclusiv The Bodyguard și Runaway Jury, dar a lucrat și la o mulțime de emisiuni TV. Law & Order, Sex and the City, The Good Wife și The Following sunt doar câteva în care a jucat invitatul.

Gerry Bamman
Personaj: unchiul Frank

Hillary Saba

Personaj: Megan McCallister

Cel mai cunoscut pentru: Big Girls Don’t Cry… They Get Even, Murder Ordained

Saba (fostă Hillary Wolf) a jucat-o pe sora cea mai mare a lui Kevin, Megan, în ambele filme Singur acasă, dar partea a doua a fost ultimul film în care a apărut vreodată. Potrivit IMDB, ea a părăsit actoria și a devenit de două ori olimpică la feminin judo. Ea a concurat la Jocurile Olimpice de vară din 1996 și 2000 și chiar a făcut istorie ca primul american care a câștigat Campionatul Mondial de Judo pentru juniori.

Saba este căsătorită cu Chris Saba, de două ori supleant olimpic, cu care are doi copii. Ea a publicat, de asemenea, o carte numită The Not So Zen Mom: Parenting Strategies for Survival în 2017.

Citește și: Cele mai bune cărţi de citit în perioada Crăciunului

Michael C. Maronna

Personaj: Jeff McCallister

Cel mai cunoscut pentru: Aventurile lui Pete și Pete

Cine ar putea uita emblematica frază a lui Jeff, „Kevin, ești o astfel de boală!” Pe lângă Home Alone și Home Alone 2: Lost in New York, Maronna a mai jucat rolul lui Big Pete în serialul Nickelodeon, The Adventures of Pete & Pete. Printre alte proiecte ale sale se numără What Alice Found, Slackers, 40 Days and 40 Nights și cea mai recentă lucrare a sa, High School Confidential.

Pe lângă actorie, Maronna co-găzduiește podcast-ul Aventurile lui Danny și Mike împreună cu fostul său coleg, Danny Tamberelli. În timp ce vorbea cu Rewind It Magazine despre zilele sale de Singur acasă, el a spus: „Îmi amintesc de Chicago și de cantitățile uriașe de zăpadă din timpul iernii, mâncând o mulțime de pizza, mai ales petrecând cu Angela Goethals (care o interpreta pe Linnie) și jucând jocuri video o grămadă. Am scos din Biblioteca Publică din Chicago o carte despre Războiul Civil American și o mai am pe undeva.”

Michael C. Maronna
Personaj: Jeff McCallister

Jedidiah Cohen

Personaj: Rod McCallister

Cel mai cunoscut pentru: No Vladimir

Nativul din Michigan a lăsat o impresie destul de mare ca vărul mai mare al lui Kevin, dar de atunci a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a ramificat în diferite industrii. După ce a apărut în alte două scurtmetraje și un documentar despre Singur acasă, a continuat să obțină diplome în astronomie și astrofizică de la Harvard.

În 2007, Cohen a lucrat în domeniul imobiliar ca vicepreședinte al Cooper & Cooper din New York. Și acum, el este directorul de operațiuni la Tilt the Balance. Antreprenorul este și unul dintre co-fondatorii platformei online de crowdfunding, RocketHub.

Larry Hankin

Personaj: ofițer Balzak

Cel mai cunoscut pentru: Escape from Alcatraz, Running Scared, Friends

S-ar putea să-l recunoașteți drept Mr. Heckles din Friends, Tom Pepper din Seinfeld sau Old Joe din Breaking Bad. Și aceste roluri doar zgârie suprafața atunci când vine vorba de numeroasele sale apariții notabile. Actorul, comediantul, regizorul și producătorul a apărut în Married… with Children, Home Improvement, Star Trek: Voyager, Star Trek: The Next Generation, Malcolm in the Middle și sitcomul ABC, Ellen.

Larry Hankin
Personaj: ofițer Balzak

Anna Slotky

Personaj: Brooke McCallister

Cel mai cunoscut pentru: The Torkelsons

Slotky nu o vei găsi prea curând pe marele ecran, pentru că fosta actriță s-a aventurat în lumea politicii. Potrivit site-ului ei oficial, ea este acum un avocat cu o pasiune pentru justiția socială. În 2022, a fost în candidatura pentru funcția de judecător al Curții Superioare, iar în prezent, lucrează ca apărător public pentru județul Los Angeles.

Site-ul ei scrie: „Cu pasiunea mea pentru echitate și dreptate, am ales o carieră care să-mi permită să lucrez în numele intereselor mele, susținând drepturile persoanelor cu venituri mici și ale celor cu boli/dizabilități mintale. Sunt mândră de mine, rolul în a mă asigura că fiilor, fiicelor, părinților, fraților etc. și altora li se acordă în continuare demnitatea.”

Anna Slotky

Diana Rein

Personaj: Sondra McCallister

Cel mai cunoscut pentru: Dennis the Menace

După Home Alone și Home Alone 2, Rein a apărut în câteva scurtmetraje, inclusiv Gypsy Gift, pe care a scris-o și produs-o. Cu toate acestea, după ce a urmat pentru scurt timp actoria, Rein și-a lansat cariera muzicală și de atunci a lansat patru albume, inclusiv Queen of My Castle și Times Like These.

Citește și: Cele mai bune comedii romantice de vizionat de Crăciun

Deși zilele de actorie ale muzicianului au trecut în urmă, ea a vorbit despre Singur acasă în câteva ocazii. În timp ce vorbea cu Rewind It Magazine în 2020, ea a spus: „Se pare că a trecut testul timpului… Sunt atât de mulți oameni care îl urmăresc de mai multe ori, în fiecare an. Este ca tradiția lor de sărbători și asta mă face să mă simt atât de bine încât este încă așa cum este! Și nu știam când aveam unsprezece ani că va fi într-o zi un fel de tip de film care urmărește cultul.”

Sursa foto: Pinterest

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora