Cele mai bune filme de acțiune de pe Netflix. Recomandări pentru fanii de adrenalină și suspans - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cele mai bune filme de acțiune de pe Netflix. Recomandări pentru fanii de adrenalină și suspans

Platforma de streaming Netflix oferă o gamă largă de filme de acțiune, potrivite pentru toți iubitorii de aventură și adrenalină. Dacă ești în căutarea unor filme captivante care să îți țină răsuflarea și să îți ofere doze mari de suspans, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom prezenta o selecție de filme de acțiune de pe Netflix care promit să te țină lipit de ecran.
Share this article

Platforma de streaming Netflix oferă o gamă largă de filme de acțiune, potrivite pentru toți iubitorii de aventură și adrenalină. Dacă ești în căutarea unor filme captivante care să îți țină răsuflarea și să îți ofere doze mari de suspans, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom prezenta o selecție de filme de acțiune de pe Netflix care promit să te țină lipit de ecran.

Extraction (2020)

În acest film de acțiune intens, Chris Hemsworth interpretează un mercenar plătit să salveze un băiat răpit în India. Scenele de luptă bine coregrafiate și suspansul permanent fac din acest film o alegere excelentă pentru fanii genului.

Citește și: Cele mai așteptate filme în 2024. Primele șase luni ale anului în cinema

Mad Max: Fury Road (2015)

Acest film din seria Mad Max este plin de acțiune și adrenalină. Acțiunea are loc într-un deșert post-apocaliptic, unde Max și Furiosa luptă pentru supraviețuire în mijlocul unui conflict intens.

Mad Max: Fury Road

John Wick (2014)

Keanu Reeves este protagonistul unui fost asasin care se întoarce în lumea interlopă pentru a-și răzbuna câinele și pentru a se confrunta cu cei care i-au atins inima.

John Wick

The Dark Knight (2008)

În această continuare a trilogiei lui Christopher Nolan, Batman se confruntă cu unul dintre cei mai iconici antagoniști, Joker-ul interpretat de Heath Ledger.

The Dark Knight

Inception (2010)

Deși nu este strict un film de acțiune, “Inception” aduce o combinație captivantă de elemente de thriller și acțiune. Leonardo DiCaprio îl joacă pe Dom Cobb, un hoț care intră în visele altora pentru a fura secrete prețioase.

Inception

The Old Guard (2020)

Charlize Theron este lidera unui grup secret de mercenari nemuritori în acest film plin de acțiune, bazat pe un roman de benzi desenate.

Citește și: 10 filme „must watch” în 2024

Ex Machina (2014)

O combinație de știință, ficțiune și suspans, “Ex Machina” urmărește povestea unui tânăr care trebuie să evalueze inteligența artificială a unor roboți feminini extrem de avansați.

Ex Machina

The Raid: Redemption (2011)

Acest film indonezian este renumit pentru scenele sale de luptă coregrafiate excelent. Un grup de polițiști se infiltrează într-o clădire controlată de un lord al drogurilor și trebuie să lupte pentru a supraviețui.

The Raid: Redemption

Mission: Impossible – Fallout (2018)

Tom Cruise se întoarce ca Ethan Hunt în această continuare a seriei “Mission: Impossible”. Cascadele spectaculoase și povestea captivantă fac din acest film o alegere excelentă pentru iubitorii de acțiune.

Citește și: Filme clasice vs filme noi: 5 recomandări pentru fiecare

The Matrix (1999)

Acest clasic al științei ficțiune și acțiunii urmărește povestea lui Neo, interpretat de Keanu Reeves, care descoperă că lumea în care trăiește este de fapt o simulare computerizată.

The Matrix

Indiferent de preferințele tale în materie de acțiune, Netflix oferă o selecție variată de filme care te vor ține în priză și te vor transporta în aventuri pline de adrenalină. De la lupte spectaculoase la puzzle-uri mentale complexe, aceste filme de acțiune te vor captiva și te vor face să simți că faci parte din acțiune.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora